Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Martta to oczywisty plus dnia dzisiejszego, ale mimo to dziwnie się poczułam
Muszę wymyślić obiad... jakieś pomysły?flora tez mi sie wydaje,ze bedzir nas tu mnostwo
Nie oamietam ile nas bylo na kwietniowkacb...na pewno na forum prywatne orzeszlysmy w 40..wiec raczej nie wiecej niz 45,50 osob a u nas juz prawie 40 a dooiero oierwsz oolowa wrzesnia
Adora ja tez bym tylko mieso jadla lub jakies konkretne zarciez cora do 5m miesa nie moglam ruszyc. tez stawia na chlopa
ja chce znac plec
stawiam na chlopaka bo od rana mecze sie z biegunka...mialam tak przy pierworodnym. Chyba wole wymioty..tym bardziej ze jestem w pracyadora lubi tę wiadomość
-
Judy dziekuje..pod koniec dnia bede pewnie z 3kg lzejsza jak nic
z synem tak mialam..bardzo wczesnie mdlosci, okrutne wymioty i biegunki tragiczne..ale takie,ze nie latwo zakret do kibelka wyrobic..takie nagle
chyba wole wymioty. Z synem przez to wyladowalam w szpitalu w 7 tyg bo prawie sie odwodnilam..ale teraz jestem starsza i wiec co robic w razie wu..zaopatrzylam sie w elektrolity i duzo pije. No jestem pewna,ze bedzie chlopak..z Sarcia bylo calkiem inaczej..choc to tez nie zasada.. to chyba zalezne jest od wysokosci bety te onjawy i od czulosci na nia?
-
Oj to Cie Weronika ladnie wymeczylo. Kazde doswiadczenie nas czegos uczy
Teraz dbaj o siebie. Bo taki pakiet to faktycznie moze szybko wyniszczyc organizm.
Tak niby czytalam , ze hcg duzo miesza i jest tez odpowiedzialne za nasze samopoczucie (mdlosci i nne atrakcje). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBalerina wrote:Sabina dlatego ja cwicze bo wiadomo diety nie wolno. Raczej nie schudne ale chcialabym troche cialo ujedrnic zeby chociaz po ciazy nie bylo masakry
-
nick nieaktualny
-
brązowe plamienie zmieniło sie wieczorem w czerwone i lekkie kłucie, wiec popedzilismy do szpitala. a na usg pecherzyka juz nie bylo, a cała kosmówka "zmierzała do ujścia"
poronienie samoistneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 12:56
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
nick nieaktualnyBalerina wrote:SAbina mi lekarz powiedzial ze mozna jak najbardziej ale wiadomo sie nie przeciazam, zadnego skakania, pajacykow itp.
Gama co sie stalo?
Taka sytuacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 12:57
weronika86 lubi tę wiadomość
-
dostałam tabulke coś n a..... zeby wywołac czyszczenie, a w nocy mialam łyzeczkowanie
teraz mam antybiotyk, jestem w domu
zbieram psyche
i najgorsze ze teraz przerwa......Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 12:59
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)