Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo ile nas sie tu robi. Jak fajnie, bedzie wesolo
Gratulacje rowniez dla was
Babeczka usmialam sie z tym twoim nickiem i mamy beczke hihi zdrowka Ci zycze i lepiej lecz sie domowymi sposobami jak dasz rade. Ja tez z przeziebienia dopiero wyszlam. -
nick nieaktualny
-
KTB wrote:Ja też w środę, razem idziemy :p lekarz nie kazał mi robić Bety, czy to konieczne?
Mi zlecił ma dzis powtórkę, po dwóch dniach.
Blair wrote:Ulfenstein hej na kiedy ci termin wychodzi? Jaka mialas pierwsza bete?
Wychodzi mi na 15.09
A betę w 28dc miałam 151,7.Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:A ja dzisiaj zaczynam 6ty tydzien prosze o brawa dzien rozpoczety zatwardzonkiem, sraczka i mdlosciami hehehe i pobudka o 5.30 zapowiada sie swietnie
Gratulacje rozpoczecia kolejnego tygodnia
Ja dzisiaj tez musze popracowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:dwa w jednym? haha
Gratulacje rozpoczecia kolejnego tygodnia
Ja dzisiaj tez musze popracowac
Blair moze pobolewac tym bardziej ze u ciebie sa dwa
ja w pracy od 9.30 do 12.00..ale w domciu bedziemy pewnie kolo 1.30...juz sie ne moge doczekac powrotu a jeszcze nawet nie wyszlam -
nick nieaktualnyja już mam dość tych okrutnych początków, chciałabym zrobić porządek w lodówce, ale boję się ją nawet otworzyć choć tyle dobrze, że śpię jak dziecko, tylko się budzę na siku... w sumie dobrze, że się nie wybrałam na czczo na te badania, bo by się to wszystko bardzo źle skończyło
-
Dzień doberek, jak tutaj aktywnie od samego rana
Blair wrote:Ale mnie muli i pobolewa mnie brzuch ale u tak jestem pozytywnie nastawiona. To pewnie macica rosnie i stad ten ból. Nie bpli jakos bardzo ale jak na @,
Maluszek potrzebuje coraz więcej miejsca, pewnie stąd tan ból
Wszystkim miłego dzionka życzę, szczególnie dzisiejszym pracusiom, niech szybko zleci!
Idę robić syrop z cebuli, którego szczerze nienawidzę...Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja już mam dość tych okrutnych początków, chciałabym zrobić porządek w lodówce, ale boję się ją nawet otworzyć choć tyle dobrze, że śpię jak dziecko, tylko się budzę na siku... w sumie dobrze, że się nie wybrałam na czczo na te badania, bo by się to wszystko bardzo źle skończyło
-
Mnie dzis przy śniadanku jak zemdliło. Bleh.
Ciagle trochę trzyma ale nie ma co sie użalać
Jeszcze z objawów - sikanie. Wciąż. Co chwile. Sik. Sik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 08:57
-
nick nieaktualny