X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judy, właśnie wydaje się bardzo kompetentna, ale mam wrażenie że traktuje pacjentki po macoszemu, naczekałam się na wizytę która bardzo szybko się skończyła, a liczyłam na jakiś bardziej szczegółowy wywiad, bo do samego badania nie mam zastrzeżeń. Niby się do niej zapisujesz na konkretną godzinę, ale jak ja przyjechałam ok 10 min przed czasem w kolejce były jeszcze trzy dziewczyny, a czwarta w gabinecie, czekałam prawie godzinę, a wyszłam po niecałych 10 minutach... może bardziej zagłębia się przy zakładaniu karty ciąży, ale w sumie sama nie wiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ble ble poczula zapach ryby . maz cos na kolacje robil z ryba. Normalnie mnie naciaga. Wybaczcie. Strasznie wyczulil mi sie węch

Kourtney lubi tę wiadomość

• julianna Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajrzalam, do Was, ale tylko ostatnia stronę przeczytałam, odnosię się tylko do oddzielnych tematów, ja naleze do grudniowek i caly czas jestesmy aktyywne coprawda juz spradycznie, ale piszemy, tu jest na razie szal, pewnie z czasem sie uspokoi i wejda konkretne tematy, wag dzieci, wyprawek, badan itp.

Blair lubi tę wiadomość

f2w3tqywlcgkfgv6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair mnie też wszystko ostatnio śmierdzi :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julianna wrote:
    Zajrzalam, do Was, ale tylko ostatnia stronę przeczytałam, odnosię się tylko do oddzielnych tematów, ja naleze do grudniowek i caly czas jestesmy aktyywne coprawda juz spradycznie, ale piszemy, tu jest na razie szal, pewnie z czasem sie uspokoi i wejda konkretne tematy, wag dzieci, wyprawek, badan itp.
    Tez tak mysle ;)
    A jak ty sie czujesz? Pracujesz czy z coreczka w domu przebywasz?

Kourtney lubi tę wiadomość

• KTB Znajoma

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mogę dołączyć? Termin 12 wrzesień :)

Blair, trt, Ulfenstein, weronika86, Balerina lubią tę wiadomość

ckailhb8ez7m7qlw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KTB wrote:
    Hej mogę dołączyć? Termin 12 wrzesień :)
    Witamy :* Pewnie że możesz:) Jak tam samopoczucie? Jakies objawy czy nic?

Wonderland, Kourtney lubią tę wiadomość

• KTB Znajoma

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oprócz bólu piersi nic :) Wizyta dopiera w przyszłym tygodniu i się niecierpliwię.

ckailhb8ez7m7qlw.png
  • flora Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też mdłości są wciąż na tapecie. Wiecie co mi pomaga? Owoce cytrusowe i ogórki kiszone. Ogólnie kwaśne i mokre :)

Judy, weronika86 lubią tę wiadomość

ae0c0efec8.png
  • Judy Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julianna szał tu mamy, bo wszystkie takie rozgadane jesteśmy ;-) I się poznajemy to jakoś te tematy lecą.
    Red Fox idź najwyżej na jeszcze jedną wizytę, zobaczysz jak to wygląda dalej , jak Ci się nie spodoba to nadal masz dużo czasu na zmianę.
    A z tym czekaniem to ja mam podobnie, niby zapisana na godzinę, a potem czekasz.

• Judy Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flora mi też cytrusy pomagają... Ogółem jem malutko, ale staram się częściej, żeby tylko głodu nie czuć, bo z tym to jest najgorzej :-/

flora lubi tę wiadomość

• Judy Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KTB witamy, zazdroszczę Ci z tymi objawami - a raczej ich brak. Niektóre z nas to się to już nieźle męczą z nudnościami, wymiotami. buee

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to niecierpliwienie sie na wizyte chyba każdej dotyczy.

Powiem wam ze calkiem tu pozytywnie. Nie ma tu jakiegos narzekania i paniki. Jedynie niecierpliwosc nam doskwiera :D
    Tak przynajmniej ja to odbieram. Podczytywalam tez troche inne watki i wiem jak to tam wygladalo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 20:27

Judy, Angela89, weronika86, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Wy już macie założone karty ciąży czy nadal czekacie? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair, ja jestem przerażona co się dzieje na innych wątkach, panika, same złe rzeczy, które nie nastrajają pozytywnie, lepiej zostać w tym temacie :P

Judy, Angela89, Blair lubią tę wiadomość

• Judy Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi być pozytywnie, bo inaczej przez te kolejne 8 miesięcy to mi by pracy przybyło hehehe

Blair, weronika86 lubią tę wiadomość

• Judy Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a Wy już macie założone karty ciąży czy nadal czekacie? ;)

Ja będę mieć w piątek zakładaną i mam być na czczo ,bo badania będziemy robić.

• KTB Znajoma

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A od kiedy macie te mdłości? Może mnie jeszcze dopadną bo jestem we wcześniejszej ciąży :P w sumie to bym chciała poczuć się tak "ciążowo".

ckailhb8ez7m7qlw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:09

Blair, Judy, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KTB, ja miałam jakoś w ostatni weekend, a teraz się uspokoiło... ;) ale jestem cały czas senna, w pracy mi ciężko usiedzieć

‹‹ 55 56 57 58 59 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ