Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje dziewczyny!
mmargol, rzeczywiście, niemal identycznie! Ale urósł Twoj dzidzius, pewnie juz widać małego człowieka Ja wizytę mam dopiero za miesiac, chyba moja pani doktor nie jest zwolennikiem częstych usg.. Jakos wytrzymam, choc bedzie ciezkommargol, Blair lubią tę wiadomość
-
Gosiu dzidziuś wyglądał jak taki Misio, główka, rączki rozłożone na boki i nóżki troszkę podwinięte. Był do góry nogami i wyglądał jakby plackiem leżał w porównaniu z tym usg w 7t0d to sporo się zmienił
Ja mam wizyty co 3 tyg. Teraz będę miała w 13t0d genetyczne w 4d, już tuptam nóżkami z niecierpliwości może uda się płeć podejrzeć chyba że wypnie się dupką i będzie mieć nas w nosie hihi -
Witajcie przyszle mamuśki dopiero teraz znalazłam was ale również moje szczęście rośnie we mnie i 14 września ma zamiar wyjść
Blair, żabka04, mmargol, Pysiaczek89, claudiuszek, maluutka90, YvonnElizabeth, Behemottka, martta, Gumcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJotc wrote:A czy wystawienie L4 jest zależne od założenia karty ciąży?
nie. mi gin wystawił l4 jak tylko zobaczył pęcherzyk a kartę ciąży 2 tyg później.
według mnie l4 wystawił bo pracowałam w warunkach niesprzyjającym rozwojowi dziecka (pracowałam na dziale pakowania profili aluminiowych, a obok mojego stanowiska pracy znajdują się piły do aluminium oraz maszyny CNC wiec nie dość ze ciągle byłam narażona na przeciągi i dźwiganie paczek które niekiedy ważyły 35kg to jeszcze wdychałam opary z chłodziw które są w piłach oraz maszynach CNC) -
Melduję się po wizycie,
Wszystko git, mała istotka podskakiwała już w moim brzuszku, serduszko pięknie było. W sumie nie wiem ile ma mm zapomniałam zapytać.
Kolejna wizyta 2 marca.
żabka04, Blair, mmargol, szpilka, megg, Pysiaczek89, violett, Behemottka, martta, Gumcia, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to jak juz bede po egzaminach mam plan i to zarobkowy napisac poradnik dla swiezo upieczonych tatusiow nie moge zdradzic tytułu bo w nim zawarte jest wszystko czego oni nie robią bo noe chcą botak jjest prościej.znalazlam juz nawet zainteresowane wydawnictwo
żabka04, Blair, mmargol, alinka, YvonnElizabeth, ewcia91, Behemottka, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A wiec to moja 1 ciąża. Staraliśmy się z mężem półtorej roku i w końcu cud Bozonarodzeniowy stal się 23 grudnia bylam na usg w 17 dniu cyklu i lekarz zmartwil mnie ze pęcherzyk graffa ma 32mm czyli przerośnięty... a jednak pękł usg miałam robione 25 stycznia maleństwo miało dopiero 6mm z racji późnej owulacji. Obecnie zaczął się 10tydzien i bardzo się cieszę a jednocześnie każde kłucie w brzuchu mnie stresuje ale mam nadzieje że będzie dobrze. Od 6 tc jestem na L4 ponieważ pracuje w przedszkolu i po całym dniu harców bolał mnie dość mocno brzuch. Następna wizytę mam 22 lutego i mam nadzieję że już więcej zobaczę na usg:)
Blair, mmargol, Anulka01, violett, YvonnElizabeth, martta, Gumcia, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystrazaczka1990 nie ty jedna latasz co chwile do WC. tez tak mam z WC bym mogła nie wychodzić a do tego to ciągle chce mi się pic (partner i mamuśka to czasami ze mnie się śmieją ze kaca mam) ale cóż jak to moja mamuśka i teściowa mówi "takie są uroki bycia w ciąży"
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Mmargol 23 grudnia robiłaś test? Ja dopiero ok 27 grudnia owulację miałam.
Ja chyba mojego do kina wezmę, bo ciągle gada, że tego Pitbula chce obejrzeć.