Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Wlasnie napisalam do Belly w tej sprawie, tylko, kurcze, ja sama wolalabym tego nie robic, bo jestem leniuchem. Blair byla rzeczywiscie dobra w tym jednym - byla systematyczna.
Jeżeli nikt nie będzie chętny to ja mogłabym tą pierwszą stronę prowadzićBee85, Miśka***, kamciaelcia, mmargol, Gumcia, Bratek, Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blablabla wrote:Jeżeli nikt nie będzie chętny to ja mogłabym tą pierwszą stronę prowadzić
mogłabyś choć ksero dowodu zamieścić i pin do karty kredytowejBee85, Dzierzba, kamciaelcia, Miśka***, bbeczka91, mmargol, Anulka01, Bratek lubią tę wiadomość
-
Behemottka wrote:I ja zostaje , a teraz o rany... SPAAAC. Juz wpol do pierwszej!!!
-
nick nieaktualnyWróciłam pobiegam do WC iiiiiiiii kuźwa (cieszę się) czysto!!!!!!
Chyba dziecko od początku ustawia sobie mamusie hihi
Mam nadzieję że to przez wysiłek coś pękło i mnie postresowalo:-(
Ale zadzwoniłam do gina i powiedział że jest do 18 więc mam się obserwować. Mogło peknac naczynko też jestem bardziej ukrwienie bo biorę acard i jest yendencja do krawiewienia. Jak coś to przyjechać.
Troszkę się uspokoiłam.
Muszę zrobić gołąbki z sosem pomidorowym.
A co do Blair i ov.
Szkoda ze takie osoby się pojawiają dla mnie są to osoby chore,nie poważne i.....
Czytalam grudniowe mamuśki i flakon to jakaś gowniara malolata.
Jestem w szoku jak jest obcykana co kiedy ile jak na temat poczęcia dziecka aż po wychowanie po narodzinach.
No cóż nie mamy wpływu na to musimy być bardziej ostrozniejsze.
Blair no zazdrością jej tych kotów co do jej osobowości pomyślałam że jest mądra bo ma swoje biuro itd.
Teraz bardziej będę na dystans do ov.
Szkoda.........
Co do naszego wątku blablabla jestem za zostań nasza przewodnicząca jeśli masz czas:-)
Lub stworzymy nowy wątek pod innym tytułem tam się przenieśmy.
Jestem rozczarowana ta sytuacja....Behemottka, mmargol, Cordy, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ja tez tu zostaję, ale raczej nie będę wklejać żadnych zdjęć ani swoich danych nigdzie. Jestem prawdziwa. Podoba mi się to wsparcie tutaj i lubie czytac, co u Was słychać, jak się nasze ludziki rozwijają. Nie potrzebne mi zdjęcia i jakieś dane. Wystarczy mi, że tu przeczytam, że u Was ok i że idzie do przodu.
Behemottka, mmargol, Cordy, Bratek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny co się tu dzieje?? Masakra. Jak dla mnie jeśli ktoś w ten sposób zarabia na życie to mu współczuję... Ja jestem autentyczna i faktycznie jestem w ciazy i to w pierwszej uprawnionej ciazy.. jesteście dla mnie dużym źródłem wiedzy i dzielnice się doświadczeniami które już macie z dzieciaczkami. Chyba nie można sie dac sprowokować bo to do niczego nie doprowadzi takich czubkow jest wszędzie pełno czy N tym czy innym forum.
Ja sama jestem tu od tygodnia wcześniej pisałam z dziewczynami na ov ale pierwszy raz spotykam się z czymś takim uważam ze wątek powinien zostać i zostaną w nim pewnie te osoby które nie mają nic do ukrycia. Tak mi się wydaje.
Miłego dnidziewczyny :*Behemottka, mmargol, Cordy, staraczka_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też zostaje bo nie dość że się uzależnilam od ov to jeszcze się z wami zzylam
Przeżywam każda z was. Radzimy sobie wspieramy itd.
Ja też jestem prawdziwa hahaha
Tłumaczymy się jak.....
Smutne to no ale to nie znaczy że wątek ma umrzeć tak???
No to mam nowinę właśnie babka dzwoniła z labo szukam swojego wyniku bo zapłaciłam za odczyn coombsa i co nie dotarła krew do nich do labo centralnego to co ja chcę jak oni nie mają co badać kurwa!!!!!! Sory ale masakra jakaś z tym labo a chodzę tam bo mam blisko i wyniki są na cito!
Muszę podejść i pobiora krew jeszcze raz! -
nick nieaktualnySophia wrote:a ty chociąż prawdziwa jesteś??
mogłabyś choć ksero dowodu zamieścić i pin do karty kredytowej
Haha karty nie mam, wgl nie posiadam konta bankowego ale może akt urodzenia? Hehe )
Mam nadzieje, że admin coś zrobi i nie będziemy musiały zakładać nowego wątku. Przyznam Wam się, że od przyszłego tygodnia Tż już wyjeżdża, więc będę większość czasu sama = baaardzo dużo czasu wolnego -
żabka04 wrote:Ja też zostaje bo nie dość że się uzależnilam od ov to jeszcze się z wami zzylam
Przeżywam każda z was. Radzimy sobie wspieramy itd.
Ja też jestem prawdziwa hahaha
Tłumaczymy się jak.....
Smutne to no ale to nie znaczy że wątek ma umrzeć tak???
No to mam nowinę właśnie babka dzwoniła z labo szukam swojego wyniku bo zapłaciłam za odczyn coombsa i co nie dotarła krew do nich do labo centralnego to co ja chcę jak oni nie mają co badać kurwa!!!!!! Sory ale masakra jakaś z tym labo a chodzę tam bo mam blisko i wyniki są na cito!
Muszę podejść i pobiora krew jeszcze raz! -
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Ale teraz chyba zrobią ci za free? Przecież to nie twoja wina jest,że krwi nie pilnują. Haha niezłe jaja.
Tak kazała wpaść nie czekając w kolejce na pobranie krwi.
Ale tak sobie myślę a jeśli by tam wyszły jakieś przeciwciala i co????
Lekarz razem ze mną czekamy na wynik a tu zonk!!!! -
nick nieaktualnyja kiedyś miałam krew pobieraną, a babeczka była na tyle nie ogarnięta, że fiolkę wyrzuciła do kosza zamiast wacika ja się na nią patrzę, ona na mnie, zrobiła tylko "ojejku" wyciągnęła i odłożyła na ten stojaczek z próbkami, szok
Bratek lubi tę wiadomość