Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Blair tez dzis gapilam sie na polke z budyniami i wiesz co? Bede piekla jutro ciastoooo... Jak nie ciagnelo mnie na slodkie tak piekny cukier 4,65 sprawil, ze obudzil sie we mnie dzikus...
Om om kruche z malinami i borowkami amerykanskimi z masa budyniowaaaaaaa... Ok milcze, bo Tobie bedzie gorzej, a moje slinianki oszaleja
Ja z budyniem uwielbiam kolacze albo ciasto 3bit -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBoszzzzz wy to chociaż macie wyniki progesteronu. W porównaniu do mnie.
Ale tłumacze sobie tym że moja ciąża daje sobie radę i tylko tyle potrzebuje.
A ktoś wie jak pomóc w przypadku tak niskiego poniżej normy progesteron? Jak go podnieść?
Głupia ja mogłam sobie zrobić progesteron jak robiłam badania:-( -
żabka04 wrote:Wrrrrr znowu mam sluz brązowy!!!! Przejechałem się autobusem do galerii! Nievlazilam, nie biegalam, nie latalam po sklepach poszłam na malpiego gaj z dzieckiem tam siedziałam i opijalam się woda. I znowu jazda. Takie gluty brązowe lecą co jakiś czas.
Dupka biorę 3x1 masakra
Dobrze że jutro wizyta tak się martwię przez te gluty(sory) tak się cieszyłam
Nawet mc Donalda odmówiła i zjadłam normalny obiadek dwa kawałki rybki z surowcami a tu jakiś problem wrrreżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny:-)
Boję się strasznie........mam nadzieję że ten strach ma tylko wielkie oczy!
Właśnie mąż wrócił z pracy ja lezakuje nigdzie się nie ruszam że strachu. Oczywiście dziecko wykapie nawet się nie stawiał hihi
Odwaliłam numer stu lecia!!!!!!
Zje****am gotując kisiel!!!!!
Tak mi się chciało kisielu poziomkowego kupiłam 1 torebkę i go kuźwa zrypalam gotując.
Ciąża mózg mi wyżera!!!!
Jutro kupie z 10 paczek kislu żeby mi nie brakło:-)mmargol, Żabcia_ lubią tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Edit bo ciąża mózg mi ostatnio wyżera hihi
Malgorzalka gratuluję, ze sie udalo naturalnie, widac tak mialo bycżabka04 lubi tę wiadomość
-
Żabka fajnie ze mozesz na nim polegac i mimo ze zmeczony po pracy to pomocny
a z tym kislem to luzik, nie stresuj sie, moze kilka glutow dalo sie sprobowac? ;p
ja wczoraj jak zmywalam makijaz to na waciki zamiast plyn micelarny to zmywacz do paznokci nalalam... dobrze ze w pore sie skapnelam, smierdziec mi zaczelo
Nie bój się, będziemy trzymać kciuki za jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 18:52
YvonnElizabeth lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo się boi o ciaze że.......No:-(
Za dużo wrażeń w tamtym roku i z tą te obawy woli skakać żeby wszystko się utrzymała i było ok.
Właśnie każe mi jutro zasuwac do lekarza:-)
Kochany jak to każdy czasami ma swoje humorki. Ja się cieszę że nie pije,nie pali zielska itp, nie łazi z kumplami, nie wyzywa mnie i nie bije! Oszczędny tzw. Chomik:-) Dla mnie to najważniejsze bo w życiu widziałam i przeżyłam dużo.
mmargol lubi tę wiadomość
-
Ulfenstein wrote:Orientujecie sie może, ile sie czeka na wyniki HBS?
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Boszzzzz wy to chociaż macie wyniki progesteronu. W porównaniu do mnie.
Ale tłumacze sobie tym że moja ciąża daje sobie radę i tylko tyle potrzebuje.
A ktoś wie jak pomóc w przypadku tak niskiego poniżej normy progesteron? Jak go podnieść?
Głupia ja mogłam sobie zrobić progesteron jak robiłam badania:-(
Popros lekarza, oprocz duphastonu, o luteine dopochwowa, przy niskim progesteronie mozna brac 2X2
(1 tabl 100mg). Luteina Ci podniesie progesteron w badaniu krwi. A duphaston podnosi Ci poziom prg w organizmie i to jest najwazniejsze. -
nick nieaktualnyMmargol tam wyszło mnóstwo glutow a jak wlazlam ten zaczyn do gara to nie chciałam się rozpuścić już i był rzadki z glutami hihi
Tak to jest jak pisze rozrobic w zimnej wodzie a ja wrzątkiem wlazlam z czajnika bo pomyślałam będzie szybciej kisiel gotowy a to w kubku mi się zrobił kisiel hahahha
Jejku dobrze ze ci zasmierdzialo!
Uważaj na siebie:-)
Dobrze że sama nie jestem z wadą mózgu
Bo już myślałam że że mną coś nie halo?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 18:56
mmargol, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
Żabka, ja to myślałam że przesadzają z takim gadkami że kobiety w ciąży wolniej łapią itp a tu proooosze ;p hihi az jestem w szoku ze to prawda ;p
O wiele raźniej, że ktoś też tak ma
Uuuu to faktycznie nie było co ratować hihi\
To dobrze że się nie pokusiłaś o próbowanie "dla smaczku"żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgorzalka wrote:Popros lekarza, oprocz duphastonu, o luteine dopochwowa, przy niskim progesteronie mozna brac 2X2
(1 tabl 100mg). Luteina Ci podniesie progesteron w badaniu krwi. A duphaston podnosi Ci poziom prg w organizmie i to jest najwazniejsze.
Ja mu jęczy cały czas o tym dupka i progesteronie że niski!
Nigdy mi nie dał dodatkowo luteiny.
Jest zdania że ciąża jest silna to da radę i się utrzyma jak słaba to poleci i nic mi nie pomoże nawet tona dupka:-(
Najgorsze ze gościu jest poważnym ginem dużo kobiet wyciągnął z niepłodności i niby wie co robi. Jest spece od prenatalnych.
Kiedyś jak przyszłam z wynikami bety zobaczył tam progesteron to mnie tak opierd**Lil że szok. Że proga się robi w różnych porach że on zmienny, że może trafiłam na spadek, kto mi to kazał robić potem się schizuje itd na koniec dodał wyłączyć internet i obiecać że więcej nie będę robić badań proga!
Powiem mu niech robi coś bo aż od zmysłów odchodzę mam nadzieję że to jednorazowe.
Tym bardziej w niedzielę tj.7.02 dostałam @ więc może się oczyszcza macica. No ale wiecie kobieta po przejściach niestety świruje!
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Żabka, ja to myślałam że przesadzają z takim gadkami że kobiety w ciąży wolniej łapią itp a tu proooosze ;p hihi az jestem w szoku ze to prawda ;p
O wiele raźniej, że ktoś też tak ma
Uuuu to faktycznie nie było co ratować hihi\
To dobrze że się nie pokusiłaś o próbowanie "dla smaczku"
A gdzie tam łyżeczka wybierałem ta wodę bo slinotok był okropny musiałam zaspokoić potrzebę
Progesteronu jak nie robiłaś to nie rób jak nie plamisz nic ci nie jest tzn czujesz cycki bol cyckow, mdłości masz czy zawroty tzn ze progesteron rośnie więc daj sobie spokój bo potem będziesz się nakręcac jak ja:-)mmargol, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
Ja robię czasami takie wtopy ze za głowę sie chwytam! A o zapominalstwie juz nie wspomnę... Mój małż mnie pociesza ze z Kacprem tez tak miałam...
Mmargol jesteś w 11 tyg wiec jakbyś potrzebowała progesteronu to organizm sam by dał o tym znać na początku ciazy:) teraz juz sie tym w ogóle nie przejmuj.żabka04, mmargol lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia