X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam grudzien i jestem w troszke szoku. To bardzo chora dziewczyna musiala byc. W zasadzie to nie wiem, czy byc zla czy jej szkodowac. Im sie forum rozwalilo - juz polowy dziewczyn tam nie ma.

Bardzo mi bedzie przykro, jesli nasze forum sie tez posypie. Angela juz sie zmyla - szkoda :(

Sluchajcie, zasada numer 1 w intermecie, to nie podawac swoich danych prywatnych. A przeciez nikt nie wie, kto to sie czai za nikiem i awatarem.

Ja chyba ide miasto skasuje z tabelki, bo prawdopodobnie mozna mnie po tym odnalźć. Ale zamierzam tutaj przychodzic, bo mi tu z Wami dobrze :)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bee85 - a jak skojarzylas, ze Blair to ta Halina?

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • KasicaLisica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam ciężki dzień, wracam, a tu takie rewelacje. Cycki opadają, wszystko opada...

Behemottka lubi tę wiadomość

14.10.2015 - 1 IUI :-(
    Naturalny cud :-) Córeczka w drodze!
    Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!

Drugie bobo w drodze :)

7v8rskjo33075qwi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O cholera!!!!

Dopiero teraz mogłam poczytać, bo wcześniej forum sie nie otwierało :/ aż sie zastanawiałam, czy to coś z moim netem.

Ale wiecie, wydaje mi sie, ze ta stronka niestety moze szybko upaść po takich akcjach.
    A szkoda.... Bo fajnie dopracowana - zwłaszcza kalendarz.

Ale chyba jestem za stara. Liczyłam, ze podobnie jak 8 lat temu (i miałam super wspomnienia, zawarte znajomosci do dziś), będę mogła sie podzielić tym co mnie trapi, cieszy, poczytać jak to wyglada u innych, ze nie jestem z "tym" sama, pomimo bardzo wyrozumiałego i kochającego mężczyzny.

Jednak Was opuszczę. Choc z z niektórymi naprawdę sympatycznie sie rozmawiało.

Życzę Wam cudownych chwil spędzonych w tych najbliższych miesiącach.
    I pociechy z maluszków, jak już przyjdą na świat!

Ania :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 00:36

• Bee85 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie miałam pojęcia jak ona się w realu nazywa. Jak u nas ktoś napisał, że tam wypłynęła afera to postanowiłam poczytać o co chodzi i cofnęłam się do poprzedniej nocy - bo wtedy po raz pierwszy ktoś tam u nich odkrył, że Flakonik wstawiła zdjęcia bliźniaczek jakiejś holenderki z instagrama.. kiedy ta bomba wybuchła dziewczyny coraz bardziej na nią naskakiwały, że wszystko miała idealne - wyjazdy, męża, niepłaczące i ani odrobine niemarudzące dzieci - wtedy paliła mi się mocno lampka i mimo że wątek trwał a ja czytając od nocnych wątków nawet nie byłam na bieżąco (tego czytania jest na parę godzin..) postanowiłam się skontaktować z jedną z dziewczyn z forum żeby podpytać o szczegóły. Niestety się potwierdziły, Blair nawet nie próbowała wcisnąć nam innego kitu niż im, więc łatwo dała się zdemaskować.
    Dodatkowo - polubiła każdy post Flakonika (Haliny) - trochę to dziwne ? to były posty nie wnoszące za wiele treści również, widać było, że chciała jej "nabić punktacje" (chociaż ciągle nie wiem co dają te lajki ? ktoś wie i mnie oświeci?).

A dla mnie osobiście zaczęła być "podejrzana" ;) kiedy przeczytałam jak pojechała do lekarza, który dnia poprzedniego powiedział jej, że jedna z jej bliźniaczek nie żyje i ten lekarz bardzo ją przeprosił. Nie wiem, czy opis tego zdarzenia, czy nieprawdopodobność tej sytuacji (wg mnie) przepraszającego lekarza za pomyłkę.. coś w tym mi się wtedy przestało już kleić, ale oczywiście ani trochę nie podejrzewałam takiej afery i sytuacji, że dziewczyna po dziesiątkach forum wymyśla sobie nową tożsamość tylko po to żeby być prowadzącą listę ? Najbardziej popularną ? Kto wie jaki był jej cel?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 00:38

Madziuuuula lubi tę wiadomość

h4zpdqk39i22byyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem z grudniówek 2015, zaciekawiło mnie usunięcie konta waszej założycielki i tak sobie czytam u Was jej wypowiedzi i natknęłam się właśnie na pewien wyraz który u nas zawsze używała Flakonik, mianowicie nigdy nie pisała "im" tylko "nim". Tak samo jak wasza założycielka forum!! na str 38 macie wypowiedź Blair :"Chyba nie musze mowic jak patrza na mnie ludzie jak mowie nim ze mam 4koty a 5 w drodze"

"Jak mówie nim" zamiast "im" u nas na forum Flakonik zawsze tak pisała i kuło mnie to strasznie w oczy dlatego zapamiętałam to.. i przez to wydaje mi się że na 100% Blair była tą samą osobą co flakonik

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 00:55

Bee85, Behemottka, Dzierzba, mmargol, żabka04, Ania91, martta, violett, Olisia lubią tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bee85 - No to ladnie. Bardzo mi przykro.

mandarynkaa - dzieki za klaryfikacje. Poczytalam sobie Wasze forum i az nie chce mi sie wierzyc.

Ale dziewczyny, nie znikajcie. Wielka to szkoda!

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 01:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 22:23

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 01:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku, zgadzam sie z Toba, zwlaszcza jesli chodzi o przenoszenie sie na FB. Tutaj jestesmy anominowe i mnie to odpowiada. W tabelce usunelam swoje miasto i chyba nic mnie tam juz nie identyfikuje.

Na poczatku tej afery wydawalo mi sie, ze te falszywe profile, to moze takie moderatorki z Belly po to, zeby watki powstawaly i zyly, ale te historie, ktore przeczytalam na grudniowkach, sa zbyt nieprawdopodobne. To chora osoba byc musi i jest mi jej szkoda. Mam nadzieje, ze nie zrobi sobie teraz zadnej krzywdy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 01:32

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 01:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 22:23

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 01:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Się porobiło...grubo

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 01:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A fuj! :) Ten emotikon mi nie sluzy ;)

Jak widac nudzi mi sie, u mnie srodek dnia i dzis mamy swieto, wiec mam dzien wolny. No wiec zamiast zrobic cos pozytecznego, to szperam po forum... Ech, lenistwo.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 02:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osiagnelam dno... az sie wstydze...
    .. Wiec zmarnowalam czas, przeszperalam forum grudniowek i rzeczywiscie ten ich Flakonik to chyba nasza Blair. Ta sama historia, blizniaki, serduszko znika, wrednemu ginowi na Izbie Przyjec nie chce sie szukac i wieszczy poronienie, potem jej ginekolog, czlowiek aniol, znajduje drugie serduszko i nic nie bierze za wizyte... Wszystkie posty Flakona lajkowane przez Blair (i Kourtney i Beatrice) i to dzien w dzien, jakby sledzila. Zadnych innych nie lajkowala. Ogolnie jestem wkurzona. Najbardziej tym, ze jakas sila mroczna mnie ciagnela, zeby to sprawdzic. Ja naprawde chcialam wierzyc, ze Blair to niewinna ofiara, a okazuje sie, ze zbyt wiele z tych postow sie pokrywa, nawet jezyk podobny. Historia z sercem na stronie 290 a cudowne znalezienie na 302..
    Ech...

Blair - jeśli to jeszcze czytasz to mam nadzieje, ze sie leczysz, kochana. Moze warto odłączyc internet na jakis czas? Szkoda mi Ciebie. Pewnie spotkaly Cie jakieś tragedie, kurcze, nie wyobrazam sobie co musialaś przezyc, żeby teraz robic takie numery. Bede sie modlic, zebys znalazla spokoj i szczescie.

Dziewczyny - ja tu zostaje, bo Was lubie. A jak ktos jest ciągle nieprawdziwy to niech sie ugryzie w nos.

Buziaki dziewczyny i nie zrazajcie sie. Nie warto sie wypisywac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 03:04

martta, Bratek lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 03:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I kurcze, tak skacząc po forach, dowiedzialam sie, ze jestem cymbal, bo opłacilam tu konto. A okazuje sie, ze do forum nie trzeba platnego konta. Ide sie napic.... soku burakowego.

Balwan ze mnie...

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jesteś cymbał, bo ja tez myślałam ze muszę opłacić żeby tu byc:) dopiero jak minął termin zapłaty to zorientowałam sie ze po prostu nie mam dostępu do pewnych rzeczy ale do Was mam! Cholera nie moge dospać przez to wszystko. Behemotka Ty to najbardziej aktywna w naszej nocy jesteś:) fajnie bo następnym razem jak nie będę spała to będę miała z kim gadać:)
    Czy oprócz Angeli ktoś jeszcze zrezygnował? Ja szczerze powiem ze nie mam juz zaufania do nowych chcących dołączyć do naszego wątku... Bardzo przepraszam jeśli tym kogoś uraziłam ale nie moge pozbyć sie wrażenia ze będzie próbowała jednak zaistnieć ponownie...

iwonka1077 lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a może jak ktoś będzie chciał dołączyć i pisać to niech wrzuci zdjęcie usg z napisanym na kartce nickiem z belly i datą. :) Ja mogę to zrobić, żebyście się nie martwiły, że jestem jakimś klonem, bo w sumie dołączyłam niedawno i też mam bliźniaki. ;)

mmargol lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Nie jesteś cymbał, bo ja tez myślałam ze muszę opłacić żeby tu byc:) dopiero jak minął termin zapłaty to zorientowałam sie ze po prostu nie mam dostępu do pewnych rzeczy ale do Was mam! Cholera nie moge dospać przez to wszystko. Behemotka Ty to najbardziej aktywna w naszej nocy jesteś:) fajnie bo następnym razem jak nie będę spała to będę miała z kim gadać:)
    Czy oprócz Angeli ktoś jeszcze zrezygnował? Ja szczerze powiem ze nie mam juz zaufania do nowych chcących dołączyć do naszego wątku... Bardzo przepraszam jeśli tym kogoś uraziłam ale nie moge pozbyć sie wrażenia ze będzie próbowała jednak zaistnieć ponownie...

Zrezygnowała Ania, ane nie wiem jaki był jej nick - mam nadzieje ze nie TolaiOla, a coś mi sie wydaje, ze tak mogło byc. Szkoda by było bo tez ja polubiłam.
    Flakon wróciła na grudniowki pod innym loginem, ale nie wiem do końca po co. Poza tym mam podejrzenie, ze pewna inna osoba z innego forum to tez ta sama postać, ale nie będę sie bawiła w detektywa. Tamte dziewczyny wiedza o aferze i mogą same ja sprawdzić.

Ja mam nadzieje, ze u nas większość zostanie.

Co do mojego czasu to dzisiaj wyjątkowo miałam leniwy dzień. A na co dzień to Wy zwykle jesteście aktywne rano i wczesnym popołudniem kiedy ja śpię. Wieczorem, jak ja sie budzę to większość pewnie z mężami czas spędza :)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Dziewczyny, a może jak ktoś będzie chciał dołączyć i pisać to niech wrzuci zdjęcie usg z napisanym na kartce nickiem z belly i datą. :) Ja mogę to zrobić, żebyście się nie martwiły, że jestem jakimś klonem, bo w sumie dołączyłam niedawno i też mam bliźniaki. ;)
    Dobry pomysł. Ja muszę sie nauczyć wrzucać.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Ailla Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma mnie kilka dnia i takie rzeczy,strach sie bac opowiadac historie normalnie bo ktos moze stwierdzic ze pozyje naszym zyciem. Jestem na jeszcze jednym forum i tam dziewczyny pisza ze maz ponoc za nia przeprasza, dziwne to wszystko.
    Z innej beczki, ide dzis na druga wizyte :D zobacze moja Fasolke i poslucham jak bije serduszko. Orientujecie sie czy sa jakies obowiazkowe badania po 11 tygodniu? Bo co czytam to inne informacje.

1usavcqgvf430wyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-(
    Później was nadrobię oczywiście jak mi czas na to pozwoli bo od wieczora wczoraj plamie na brazowo jest to sluz zabarwiony na brazowo a dziś po załatwieniu się był nawet różowy wrrrr.
    Teraz lecę dziecko do przedszkola i do labo a potem zobaczymy jak się akcja rozkręci wtedy uderze do gina

‹‹ 501 502 503 504 505 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ