X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodka trzymam kciuki za Twojego Bąbelka, oby był silny. Na pewno będzie serduszko!

Martta gratulacje, duży Twój Fasol.

A ja dziś byłam na konsultacji u gin powiedziałam mu o moim braku objawów, że przestałam prawie je mieć, no i dał mi skierowanie na usg. Idę jutro. Trochę się boję, ale bardziej się cieszę. Mam nadzieję, że poczuję ulgę i w końcu zacznę się cieszyć tą bezobjawową ciążą.
    trzymajcie kciuki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 19:10

martta, mmargol, żabka04, Pysiaczek89, slodka100 lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla! Na pewno zaczniesz się cieszyć po wizycie :)

Magdziulla lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla cieszę się że masz jutro usg :-) trzymamy kciuki i czekamy na fotkę :-) oraz wieści.
    Na pewno będziesz się cieszyć z bezobjawowej ciąży hihi
    Taka twa natura:-)

• martta Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Słodka trzymam kciuki za Twojego Bąbelka, oby był silny. Na pewno będzie serduszko!

A ja dziś byłam na konsultacji u gin powiedziałam mu o moim braku objawów, że przestałam prawie je mieć, no i dał mi skierowanie na usg. Idę jutro. Trochę się boję, ale bardziej się cieszę. Mam nadzieję, że poczuję ulgę i w końcu zacznę się cieszyć tą bezobjawową ciążą.
    trzymajcie kciuki.
    na pewno wszystko będzie dobrze i jutro zobaczysz swojego Fasolka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 19:14

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:

trzymajcie kciuki.
    Super ze jutro będziesz mogła podejrzeć maluszka :)
    slodka100 wrote:
    Wrocilam z wizyty i jestem smutna :-( lekarz mowi ze 7tc ale wszystko wyglada na 6tc, pecherzyk 3mm malutki i nie widac serduszka ale urosl od ost wizyty bo ost byl sam pecherzyk a teraz cialko żółte jest wiec mam przyjsc za 3tyg bo za 1,5-2tyg będzie serduszko. Ogolnie lekarz bardzo optymistyczny gratulowal ciazy itp. Nic nie mówił zlego ale ja wiem ze mam teraz ciezki czas bo albo dzidzia juz jakis czas nie rosnie bo jest mala albo serduszko sie wogole nie wykształci. Jedyne optymistyczne wyjście ze byla pozna owulacja w co trochę nie wierze bo sie nawet wtedy nie kochalam z mezem :-\
    Słodka tylko spokojnie. Na pewno zobaczysz na kolejnej wizycie piękne serduszko. A zarodek już był? Czy samo żółte ciałko? Jak gin gratulować to znaczy że wszystko jest dobrze! :) szkoda tylko że musisz czekać aż 3tygodnie

Martta jaki śliczny dzidziuś już. Jejku zazdroszczę wam że już widziałas cie rączki, nóżki jak się ruszają.
    Moje ostatnio miały po 2cm

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh spędzam romantyczny wieczór z mężem. :) ma jakąś niespodzianke ponoć na walentynki do mnie, do nas a nie chce powiedzieć. Mówi tylko że niespodzianka zacznie się już jutro :O co też to może być haha

martta, mmargol, żabka04, mychakruszyna, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair, uuu, to fajnie, może jakiś wyjazd na weekend czy cuś? :)
    ja dostanę kwiatki w niedziele i tyle pewnie, mój mąż tylko czasami wpada na takie jakieś niespodzianki :) nic się nie bój za chwilę masz prenatalne przecież i będziesz liczyłam paluszki u rączek i nóżek i to podwójnie ;)

Blair lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair, cokolwiek to by nie było to owiane taką aura tajemniczości, że i nas zaciekawia hihi
    Daj znak w wolnej chwili co wymyślił :)

Blair lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair zarodek chyba byl mam zdjęcie z dużym kolem i obok moja fasolinka mala a to chyba zarodek
    Dziewczyny bardzo dziękuję za slowa otuchy, troche mi ulzylo i mam nadzieję ze bedzie dobrze tj wy sadzicie :-) dziekuje wam

mmargol, Pysiaczek89, Blair, żabka04 lubią tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:51

slodka100, żabka04 lubią tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodka najważniejsze ze jest ciałko żółte. Tak mówiła moja lekarka. Na serduszko przyjdzie czas:) ja bym tylko nie czekała 3 tyg tylko jeżeli masz możliwość idź za 2. Szybciej sie uspokoisz:)

Gratuluje reszty wizyt!

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeeeeeeest! 1,17cm moje maleńkie wielkie szczęście. narobił i jest tylko 2 dni młodszy! Serducho bije!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 19:36

Anulka01, martta, mmargol, Pysiaczek89, Magdziulla, Blair, slodka100, Angela89, claudiuszek, kamciaelcia, A_n_k_a_80, żabka04, Moonicorns, Justyna_89, szpilka, Gumcia lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inzynierka, super wiesci! gratulacje :)

inzynierka lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka a jak u Ciebie? też miałaś mieć dzisiaj wizytę...
    inżynierka gratki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 19:38

o148p07w5riqasy7.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 mam nadzieję ze bedzie tj. mowisz :-)
    Powiem wam tylko jeszcze ze karte ciazy mi zalozyl i zlecil badania

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inzynierka wrote:
    Jeeeeeeeest! 1,17cm moje maleńkie wielkie szczęście. narobił i jest tylko 2 dni młodszy! Serducho bije!
    Super! Gratulacje :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka to tym bardziej nie ma sie co martwic skoro zalozyl karte ciazy. Mysle, ze jakby mial watpliwosci i nawet jakby nie chcial Cie straszyc to by sie wstrzymal do kolejnej wizyty :) bedzie dobrze :)

slodka100 lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy serduszko moze wyksztalcic sie dopiero na 10tc? Bo jak nie to przepisze sobie te wizyte na 9tc

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Lusia_M Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;-) znowu się witam po tygodniu ciężkiej pracy ;-)

Słodka100 ja widzę co piszesz ;-) to po prostu jest moja sytuacja sprzed paru tygodni ;-) też się tak martwiłam, też ciąża była o tydzień młodsza i też serduszka nie było a już powinno i po czasie się okazało, że serduszko jest, że dobrze się wszystko rozwija i nawet już było mniej różnicy w dniach niż wcześniej. Także za te 3tygodnie będziesz skakać z radości ;-)

slodka100 lubi tę wiadomość

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w 9tc będzie

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
‹‹ 469 470 471 472 473 ››
Zgłoś post