Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTolaiOla2008 wrote:Na wizycie byłam 08.02, w ten poniedziałek. Wielkość bobasa zgadza sie z terminem OM - wypada dokładnie na 28.09.
Zaraz po następnej wizycie u mojego mam miec prenatalne. Zobaczymy - to cały miesiąc... -
Magdziulla wrote:Ja też dziś zaczynam 10t;)
Kiedy masz nnajbliższe usg?
Dzisiaj idę na usg:D
Na pierwszym prawie nic nie było widać i ciągle się zastanawiam czy jest wszystko ok, bo większość z Was widziała serduszko, a ja nie. Ale też miałam późną owulację, choć lekarz twierdził że jej nie było a fasol jest:DBlair, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewniaczka ja jestem teraz na zaleglym urlopie na nastepnej wizycie dostane L4 bedzie jeszcze ok 3 tyg do mojego powrotu. Zadzwonie dzien po wizycie dokadri poinformuje telefonicznie, ze polecpnym przyjdzoe L4.moglabym czekac do konca, ale chce byc fair na ile sie da niech wiedza, ze dziewczyna, ktora jest za mnje jeszcze zostaje
Ania 91 tez wczoraj widzialam, nadrabiajac eksprwsem nic nie pisalam a ze wzgledu na stan zapalny nie wiedzialam czy nie bedzie glupio klikac lubie toAnia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurczę ja tez jestem już na L4 i obstawiam, ze za chwile będę miała kontrole z ZUS, bo niestety jestem sama sobie zatrudniona.
Jak moja pracownica poszła ponad 2 lata temu na ciążowe L4 to miała 2 kontrole.
A tu czasami muszę wyskoczyć po dziewczynki do szkoły, czy skoczyć do firmy i zobaczyc jak moi młodzi działają -
O mamo a ja właśnie zjadłam moją ulubioną zupę kalafiorową z koperkiem dorobiłam tylko ziemniaczków bo wszystko mi wyjedli z niej i jestem pełna, ale tak zaczęło mnie mdlić, że jestem w szoku bo do tej pory prawie w ogóle nie miałam mdłości...
Naszła mnie ochota dziś na truskawki i napisałam do mojego, że jak będzie wracał wieczorem, to po drodze ma wstąpić do sklepu i mi kupić ciekawa jestem czy zrobi to o co go proszęmmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja bym znowu coś zjadła, a dopiero co pierogi pochłonęłam, może powinnam sobie drugą porcję ugotować? ale zjadłabym pop corn, ostatnio ktoś z kina wyniósł, jak byłam w centrum handlowym, to myślałam że się rzucę
a znowu sypie śniegiem u nas, ciekawe jak ja z domu wyjdę?mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie dopadły mdłości tak się cieszyłam że już ich nie ma wrrrrrrrr
TolaiOla brak słów mi na zus.
Więc nie myśl yeraz o tym będą to będą będzie wezwanie to pojedziesz tzn później będziesz myśleć.
Tak jak ja. Idzie zwariować przecież też musisz na spacer wyjść czy do apteki itp więc luz. -
TolaiOla2008 wrote:Kurczę ja tez jestem już na L4 i obstawiam, ze za chwile będę miała kontrole z ZUS, bo niestety jestem sama sobie zatrudniona.
Jak moja pracownica poszła ponad 2 lata temu na ciążowe L4 to miała 2 kontrole.
A tu czasami muszę wyskoczyć po dziewczynki do szkoły, czy skoczyć do firmy i zobaczyc jak moi młodzi działają
Moja samozatrudniona siostra na L4 ciążowym miała kontrolę w miejscu pracy. Więc może pracodawców kontrolują czy są w pracy, a pracowników czy są w domu. -
nick nieaktualnyja też jestem wściekła za tą pogodę, mam wieczorem zajęcia z francuskiego i zastanawiam się czy na taką pogodę nos wyściubić z domu, a z drugiej strony płacę i szkoda robić zaległości, a mąż sobie na dziś wymyślił nadgodziny do 20:00 chyba w jakiś dół popadnę od siedzenia w domu zupełnie samej
Ania91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:A mnie dopadły mdłości tak się cieszyłam że już ich nie ma wrrrrrrrr
TolaiOla brak słów mi na zus.
Więc nie myśl yeraz o tym będą to będą będzie wezwanie to pojedziesz tzn później będziesz myśleć.
Tak jak ja. Idzie zwariować przecież też musisz na spacer wyjść czy do apteki itp więc luz. -
Ja dziś też gorszy dzieŃ... wczoraj tyle wrażeń ze pół nocy nie spałam.. ponadto chyba zaczęły się mdłości ehh mój mąż w Warszawie w delegacji będzie późno w domu więc siedzę sama. Udało mi się załatwić skierowania do laboratorium więc jutro rano jadę robię cytomegalie toxo rozyczke morfologia z rozkazem mocz glukoze tsh anty hbs, anty hbv