Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela wspolczuje straty sama mam dwa psy i kota i nawet nie potrafie sobie wyobrazic co bym czula, jesli ktoremus cos by sie stalo
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!
Cukrowa mamo nie trzeba sie zegnac kochana, ja tez zagldam rzadziej, ale mam nadzieje,ze dziewczeta mi wybacza! wybaczycie prawda???
Blair przepiekny przyrost!!! dwa serduszka jak nic
martita gratuluje blizniat!!!!
Dziewczyny tylko mi smaka robicie wpisujac co jadkyscie : P
Nie pamietam jeszcze nikow, ale ktoras dziewczyna pisala o tsn 3,3??? ja mialam 3,4 w ciazy z Sarka, wszystko bylo wporzadku. W uk lekow nie dostalam. Takie wysokie ma prawo utrzymac przez pierwszy trymestr bo dzidzia zeieksza tsh.
Dziewczyny mozecie sie pochwalic jak macie na imie i skad wzieky sie wasze niki???? ja weronika 86..czyli moje imie i rocznik, nic skomplikowanegoJudy, Blair lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Ja mogłam mieć bliźniaki za 1 razem ale nie teraz. Teraz sobie przyrzekłam że urodzę w terminie a bliźniaki zazwyczaj rodzą się trochę przed Mnie do słodkiego nie ciągnie w ogóle prawie
U mnie zaczal sie bol piersi i sssstraszne zmeczenie..oj beda zaleglosci ze sprzataniem, gotowaniem i innymi onowiazkami jak nicWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 19:56
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Za rowne 3 tygodnie czyli w 9 tygodniu. Potem w 12:)
Badanie bylo dopochwowe ale wzielam meza zeby tez mogl uslyszec naszego czlowieczka:)
I jeszcze ciolek mowi do mnie przy ginekolozce "Kochanie, mowiac ze chce poznac twoje wnetrze mialem na mysli co innego"
Sie usmialismy wszyscy ))
Dziewczyny a jak to jest z usg na samym poczatku ciazy tak do 7-8 tyg?.Robione jest raczej usg dopochwowe, czy moozna juz na normalnym coś zobaczyć.Z góry przepraszam, jeśli zadałam głupie pytanie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJutro mam dużo pracy. Mam jeszcze kilka spotkań z klientami. Ostatnio bylam taka rozkojarzona i boje sie ze cos namieszalam. A dzisiaj jeszcze pewna firma poprosila mnie zebym ich rozliczala. Bardzo by sie oplacalo. Duzo zaoferowali ale też duzo wymagaja. Ale nie wiem czy sie na to pisać.
weronika86, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA gdzie pracujecie? W jakim zawodzie? Zastanawiam sie czy ktos jest tego samego zawodu:)
No ja studia robilam mgr rachunkowosc i finanse i ekonomie. Dwa kierunki. Strasznie wspominam te lata. Mialam wtedy wysokie ambicje. No ale udalo sie i moge chyba powiedziec ze sie oplacalo. Aczkolwiek 6lat zycia spedzilam nad ksiazkami:/
Potem troche popracowalam w zawodzie i w koncu od 9msc mam wlasne biuro.Kourtney lubi tę wiadomość
-
prowadze butik w Holandii, tylko z Polską odzieżą.( Polskie materiały i produkcja) i Polskim rękodziełem.patriotyzm na obczyźnie
http://www.bypolka.com/Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 20:37
Blair, weronika86, MartunQa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyna_89 wrote:prowadze butik w Holandii, tylko z Polską odzieżą.( Polskie materiały i produkcja) i Polskim rękodziełem.patriotyzm na obczyźnie
http://www.bypolka.com/Kourtney lubi tę wiadomość
-
Judy wrote:Judyta bardzo mi miło
A rocznik 87 tak dla różnorodności.
Balerina Wspolczuje zapieprzu w pracy...mi sie od jutra zaczyna az do 18ego stycznia.
Blair wez to, dasz rade..przez to,ze wiesz,ze jestes rozkojarzona bardziej bedziesz sie skupiac...rowniez czas minie ci szybko, jak bedziesz miala cos do pracy no i wiadomo finanse....
Blair ja juz pisalam..od 7 lat razem z moim prowadzimy wlasny salon tatuazu..on jest tatuatorem a moje obowiazki to : wlasnie rozliczenia podatkowe, kontakt z klientem, zadbanie o studio, sprzatanie, ogarniecie wszystkich spraw organizacyjnych, umawianie klientow i ich zagadywanie w czasie trwania procedury. Nie reklamujemy sie jako polskie studio, nasz target to brytyjski rynek. Wiadomo Polakow tez obslugujemy, latwiej wiekszosci sie dogadac z kims kto mowi po polsku. Ja plynnie mowie w kilku jezykach. Teraz szlifuje hebrajski.Judy lubi tę wiadomość
-
Moj usypia Sarah...mamy tak poukladane, ze usypianie przed noca nalezy do tatusia ja mam chwile dla was i dla siebie, ale szczerze padam na pyszczek...dwa razy probowalam sie zdrzemnac dzisiaj z mala, ale zaraz sie przebudzala walczymy z zebami...zaliczyla biedna az 5 biegunek dzisiaj
-
nick nieaktualnyWeronika szacun z tymi jezykamim ja umiem po za polskim oczywiscie to angielski i szwedzki dosyc dobrze jeszcze pamietam. A tak to nic wiecej.
Biedna twoja coreczka z tymi zabkami oby szybko wyszly zeby nie cierpialaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 21:22
weronika86, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny