Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja teraz tylko na chwilke, w h&m dzisiaj promocja od 15-25%, za dwie pary ciazowych jeansow zamiast 260 zl zaplacilam 194zl, wiec jakbyście chciały na zakupy to polecam. Potem wpadnę i zadrobie zaległości, miłego!
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:wróciłam z zakupów, w kolejce zrobiło mi się tak słabo, że myślałam że zemdleję, dobrze że nie zrobiłam w sklepie awantury no i nie kupiłam wszystkiego...
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Moze za dużo urzedujesz? Odpocznij teraz jak nie masz dzieci, to Ci dobrze zrobi. Plamienie jednorazowe?
-
Dziewczyny życzę Wam miłego weekendu.. ja dziś znów kiepską noc miałam:( głupoty mi sie snily i ogólnie jakoś rąk kiepsko sypiam.. o 4 musiałam wstać i coś zjeść tak mi było dziwnie na żołądku. A teraz delikatnie mnie modli ale to chyba po tych witainach prenatalnych. Popołudnie ucieknie nam na zakupach i w gronie rodzinki buziaki :*
-
nick nieaktualnyWitam się
Ja trochę w gorszym stanie dzisiaj:-(
Do kaszlu który wczoraj twierdziłam że Przechodzi doszedł dzisiaj gesty katar wrrre jak tak dalej pójdzie będę musiała zawitać do ogólnego po jakieś leki.
Rano ledwo się wykapalam skorzystałam póki mąż był w domu bo mam straszne bóle w pachwinach chodzić nie mogę okropne uczucie. Wieczorem czułam moja macice hihi no ale nie narzekam już przecież rośniemy.
Oglądałam sobie dzisiaj na allegro wozeczki hihi ubranka ale nic mi się nie podoba:-(
Tak ja też mam włączone antyspolecznosc. Najchętniej wsunelabym się pod pierzynke i z niej nie wychodziła.
Chodzę z dzieckiem na spacery do przedszkola i powrót do domu ostatnio poszliśmy na plac zabaw bo było ciepło.
Kiedyś zawsze szłam z koleżanką i jej córka na plac zabaw itp a teraz jej unikam jak ognia wyjątkowo działa mi na nerwy.
A wczoraj aż wybuchła przez telefon bo ma córkę 4,5 latka wychowuje ja sama mieszka u nich przydupas jej. I strasznie chcą wyjść na walentynki gdzieś ją nie mogę jej popilnowac córki bo jedziemy sobie na wycieczke do Ikei i innych sklepów. I gadka się toczy a ona mi wyjeżdża z tekstem że ona nie będzie żyła dla dziecka i też się jej należy wyjście. Ku****wa ręce mi opadły i się zaczęłam na nią drzec.
No sory dziecko zostawi gdzieś (bo kombinuje ja gdzieś zostawić) żeby się zabawić z przydupasem.
Czy ja jestem inna czy co???
Może przegielam nie wiem
Martta dziękuję za info:-)
Ja właśnie robię spaghetti bo dziecko ma ochotę śmierdzi mi to mięso masakra a potem muszę wyskoczyć na skromne zakupy bo na wycieczke jakieś am am trzeba zakupićWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 12:20
martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
slodka100 wrote:Powiem wam tylko jeszcze ze karte ciazy mi zalozyl i zlecil badania
to pięknie, tym bardziej jest nadzieje że będzie dobrze, w innym wypadku nie zakładałby karty... a byłaś już z wynikami badań czy jak że tak szybko założył kartę, bo ja pewnie dopiero w marcu na badaniach prenatalnych dostane kartę ciąży
slodka100 lubi tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Witam się
.
Oglądałam sobie dzisiaj na allegro wozeczki hihi ubranka ale nic mi się nie podoba:-(
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Mnie też już korci żeby cos pooglądać, jak tylko się dowiedziałam nie mogłam się powstrzymać i już wiem jaki wózek chce:)co do ubranek to sama nie wiem ponoć nie powinno się za szybko kupować bo to pecha przynosi...ale z drugiej strony te rzeczy sa takie słodkie
Mamy jeszcze czas na zakupy zdarzymy hihi Potem będzie trzeba wszystko prac pracować będziemy klnely ile tego jest hihi.
Mi się marzy wózek x lander bardzo bym chciała nowy kupić ale szkoda mi tyle kasy wydać bo kosztuje ponad 2 tys.
A używany patrzyłam z tych co widziałam to żaden mi nie podpasowal.
Musimy czekać na stwierdzenie płci wtedy kolorami jesteśmy dysponować a tak chyba jednak za wcześnie na zakupy:-(
Szkoda hihi Ja już bym Szlala. -
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Ja pieczonego nie mogę czuć...dziś robię pulpeciki gotowane z sosem pomidorowym i ryżem...mam ochotę ale czy przejdzie przez usta...zobaczymy. Zastanawiam się czy zrobić do tego jakaś sałatkę..
Hahah ja dziś przez chwilę zamarzlam ovpulpecikach w sosie koperkowym mmmmmmm zjadłam to spaghetti myślałam że za dużo sobie nałożyłam a tu wyszło że za mało hihi tasiemca mam jużmychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja miałam zrobić makaron z pesto, ale jak byłam w sklepie już mi się odwidziało, a jutro z mężem na walentynkowy obiad gdzieś wyskoczymy, więc chociaż jedno zmartwienie pt "co ugotować" z głowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 13:13
-
nick nieaktualnyBratek tęsknilam za twoimi wypracowaniami
Magdziulla gratuluję wizyty. Napisz nam potem jak mama zareagowała na wiadomość o wnuku.
Mnie mąż od rana zaskoczył i kazał mi się spakować w 30min że zaraz jedziemy i nie chciał mi powiedzieć dokąd
W końcu dotarliśmy na miejsce do jakiegoś pałacyku Lacon w Kazimierzy Wlk i tu spedzimy czas do poniedziałku rano;) jest tu spa więc się super zrelaksuje
Ahh no i dostałam biżuterię o kwiaty i mi tak oficjalnie podziękował za naszą trójkę
No to się postarał a ja nic do niego nie mam zła żona ze mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 13:54
violett, Pysiaczek89, Bratek, Magdziulla, żabka04, Justyna_89, Moonicorns, mmargol, alinka, Anulka01, martta, Behemottka, Sabina, TolaiOla2008, Angela89, maluutka90, Gumcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś wyprobuje kurczaka że szpinakiem i feta, zobaczymy, bo dawno nie robilam. Do tego pieczone bataty, ostatnio się nimi zajadam, pewnie dlatego, że są takie słodkie.
Też zauważyłam, że spożywam więcej cukru przez jogurty właśnie, odkryłam nowe Activia naturalne z owocami i są pycha a na wadze jeszcze nic mi nie przybyło, jestem bardzo ciekawą jak to będzie od 2 trymestruBratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlair jak to nic nie masz. Nosisz w sobie jego potomka i robisz milion poświęceń. Dobrze, że Twój mężczyzna to widzi i docenia!
Mój też jest przekochany, robi wszystko w domu i dba o mnie wariacko.
Ja dostałam perfumy na walentynki:)
Już się wybieramy, mama dostanie balonika a tata w niedzielę, bo dopiero wtedy wraca.
po weekendzie wstawię zdjęcie Bąbla.
miłego weekendu!Blair, Bratek, Gumcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny