Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulfenstein wrote:Ale jeśli przyjmę porozumienie wypowiadające, to bedzie działać dopiero po 3 miesiącach (bo tyle mam wypowiedzenia? Czyli jak pójdę na zwolnienie to podstawa mi sie liczy od wyższej pensji i to i na l4 i na całym macierzyńskim?
Bardzo Ci dziękuje za pomoc.
PODSTAWA TO ŚREDNIA Z 12 MIESIĘCY. CHYBA ZE ZMIENIŁ CI SIE WYMIAR CZASU PRACY-JA TAK MIAŁAM I STAD SIĘ KŁOCE -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:PODSTAWA TO ŚREDNIA Z 12 MIESIĘCY. CHYBA ZE ZMIENIŁ CI SIE WYMIAR CZASU PRACY-JA TAK MIAŁAM I STAD SIĘ KŁOCE
Od 12m mam stała pensje i wymiar. Podpisuje porozumienie, które wchodzi w życie po 3 miesiącu czyli dopiero od czerwcowej pensji mam mniejsza pensje. Teoretycznie, bo w praktyce jestem na l4. Czy to co dostaje na l4 liczy sie do 12 miesięcy? Czy tez jako podstawę biorą 12m pensji a nie zasiłku.
Dzięki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulfenstein wrote:Ale jeśli przyjmę porozumienie wypowiadające, to bedzie działać dopiero po 3 miesiącach (bo tyle mam wypowiedzenia? Czyli jak pójdę na zwolnienie to podstawa mi sie liczy od wyższej pensji i to i na l4 i na całym macierzyńskim?
Bardzo Ci dziękuje za pomoc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem w szoku, rano czylama o grudniowych i też zaczęła łączyć fakty, ale nie mogłam uwierzyc!!
Chyba też na razie dam sobie spokój z forum, za duzo nerwow, Angela ma racje, lepiej usunąć dane z tabelki, chociaż kto chciał mógł ją już dawno skopiować smutne to jednak -
nick nieaktualny
-
tez mi się wydaje, że ktoś wyciąga dane kobiet w ciąży i numery telefonów, by potem dzwonić z jakąś ofertą. Pracowałam kiedyś w sprzedaży ubezpieczeń na życie i tam wszytskie chwyty dozwolone, byleby tylko wypelnić swoją listę 100
Patutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wlasnie nie uciekajcie z tad dziewczyny
jej juz nie bedzie u nas
dobrze ze to teraz sie stalo a nie jak zaczelaby wrzucac zdjecia dziewczynek po porodze.... masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 22:04
-
nick nieaktualny