X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela wspolczuje straty :( sama mam dwa psy i kota i nawet nie potrafie sobie wyobrazic co bym czula, jesli ktoremus cos by sie stalo :(
    Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!
    Cukrowa mamo nie trzeba sie zegnac kochana, ja tez zagldam rzadziej, ale mam nadzieje,ze dziewczeta mi wybacza! wybaczycie prawda???
    Blair przepiekny przyrost!!! dwa serduszka jak nic :-) :-)
    martita gratuluje blizniat!!!!
    Dziewczyny tylko mi smaka robicie wpisujac co jadkyscie : P
    Nie pamietam jeszcze nikow, ale ktoras dziewczyna pisala o tsn 3,3??? ja mialam 3,4 w ciazy z Sarka, wszystko bylo wporzadku. W uk lekow nie dostalam. Takie wysokie ma prawo utrzymac przez pierwszy trymestr bo dzidzia zeieksza tsh.
    Dziewczyny mozecie sie pochwalic jak macie na imie i skad wzieky sie wasze niki???? ja weronika 86..czyli moje imie i rocznik, nic skomplikowanego :-)

Judy, Blair lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja mogłam mieć bliźniaki za 1 razem ale nie teraz. Teraz sobie przyrzekłam że urodzę w terminie a bliźniaki zazwyczaj rodzą się trochę przed :) Mnie do słodkiego nie ciągnie w ogóle prawie :P
    mnie tez wogole. Bardziej do miesa :-) ryby...
    U mnie zaczal sie bol piersi i sssstraszne zmeczenie..oj beda zaleglosci ze sprzataniem, gotowaniem i innymi onowiazkami jak nic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 19:56

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:06

weronika86 lubi tę wiadomość

• Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Za rowne 3 tygodnie czyli w 9 tygodniu. Potem w 12:)

Badanie bylo dopochwowe ale wzielam meza zeby tez mogl uslyszec naszego czlowieczka:)
    I jeszcze ciolek mowi do mnie przy ginekolozce "Kochanie, mowiac ze chce poznac twoje wnetrze mialem na mysli co innego"
    Sie usmialismy wszyscy :)))

Dziewczyny a jak to jest z usg na samym poczatku ciazy tak do 7-8 tyg?.Robione jest raczej usg dopochwowe, czy moozna juz na normalnym coś zobaczyć.Z góry przepraszam, jeśli zadałam głupie pytanie..

ckaigox17mdp9efq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Justyna_89, weronika86 lubią tę wiadomość

• Judy Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judyta :-) bardzo mi miło :-)
    A rocznik 87 tak dla różnorodności.

weronika86 lubi tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie to też nic skomplikowanego :) Marta rocznik 85

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 20:14

weronika86, Arleta lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nick z serialu Gossip Girl od jednej z bohaterek Blair :)

A licze sobie 25lat ;) rocznik 90.Któraś na tyle samo lat?
    Basia jestem.:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 20:16

Angela89, weronika86, Kourtney lubią tę wiadomość

• Balerina Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mnie znajoma zawsze mowila Karolina Balerina I Tak mi zostalo :-)
    Rocznik 82

Ale duzo przegapilam, w pracy mialam taki sajgon ze nie mialam kiedy zajrzec :-(

weronika86, KasicaLisica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mam dużo pracy. Mam jeszcze kilka spotkań z klientami. Ostatnio bylam taka rozkojarzona i boje sie ze cos namieszalam. A dzisiaj jeszcze pewna firma poprosila mnie zebym ich rozliczala. Bardzo by sie oplacalo. Duzo zaoferowali ale też duzo wymagaja. Ale nie wiem czy sie na to pisać.:/

weronika86, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie pracujecie? W jakim zawodzie? Zastanawiam sie czy ktos jest tego samego zawodu:)
    No ja studia robilam mgr rachunkowosc i finanse i ekonomie. Dwa kierunki. Strasznie wspominam te lata. Mialam wtedy wysokie ambicje. No ale udalo sie i moge chyba powiedziec ze sie oplacalo. Aczkolwiek 6lat zycia spedzilam nad ksiazkami:/
    Potem troche popracowalam w zawodzie i w koncu od 9msc mam wlasne biuro.

Kourtney lubi tę wiadomość

• Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prowadze butik w Holandii, tylko z Polską odzieżą.( Polskie materiały i produkcja) i Polskim rękodziełem.patriotyzm na obczyźnie ;)

http://www.bypolka.com/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 20:37

Blair, weronika86, MartunQa lubią tę wiadomość

ckaigox17mdp9efq.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Rocznik mojego męża :)
    Bardzo dobry rocznik :) hehe

Angela89 lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna_89 wrote:
    prowadze butik w Holandii, tylko z Polską odzieżą.( Polskie materiały i produkcja) i Polskim rękodziełem.patriotyzm na obczyźnie ;)

http://www.bypolka.com/
    O jaa ale fajnie. Jak bede w NL to postsram sie wpaść:) i tam pracujesz codziennie w nim?;)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judy wrote:
    Judyta :-) bardzo mi miło :-)
    A rocznik 87 tak dla różnorodności.
    Judyta piekne imie!!! zastanawiam sie wlasnie nad tym imieniem jesli bedzie corcia..tylko bardziej zangielszczona wersje Judy wlasnie :D albo moj drugi faworyt to HANNAH a chlopiec to Ary.
    Balerina Wspolczuje zapieprzu w pracy...mi sie od jutra zaczyna az do 18ego stycznia.
    Blair wez to, dasz rade..przez to,ze wiesz,ze jestes rozkojarzona bardziej bedziesz sie skupiac...rowniez czas minie ci szybko, jak bedziesz miala cos do pracy no i wiadomo finanse....
    Blair ja juz pisalam..od 7 lat razem z moim prowadzimy wlasny salon tatuazu..on jest tatuatorem a moje obowiazki to : wlasnie rozliczenia podatkowe, kontakt z klientem, zadbanie o studio, sprzatanie, ogarniecie wszystkich spraw organizacyjnych, umawianie klientow i ich zagadywanie w czasie trwania procedury. Nie reklamujemy sie jako polskie studio, nasz target to brytyjski rynek. Wiadomo Polakow tez obslugujemy, latwiej wiekszosci sie dogadac z kims kto mowi po polsku. Ja plynnie mowie w kilku jezykach. Teraz szlifuje hebrajski.

Judy lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj usypia Sarah...mamy tak poukladane, ze usypianie przed noca nalezy do tatusia :D ja mam chwile dla was i dla siebie, ale szczerze padam na pyszczek...dwa razy probowalam sie zdrzemnac dzisiaj z mala, ale zaraz sie przebudzala :( walczymy z zebami...zaliczyla biedna az 5 biegunek dzisiaj :(

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Balerina Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz dzisiaj drzemke zaliczylam, zrobilam super spaghetti na obiad a potem byla drzemka :-D

Blair, Judy, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika szacun z tymi jezykamim ja umiem po za polskim oczywiscie to angielski i szwedzki dosyc dobrze jeszcze pamietam. A tak to nic wiecej.
    Biedna twoja coreczka z tymi zabkami :( oby szybko wyszly zeby nie cierpiala

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 21:22

weronika86, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balerina wrote:
    Ja juz dzisiaj drzemke zaliczylam, zrobilam super spaghetti na obiad a potem byla drzemka :-D
    Mniamm spaghetti <3 Juz tak dawno nie jadłam i już wiem ci jutro bede robić na obiad ;)

‹‹ 46 47 48 49 50 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ