Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka01 wrote:To jest zabieg typu migdałki? Ja z rozdartym sercem ale wysłałabym babcie... Ty mozesz ewentualnie wejść do niego choć na chwile w maseczce... Tak bym zrobiła.
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:A teraz mialas znow dopochwowo?
Mi gin powiedziala ze w 12tyg juz przez brzuch zrobimy a wizyte mam w poniedzialek. -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja miałam ostatnio dopochwowo, ale to był wg usg 11 tydzień i gin powiedziała "dzisiaj, jeszcze dopochwowo" jakby to miał być ostatni raz.. głupio byłoby pójść z mężem na te prenatalne i obcy facet coś by mi wkładał, nie czułabym się dobrze... ale przez telefon bardzo miły i konkretny facet - od swojej lekarki muszę czasem na siłę coś wyciągać...
Moj Mąż był ze mna jak bylam badana dopochwowo
Co prawda czul sie troche niezrecznie ale oboje mielismy okazje uslyszec pierwsze bicie serduszka i to bylo piekne. Pozniej tylko powiedzial ze to wygladalo okropnie ze lekarka byla niedelkiatna i mocno szarpala tym wibratorem w srodku a ja siedzialam niewzruszona....
No coz... Oni chyba nie zdaja sobie sprawy ze to co oni nam wkladaja jest jednak "wieksze" i nie przejmuja sie szarpaniem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A próbowałyście wróżby z kalendarza chińskiego ? Powiem wam że średnio wierze w takie rzeczy ale koleżanka z pracy upadla się spr mi ponoć wszystkim jej znajomym i rodzinie się sprawdzilo, ma też według tego dzieci i wnuki..więc może coś w tym jest mi ostatnio zona kuzyna rodziła i też sprawdzilo się. Mi wychodzi chłopczyk także mąż chodzi z głową wyżej niż widzi
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno to są szanse bo ten lekarz ma podobno jeden z lepszych sprzętów w mieście, właśnie w swoim prywatnym gabinecie, ale trzeba wziąć pod uwagę, że nie zawsze się to sprawdza, znajomi cały czas nastawiali się na dziewczynkę, bo tak im lekarz powiedział, a w końcu urodził się chłopiec i dowiedzieli się o tym dopiero na porodówce
-
nick nieaktualny
-
mychakruszyna wrote:A próbowałyście wróżby z kalendarza chińskiego ? Powiem wam że średnio wierze w takie rzeczy ale koleżanka z pracy upadla się spr mi ponoć wszystkim jej znajomym i rodzinie się sprawdzilo, ma też według tego dzieci i wnuki..więc może coś w tym jest mi ostatnio zona kuzyna rodziła i też sprawdzilo się. Mi wychodzi chłopczyk także mąż chodzi z głową wyżej niż widziMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:A próbowałyście wróżby z kalendarza chińskiego ? Powiem wam że średnio wierze w takie rzeczy ale koleżanka z pracy upadla się spr mi ponoć wszystkim jej znajomym i rodzinie się sprawdzilo, ma też według tego dzieci i wnuki..więc może coś w tym jest mi ostatnio zona kuzyna rodziła i też sprawdzilo się. Mi wychodzi chłopczyk także mąż chodzi z głową wyżej niż widzi
-
Moj mąż wiem że bardzo chciałaby syna wydaje mi się ze ze względu na swoje pasje i zamiłowania od małego należy do ochotniczej straży pożarnej, jest bramkarzem w klubie pilkarskim i trenuje muay thai więc pewno chciałby być dumnym tatusiem który wspólnie z synem realizuje marzenia
Little Red Fox, Żabcia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny