Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Nie tylko dla tego, przyznasz się sama czy mam zacząć dowodami sypac?
Wiem o kogo chodzi bo czytałam ich. I zawsze dawałam lajki, inne wątki też czytam i lajkuje. A moje bliźniaki są prawdziwe także luz...nawet chciałam do niej pisać bo też z Krakowa niby była -
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Blair chyba należą nam się wytłumaczenia? Ale jestem prawie pewna że masz powiązania z Flakonikiem.. z grudniówek.
Dżulia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wszystkie nicki FLAKONIKA bo miała ich kilka....<kilkanaście> ? rozpoczynały ciążę na początku miesiąca....była założycielkami wątków....miała super wypasione koty....była uwaga z KRAKOWA! oglądała w necie takie rzeczy że nie jedna mogła by pozazdrościć....no i oczywiście idealny mąż, idealne życie, stanowisko.....dla mnie sprawa jest jasna....przykro mi ale dla mnie forum już nie istnieje.....
dodawane zdjęcia z jednej przeglądarki....suwaczki z jednego adresu....
boshhhh widzisz i nie grzmisz....
Żegnam dziewczyny, życzę wam szczęśliwych porodów
takich ludzi z porąbaną psychą ma się ochotę odstrzelićWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 21:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Brak słów. Nie chce się z wami kłócić. Przykro mi strasznie. Bo to jakiś cholerny zbieg okoliczności.
Zdjęcia dodawalam wszystkie do pamiętnika.
jesteś chora -
nick nieaktualny