Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sophia wrote:Tak, aczkolwiek nie uważam żeby to było najlepsze rozwiązanie. Jak będziesz chciała to pogadamy na priv jutro.
W tabelce podałam maila.
Bardzo dziękuje. -
nick nieaktualnyja jestem sceptycznie nastawiona do pozostawiania wszelkich danych osobowych w sieci, wolę pozostać anonimowa, ale czuję się oszukana, zwłaszcza że Blair wzbudziła moją sympatię i zaufanie, jak większość z Was, które regularnie się udzielają, jestem tutaj od prawie samego początku, a już zdążyłam się zżyć i ciekawi mnie jak się czujecie, jak sobie radzicie i zawsze fajnie mieć kontakt z innymi osobami w podobnej sytuacji...
Gumcia lubi tę wiadomość
-
Ulfenstein wrote:Od 12m mam stała pensje i wymiar. Podpisuje porozumienie, które wchodzi w życie po 3 miesiącu czyli dopiero od czerwcowej pensji mam mniejsza pensje. Teoretycznie, bo w praktyce jestem na l4. Czy to co dostaje na l4 liczy sie do 12 miesięcy? Czy tez jako podstawę biorą 12m pensji a nie zasiłku.
Dzięki.
ciężko chodzi to forum
jeśli jesteś na l4 i nie zrobisz przerwy dłuzszej niz 3 miesiące między zwolnieniami, to będzie obowiązywać ta sam podstawa co teraz. ja wróciłam do pracy na 4 miesiace i mi na nowo liczą, tobie nie, jęsli nie przekroczysz 3 miesiuęcy(art 43 tej ustawy w razie choroby i macierzyństwa)-tego jestem pewna, bo moja sprawa w pracy jest swiezutka -
ja na pewno zostaję tutaj. Potrzebne mi takie wsparcie. Lubię Was podczytywać.
Nie dziwi mnie istnienie trolla, tylko, że ludziom się tak chce...
jakoś nie wierzę ze to mógł być ktoś tutaj zatrudniony, przecież watki i tak galopują...ale może się nie znam. Myslę, że prędzej to jakieś oferty, może nawet będą dzwonić dopiero za jakiś czas, za rok albo dłużej.
Mam nadzieję, że większość zostanie Was :)najlepiej WSZYSTKIE:)Ulfenstein, miniaturka31 lubią tę wiadomość
-
Trochę mi się nie wydaje żeby komuś się po prostu nudziło i by wymyślał takie niestworzone historie ot tak dla zabawy. Wydaje mi się, że to miała być reklama produktów - wózków, bujaczków, produktów etc - wspominanych pomału tu jak i na innych wątkach przez Flakonik, Kourtney czy Beatrice. Sądzę, że działało to na zasadzie blogerek modowych czy vlogerek które rekomendują kosmetyki, lokówki czy wszelkiego rodzaju sprzęty. Taka teoria, że ktoś próbował byśmy padły ofiarami tego rodzaju marketingu i kupiły piękne i drogie koty między innymi
Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
Żabcia_ wrote:Rudi ale nie ma o co pytać Wszystko jest jasne
Madziula wygrałaś komplet pieluch rozmiar 1 w ilości sztuk 3 - 1sze miejsce na 500
Co do numerów tel.podejrzewam, że tak jak zostało napisane - będą wspaniale dzwonić z ofertami
Chodziło mi bardziej o pytania, które tutaj zadawalyscie. Nasz wątek w 99% jest ok.
Pozdrawiam -
Żabcia_ wrote:Do mnie i tak dzwonią ze wspaniałymi ofertami, mam prostą zasadę - nieznanych numerów nie odbieram. Jak komuś zależy napisze SMS i się przestawi
I tak jak mówi Sabina - takie ewenementy są wszędzie
a ja , jak widze nieznany nr, sprawdzam w necie na stronach typu "kto dzwonił"Żabcia_, mmargol, Gumcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymnie się Blair wydawała, aż za bardzo idealna, ale niektórzy mają po prostu na to pieniądze, mam nadzieję, że zostaniemy tu dłużej, ktoś zaopiekuje się wątkiem, a jeśli postanowicie uciec, to gdzieś razem! bo sama zwariuję do września
mmargol, Żabcia_, martta, Gumcia lubią tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:ciężko chodzi to forum
jeśli jesteś na l4 i nie zrobisz przerwy dłuzszej niz 3 miesiące między zwolnieniami, to będzie obowiązywać ta sam podstawa co teraz. ja wróciłam do pracy na 4 miesiace i mi na nowo liczą, tobie nie, jęsli nie przekroczysz 3 miesiuęcy(art 43 tej ustawy w razie choroby i macierzyństwa)-tego jestem pewna, bo moja sprawa w pracy jest swiezutka
Dziękuje.
I mówimy tu o zwolnieniu juz długim, takim za które płaci ZUS. Prawda? Nie wystarczy isc na tydzień. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Popieram każde jedno słowo. Tym bardziej, że okazuje się, że prawie na każdym wątku dzieją się takie cuda... Gdyby miało to miejsce na jednym ok zgodzę się. A tutaj wygląda to na zwykłe chwyty MARKETINGOWE. Uspokójmy emocje.
Ja tak jak mówię nie zżyłam się, bo jestem nowa ale nie będę kłamać, że lubię sobie tu poczytać, pośmiać się, pozastanawiać, dowiedzieć czegoś nowego.
Aha i jeszcze jedno... Pozwoliłam sobie usunąć numery wszystkich dziewczyn z tabelki - także jak jakaś ma coś przeciwko - winowajczynią jestem ja.
-
nick nieaktualny