Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySłodka trzymam kciuki za Twojego Bąbelka, oby był silny. Na pewno będzie serduszko!
Martta gratulacje, duży Twój Fasol.
A ja dziś byłam na konsultacji u gin powiedziałam mu o moim braku objawów, że przestałam prawie je mieć, no i dał mi skierowanie na usg. Idę jutro. Trochę się boję, ale bardziej się cieszę. Mam nadzieję, że poczuję ulgę i w końcu zacznę się cieszyć tą bezobjawową ciążą.
trzymajcie kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 19:10
martta, mmargol, żabka04, Pysiaczek89, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Słodka trzymam kciuki za Twojego Bąbelka, oby był silny. Na pewno będzie serduszko!
A ja dziś byłam na konsultacji u gin powiedziałam mu o moim braku objawów, że przestałam prawie je mieć, no i dał mi skierowanie na usg. Idę jutro. Trochę się boję, ale bardziej się cieszę. Mam nadzieję, że poczuję ulgę i w końcu zacznę się cieszyć tą bezobjawową ciążą.
trzymajcie kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 19:14
Magdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Słodka trzymam kciuki za Twojego Bąbelka, oby był silny. Na pewno będzie serduszko!
trzymajcie kciuki.
slodka100 wrote:Wrocilam z wizyty i jestem smutna lekarz mowi ze 7tc ale wszystko wyglada na 6tc, pecherzyk 3mm malutki i nie widac serduszka ale urosl od ost wizyty bo ost byl sam pecherzyk a teraz cialko żółte jest wiec mam przyjsc za 3tyg bo za 1,5-2tyg będzie serduszko. Ogolnie lekarz bardzo optymistyczny gratulowal ciazy itp. Nic nie mówił zlego ale ja wiem ze mam teraz ciezki czas bo albo dzidzia juz jakis czas nie rosnie bo jest mala albo serduszko sie wogole nie wykształci. Jedyne optymistyczne wyjście ze byla pozna owulacja w co trochę nie wierze bo sie nawet wtedy nie kochalam z mezem
Martta jaki śliczny dzidziuś już. Jejku zazdroszczę wam że już widziałas cie rączki, nóżki jak się ruszają.
Moje ostatnio miały po 2cm -
nick nieaktualnyAhh spędzam romantyczny wieczór z mężem. ma jakąś niespodzianke ponoć na walentynki do mnie, do nas a nie chce powiedzieć. Mówi tylko że niespodzianka zacznie się już jutro co też to może być haha
martta, mmargol, żabka04, mychakruszyna, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
Blair, uuu, to fajnie, może jakiś wyjazd na weekend czy cuś?
ja dostanę kwiatki w niedziele i tyle pewnie, mój mąż tylko czasami wpada na takie jakieś niespodzianki nic się nie bój za chwilę masz prenatalne przecież i będziesz liczyłam paluszki u rączek i nóżek i to podwójnieBlair lubi tę wiadomość
-
Blair zarodek chyba byl mam zdjęcie z dużym kolem i obok moja fasolinka mala a to chyba zarodek
Dziewczyny bardzo dziękuję za slowa otuchy, troche mi ulzylo i mam nadzieję ze bedzie dobrze tj wy sadzicie dziekuje wammmargol, Pysiaczek89, Blair, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeeeeeeeest! 1,17cm moje maleńkie wielkie szczęście. narobił i jest tylko 2 dni młodszy! Serducho bije!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 19:36
Anulka01, martta, mmargol, Pysiaczek89, Magdziulla, Blair, slodka100, Angela89, claudiuszek, kamciaelcia, A_n_k_a_80, żabka04, Moonicorns, Justyna_89, szpilka, Gumcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny znowu się witam po tygodniu ciężkiej pracy
Słodka100 ja widzę co piszesz to po prostu jest moja sytuacja sprzed paru tygodni też się tak martwiłam, też ciąża była o tydzień młodsza i też serduszka nie było a już powinno i po czasie się okazało, że serduszko jest, że dobrze się wszystko rozwija i nawet już było mniej różnicy w dniach niż wcześniej. Także za te 3tygodnie będziesz skakać z radościslodka100 lubi tę wiadomość