Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
KTB wrote:A od kiedy macie te mdłości? Może mnie jeszcze dopadną bo jestem we wcześniejszej ciąży
w sumie to bym chciała poczuć się tak "ciążowo".
KTB lubi tę wiadomość
-
Red Fox ja mam taka sama sytuacje z ginekolozka. Ale stwierdzilam ze dam jej jeszcze ostatnia szanse- wizyte mam 19.01 jezeli ona dalej bedzie taka humorzasta i bez ochoty by mi udzielac informacje to od razu wybieram swoja karte i w razie W mam wizyte 25.01 juz u innej lekarki i do niej pojde
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartita86 wrote:co zjem to oddam ... ciagnie mnie na slodkie ale tylko po mleku i bialym serze nie wymiotuje .... dzisiejszy dzien masakra spie jem i wymiotuje i tak na zmiane
oby jutrzejszy byl lepszy
Ja mdlosci najpierw mialam takie delikatne ze nie wiedzialam czy to od ciazy czy od tego ze rano bylam glodna. Potem coraz silniejsze i juz nie trwaly tylko przez poranek. I tak od wczoraj juz wymiotuje. Tzn na razie dwa razy wymiotowakam wczoraj i dzis. Ale te zapachy. Zaczynam czuc sie jak Jan Baptysta z Pachnidła (jak ktos ogladal albo czytał to wie o co chodzi)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 21:00
Judy, weronika86, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KTB Ty się lepiej ciesz, że nie masz jeszcze tych objawów... Zamieniłabym się z Tobą
Takie konkretne mdłości mam od 4dni, męczą równo. Nie wiem co lepsze, wymioty czy ich brak i taka męczarnia!
Boję się iść spać, bo jak się przebudzam to jest dramat w nocy, a nad ranem to już w ogóle nie mówię.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KTB wrote:Oprócz bólu piersi nic
Wizyta dopiera w przyszłym tygodniu i się niecierpliwię.
Kurde. Ja nie przyzwyczajona do tkliwych piersi, bo przy okresie nie miałam takich objawów.
Idę jutro na powtórkę bety.
Kiedy masz wizytę?
Ja w środę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim!
Gratuluję, że się tutaj znalazłyśmy
Podczytuję Was już od tygodnia, ale nie umiałam się zebrać, żeby dołączyć. Właśnie dostałam wynik bety- 488,10, czyli jest dobrze. Niestety zmagam się z przeziębieniem, ale dzięki temu mam L4, siedzę w domku i odpoczywam.
Moja pierwsza wizyta 22.01, już nie mogę się doczekać, ale najpierw w poniedziałek powtórka bety.
Mieszkam, jak większość z Was na śląsku, w małej mieścinie na trasie Gliwice-Rybnik.
Hehe, teraz zobaczyłam, że przez problemy z klawiaturą, mam nick bbeczka91, zamiast bAbeczka91
Blair, KTB, weronika86, martta, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:Cześć wszystkim!
Gratuluję, że się tutaj znalazłyśmy
Podczytuję Was już od tygodnia, ale nie umiałam się zebrać, żeby dołączyć. Właśnie dostałam wynik bety- 488,10, czyli jest dobrze. Niestety zmagam się z przeziębieniem, ale dzięki temu mam L4, siedzę w domku i odpoczywam.
Moja pierwsza wizyta 22.01, już nie mogę się doczekać, ale najpierw w poniedziałek powtórka bety.
Mieszkam, jak większość z Was na śląsku, w małej mieścinie na trasie Gliwice-Rybnik.
Hehe, teraz zobaczyłam, że przez problemy z klawiaturą, mam nick bbeczka91, zamiast bAbeczka91 -
Nad4obilam was, ale sie nie odniose bo przez ciazowe odmozdzenie pozapominalam wszystkiego
fajnie sie tu robi, pozytywnieMam nadzieje, ze sie tak zgramy jak z angela na kwietniowkach 2015
do tej pory trzymamy sie razem i jest to wspaniale
co do objawow to mega zmeczenie jak na razie i jestem bardzo spokojna, ciezko byliby komukoliwek wyprowadzic mnie z rownowagiBlair lubi tę wiadomość
-
Z miesiączki wychodzi 13.09.
Bolą mnie trochę piersi, no i cały dzień bym mogła spać-nie wiem czy to kwestia bardziej ciąży, czy przeziębienia.
Byłam u lekarza(głownie po L4) i szaleniec, pomimo tego że powiedziałam mu o bardzo wczesnej ciąży, przepisał mi antybiotyk- ani przez myśl mi nie przeszło by na razie po niego sięgać. Tym bardziej, że nic poważnego mi nie dolega. -
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:Z miesiączki wychodzi 13.09.
Bolą mnie trochę piersi, no i cały dzień bym mogła spać-nie wiem czy to kwestia bardziej ciąży, czy przeziębienia.
Byłam u lekarza(głownie po L4) i szaleniec, pomimo tego że powiedziałam mu o bardzo wczesnej ciąży, przepisał mi antybiotyk- ani przez myśl mi nie przeszło by na razie po niego sięgać. Tym bardziej, że nic poważnego mi nie dolega.co za koleś. U mnie w przychodni tez taka babka lrzyjmuje co na wszystko przepisuje od razu jakis antybiotyk ...
Wypoczniesz orzynajmniej dobrze na l4,szybciej wrocisz do zdrówka
Ide do łóżeczka. Dobranoc dziewczyny :* Wyśpijcie sie dobrze