Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Wrrrrr znowu mam sluz brązowy!!!! Przejechałem się autobusem do galerii! Nievlazilam, nie biegalam, nie latalam po sklepach poszłam na malpiego gaj z dzieckiem tam siedziałam i opijalam się woda. I znowu jazda. Takie gluty brązowe lecą co jakiś czas.
Dupka biorę 3x1 masakra
Dobrze że jutro wizyta tak się martwię przez te gluty(sory) tak się cieszyłam
Nawet mc Donalda odmówiła i zjadłam normalny obiadek dwa kawałki rybki z surowcami a tu jakiś problem wrrre
żabka04, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgorzalka wrote:Blair,
na wizycie bylam w poniedzialek - wszystko dobrze Termin na 10/09, ale tak daleko mentalnie jeszcze nie uciekam.
Jestem po ciezkich przejsciach z zajsciem w ciaze, in vitro (brrrr...), ta ciaza to naturalny cud i jakos ciezko mi uwierzyc, ze wszystko bedzie dobrze. Wiec poki co moje mysli siegaja 27/02 i genetycznego
PS. Śliczny suwaczek sobie ustawiłas -
nick nieaktualnyNie nie miałam by najmniej.
Ja wiem ze niby jest ok dopóki nie ma żywej krwi.
Chodzi o to że jestem na dupka 4x1 od 16dc bo ciąża jest z pomocą zastrzyku z pregnylu. Lekarz na ostatniej wizycie kazał za tydzień zmniejszyć o 1 tabl dupka powiedział że jak będą plamienia to wracamy do 4.
A ja się tak cieszyłam że jest ok.
Progesteron badalam na początku ciąży jak robiłam betę to wyszedł 21 nmol Przeliczajac na ng wynik daje 6,6 ng to jest poniżej normy.
Dlatego tak huham i dmucham też jestem po przejściach. Wiek to 33 lata.
Więc czytając malgorzalka twoje posty rozumiem cie -
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Wrrrrr znowu mam sluz brązowy!!!! Przejechałem się autobusem do galerii! Nievlazilam, nie biegalam, nie latalam po sklepach poszłam na malpiego gaj z dzieckiem tam siedziałam i opijalam się woda. I znowu jazda. Takie gluty brązowe lecą co jakiś czas.
Dupka biorę 3x1 masakra
Dobrze że jutro wizyta tak się martwię przez te gluty(sory) tak się cieszyłam
Nawet mc Donalda odmówiła i zjadłam normalny obiadek dwa kawałki rybki z surowcami a tu jakiś problem wrrreżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobrze żabka ze jutro wizytujesz. Ja tez trochę polatalam i teraz mam leżakowanie... A powinnam w końcu na badania jechać! Glukoza, toxo, CMV, combsa i nie wiem czy coś jeszcze powinnam? Krew ogólnie badałam juz wcześniej. Co tam jeszcze Wam lekarze zalecali?Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Zabcia a kto Ci powiedzial ze norma to 30? Ja bylam u gina , jestem na wspomagaczach ale z powodow takich ze moje jajniki sa malo wydolne i musze sie wspomagac, wg mojego gina ( z kliniki gameta) progesteron jak mialam 27 to byl super hiper i nie ma sie czym martwic, i to byl wynik bez wspomagaczy..wspomagam sie tylko w ramach asekuracji z uwagi na problemy ktore mialam przy 1 ciazy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny,
jak bierzecie duphaston to w badaniu mozecie zobaczyc tylko Wasz poziom progesteronu z cialka zoltego. Duphaston to syntetyczny progesteron i nie wychwyci go badanie krwi.
Przy luteinie i prolutexie jest inaczej, one sa naturalnym prg wiec podwyzszaja poziom prg we krwi.
Wiec Zabku Twoj prg na pewno jest wyzszy jesli bierzesz tylko duphaston. Nie martw sie.Żabcia_, bbeczka91, Bratek lubią tę wiadomość
-
Blair wrote:Przyznaję się. Jestem głupia. Zjadłam ten budyń i tak mnie zamulilo... kurde mam za swoje
Progesteron ma raczej szerokie normyBlair lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia