Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJudy, właśnie wydaje się bardzo kompetentna, ale mam wrażenie że traktuje pacjentki po macoszemu, naczekałam się na wizytę która bardzo szybko się skończyła, a liczyłam na jakiś bardziej szczegółowy wywiad, bo do samego badania nie mam zastrzeżeń. Niby się do niej zapisujesz na konkretną godzinę, ale jak ja przyjechałam ok 10 min przed czasem w kolejce były jeszcze trzy dziewczyny, a czwarta w gabinecie, czekałam prawie godzinę, a wyszłam po niecałych 10 minutach... może bardziej zagłębia się przy zakładaniu karty ciąży, ale w sumie sama nie wiem...
-
nick nieaktualny
-
Zajrzalam, do Was, ale tylko ostatnia stronę przeczytałam, odnosię się tylko do oddzielnych tematów, ja naleze do grudniowek i caly czas jestesmy aktyywne coprawda juz spradycznie, ale piszemy, tu jest na razie szal, pewnie z czasem sie uspokoi i wejda konkretne tematy, wag dzieci, wyprawek, badan itp.
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjulianna wrote:Zajrzalam, do Was, ale tylko ostatnia stronę przeczytałam, odnosię się tylko do oddzielnych tematów, ja naleze do grudniowek i caly czas jestesmy aktyywne coprawda juz spradycznie, ale piszemy, tu jest na razie szal, pewnie z czasem sie uspokoi i wejda konkretne tematy, wag dzieci, wyprawek, badan itp.
A jak ty sie czujesz? Pracujesz czy z coreczka w domu przebywasz?Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Julianna szał tu mamy, bo wszystkie takie rozgadane jesteśmy I się poznajemy to jakoś te tematy lecą.
Red Fox idź najwyżej na jeszcze jedną wizytę, zobaczysz jak to wygląda dalej , jak Ci się nie spodoba to nadal masz dużo czasu na zmianę.
A z tym czekaniem to ja mam podobnie, niby zapisana na godzinę, a potem czekasz. -
nick nieaktualnyto niecierpliwienie sie na wizyte chyba każdej dotyczy.
Powiem wam ze calkiem tu pozytywnie. Nie ma tu jakiegos narzekania i paniki. Jedynie niecierpliwosc nam doskwiera
Tak przynajmniej ja to odbieram. Podczytywalam tez troche inne watki i wiem jak to tam wygladalo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 20:27
Judy, Angela89, weronika86, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny