Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
żabka04 wrote:Hej
Później was nadrobię oczywiście jak mi czas na to pozwoli bo od wieczora wczoraj plamie na brazowo jest to sluz zabarwiony na brazowo a dziś po załatwieniu się był nawet różowy wrrrr.
Teraz lecę dziecko do przedszkola i do labo a potem zobaczymy jak się akcja rozkręci wtedy uderze do ginaMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
żabko04 - trzymam kciuki, ze to nic zlego. Nie ma zywej krwi i brak skurczow. Duzo dziewczyn krwawilo i potem nic z tego nie bylo.
Ja dzisiaj grzecznie pilam sok z buraka, jak kazalas.
Ailla - poczytaj tu: https://bellybestfriend.pl/artykul/badania-w-ciazy,14.html -
nick nieaktualny
-
Muszę sie nauczyć wrzucać zdjecia to następnym usg sie pochwale. A to juz w czwartek! Nie ukrywam ze będzie to dla mnie ciężka wizyta... W poprzedniej ciazy właśnie w tym terminie dowiedziałam sie ze jest źle... ja wiem ze będzie dobrze, ale ten strach jest ogromny...Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
żabka04 wrote:Nie mam krwiaka nawet na ostatniej wizycie pytałam czy go mam, okres już by mi minąłja mam niski progesteron.
Mam nadzieję że to przy niby wysiłku podczas załatwiania.
Dam znaćMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Pewnie poleżeć by sie przydało, tylko jak tu leżeć przy dziecku...
Ja dużo leżę nie noszę itd.
Mam 4 latkę więc zawsze ja czymś zajmę i się bawi czy uczy pisać a ja się nie ruszam.
Anulka właśnie mi się włączył strach i obawa i mam chęć się rozplakać.
Jeszcze kolejka w labo jak nie powiem za czym a muszę zrobić badania bo jutro endo mam wizytę.
Chwilę z wami popisze. -
nick nieaktualnyBee85 wrote:Może i z teamu belly, wątpie byśmy dowiedziały się prawdy, więc prawdopodobnie ile osób tyle opinii ja absolutnie o swoją się nie wykłócam, tylko podzieliłam się swoimi domysłami możliwe że błędnymi.
Też jestem prawdziwa i nie przychodzi mi do głowy inna weryfikacja niż przeniesienie się na fb, ale możemy też tu oczywiście zostać ze świadomoscią, że sytuacja może się powtórzyć.
Na fb można mieć też fikcyjne konto, kradzione zdjęcia. Moje kilka koleżanek ostatnio w krótkim czasie odkryło swoje sobowtóry..Behemottka lubi tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Hej
Później was nadrobię oczywiście jak mi czas na to pozwoli bo od wieczora wczoraj plamie na brazowo jest to sluz zabarwiony na brazowo a dziś po załatwieniu się był nawet różowy wrrrr.
Teraz lecę dziecko do przedszkola i do labo a potem zobaczymy jak się akcja rozkręci wtedy uderze do gina
Ja też zaraz ruszam do labo kolejne badania zrobić.. -
nick nieaktualny
-
blablabla wrote:Na fb można mieć też fikcyjne konto, kradzione zdjęcia. Moje kilka koleżanek ostatnio w krótkim czasie odkryło swoje sobowtóry..
To był pomysł grudniówek 2015 - ale one znają się na tyle, że są w stanie zweryfikować osoby, nicki, posty czy nawet zdjęcia, którymi przez ponad rok się wymieniały, a niektóre znają się z reala czy chociażby adresu pocztowego. U nas byłoby to trudne, niemniej jednak wspomniałam bo obawiam się, że po pierwsze większość osób się stąd wyniesie lub po prostu będziemy mieć powtórkę z rozrywki w postaci kolejnego wcielenia Blair.
Jeśli już jakiegoś nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:11
-
nick nieaktualny
-
Bee85 - Jak ktos juz tam zauwazyl, ta grupa grudniowek na FB jest zdecydowanie mniej anonimowa niz tutaj. Nawet ja moge zobaczyc ich zdjecia i imiona i nazwiska, pomimo, ze nie mam z nimi nic wspolnego.
A czerwcowki swoja "Blair" wciagaja na FB... Nie ma sily, nie zabezpieczymy sie. Po prostu trzeba pamietac, ze to internet i kazda z dziewczyn tu obecnych moze byc w realu wlochatym facetem Jestesmy dorosle i trzeba znac realia.kamciaelcia, żabka04, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem w szoku!!! Co tu się przez noc działo, a ja sobie smacznie spałam od 20.30 Dobrze, że tak wcześnie domyśliłyście się że Blair to ta sama co na grudniówkach. Po prostu masakra! Jak tak można? W życiu bym nie pomyślała, że u nas mogą być takie "osoby". Mój avatat to też moje zdjęcie
Wgl to chciałam Wam ogromnie podziękować za wczorajsze słowa wsparcia! Jesteście naprawdę kochane i trochę mnie uspokoiłyście teraz odliczam dni do kolejnej wizyty Zostaję tutaj nigdzie się nie wybieram -
Ale jaja... czytam, czytam i nie dociera do mnie. Jak tacy ludzie, jak Blair, mogą mieć czas na takie rzeczy... albo naprawdę im się nudzi, albo nie mają swojego życia i są bardzo samotni, albo to problemy psychiczne.
Wracając do listy, nie wiem czemu, ale się na nią nie zapisałam. Coś mi podpowiedziało, że lepiej nie. Z resztą jak sobie odczytałam jej wiadomość raz jeszcze, to zastanowiło mnie, że nie będę mogła w telefonie wejść na forum, ale napisać sms-a czy zadzwonić to już owszem... poza tym zawsze mam obawy przed ujawnianiem swoich danych.
Nie rezygnuję z forum. Byłam wcześniej na OV i jakoś dobrze mi tu. Mogę Was poczytać i wiedzieć, że nie tylko ja borykam się z pewnymi dolegliwościami ciążowymi. Mogę się poradzić lub podzielić swoimi doświadczeniami. A fałszywych ludzi nie brak, tu czy w innych miejscach. Z zasadą ograniczonego zaufania, głową na karku i własnym myśleniem nie ma przeciwwskazań do udzielania się na forum
Miłego dnia Dziewczynki!
Behemottka, Pysiaczek89, iwonaw1205, martta, Bratek lubią tę wiadomość
Już razem
-
Behemottka wrote:Bee85 - Jak ktos juz tam zauwazyl, ta grupa grudniowek na FB jest zdecydowanie mniej anonimowa niz tutaj. Nawet ja moge zobaczyc ich zdjecia i imiona i nazwiska, pomimo, ze nie mam z nimi nic wspolnego.
A czerwcowki swoja "Blair" wciagaja na FB... Nie ma sily, nie zabezpieczymy sie. Po prostu trzeba pamietac, ze to internet i kazda z dziewczyn tu obecnych moze byc w realu wlochatym facetem Jestesmy dorosle i trzeba znac realia.
Słuchajcie, rozumiem, że pomysł FB nie przeszedł i nie mam z tym problemu nie należę też do najbardziej aktywnych użytkowniczek forum więc naprawdę spoczko.
Odniosę się tylko, tak bo jakoś ta myśl też krąży po głowie. Jeśli jesteśmy prawdziwe to w czym przeszkadza ten brak anonimowości ?
Przyznaję, że grudniówki stworzyły słabą grupę na fb bo jest jeszcze opcja grup niewidocznych, która byłaby lepsza, wtedy nikt z zewnątrz nie jest w stanie ani wejść, ani zobaczyć członków grupy, chociaż one wewnątrz wciąż znają swoje personalia. -
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Co????? Blair to jest podszyta osoba????? A z nasza tabelka????
Muszę cofnąć się poczytać nas
Sluchajcie, ide spac, u mnie 23:30. Pewnie jutro bede miala dwa razy tyle czytania, co zazwycaj . Ale - WY NIE ZNIKAJCIE NIGDZIE!
Dobranoc.