X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judy, właśnie wydaje się bardzo kompetentna, ale mam wrażenie że traktuje pacjentki po macoszemu, naczekałam się na wizytę która bardzo szybko się skończyła, a liczyłam na jakiś bardziej szczegółowy wywiad, bo do samego badania nie mam zastrzeżeń. Niby się do niej zapisujesz na konkretną godzinę, ale jak ja przyjechałam ok 10 min przed czasem w kolejce były jeszcze trzy dziewczyny, a czwarta w gabinecie, czekałam prawie godzinę, a wyszłam po niecałych 10 minutach... może bardziej zagłębia się przy zakładaniu karty ciąży, ale w sumie sama nie wiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ble ble poczula zapach ryby . maz cos na kolacje robil z ryba. Normalnie mnie naciaga. Wybaczcie. Strasznie wyczulil mi sie węch

Kourtney lubi tę wiadomość

• julianna Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajrzalam, do Was, ale tylko ostatnia stronę przeczytałam, odnosię się tylko do oddzielnych tematów, ja naleze do grudniowek i caly czas jestesmy aktyywne coprawda juz spradycznie, ale piszemy, tu jest na razie szal, pewnie z czasem sie uspokoi i wejda konkretne tematy, wag dzieci, wyprawek, badan itp.

Blair lubi tę wiadomość

f2w3tqywlcgkfgv6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair mnie też wszystko ostatnio śmierdzi :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julianna wrote:
    Zajrzalam, do Was, ale tylko ostatnia stronę przeczytałam, odnosię się tylko do oddzielnych tematów, ja naleze do grudniowek i caly czas jestesmy aktyywne coprawda juz spradycznie, ale piszemy, tu jest na razie szal, pewnie z czasem sie uspokoi i wejda konkretne tematy, wag dzieci, wyprawek, badan itp.
    Tez tak mysle ;)
    A jak ty sie czujesz? Pracujesz czy z coreczka w domu przebywasz?

Kourtney lubi tę wiadomość

• KTB Znajoma

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mogę dołączyć? Termin 12 wrzesień :)

Blair, trt, Ulfenstein, weronika86, Balerina lubią tę wiadomość

ckailhb8ez7m7qlw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KTB wrote:
    Hej mogę dołączyć? Termin 12 wrzesień :)
    Witamy :* Pewnie że możesz:) Jak tam samopoczucie? Jakies objawy czy nic?

Wonderland, Kourtney lubią tę wiadomość

• KTB Znajoma

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oprócz bólu piersi nic :) Wizyta dopiera w przyszłym tygodniu i się niecierpliwię.

ckailhb8ez7m7qlw.png
  • flora Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też mdłości są wciąż na tapecie. Wiecie co mi pomaga? Owoce cytrusowe i ogórki kiszone. Ogólnie kwaśne i mokre :)

Judy, weronika86 lubią tę wiadomość

ae0c0efec8.png
  • Judy Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julianna szał tu mamy, bo wszystkie takie rozgadane jesteśmy ;-) I się poznajemy to jakoś te tematy lecą.
    Red Fox idź najwyżej na jeszcze jedną wizytę, zobaczysz jak to wygląda dalej , jak Ci się nie spodoba to nadal masz dużo czasu na zmianę.
    A z tym czekaniem to ja mam podobnie, niby zapisana na godzinę, a potem czekasz.

• Judy Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flora mi też cytrusy pomagają... Ogółem jem malutko, ale staram się częściej, żeby tylko głodu nie czuć, bo z tym to jest najgorzej :-/

flora lubi tę wiadomość

• Judy Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KTB witamy, zazdroszczę Ci z tymi objawami - a raczej ich brak. Niektóre z nas to się to już nieźle męczą z nudnościami, wymiotami. buee

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to niecierpliwienie sie na wizyte chyba każdej dotyczy.

Powiem wam ze calkiem tu pozytywnie. Nie ma tu jakiegos narzekania i paniki. Jedynie niecierpliwosc nam doskwiera :D
    Tak przynajmniej ja to odbieram. Podczytywalam tez troche inne watki i wiem jak to tam wygladalo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 20:27

Judy, Angela89, weronika86, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Wy już macie założone karty ciąży czy nadal czekacie? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair, ja jestem przerażona co się dzieje na innych wątkach, panika, same złe rzeczy, które nie nastrajają pozytywnie, lepiej zostać w tym temacie :P

Judy, Angela89, Blair lubią tę wiadomość

• Judy Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi być pozytywnie, bo inaczej przez te kolejne 8 miesięcy to mi by pracy przybyło hehehe

Blair, weronika86 lubią tę wiadomość

• Judy Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a Wy już macie założone karty ciąży czy nadal czekacie? ;)

Ja będę mieć w piątek zakładaną i mam być na czczo ,bo badania będziemy robić.

• KTB Znajoma

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A od kiedy macie te mdłości? Może mnie jeszcze dopadną bo jestem we wcześniejszej ciąży :P w sumie to bym chciała poczuć się tak "ciążowo".

ckailhb8ez7m7qlw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:09

Blair, Judy, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KTB, ja miałam jakoś w ostatni weekend, a teraz się uspokoiło... ;) ale jestem cały czas senna, w pracy mi ciężko usiedzieć

‹‹ 55 56 57 58 59 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ