Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Martta to oczywisty plus dnia dzisiejszego, ale mimo to dziwnie się poczułam
Muszę wymyślić obiad... jakieś pomysły?
Nie oamietam ile nas bylo na kwietniowkacb...na pewno na forum prywatne orzeszlysmy w 40..wiec raczej nie wiecej niz 45,50 osob a u nas juz prawie 40 a dooiero oierwsz oolowa wrzesnia
Adora ja tez bym tylko mieso jadla lub jakies konkretne zarcie z cora do 5m miesa nie moglam ruszyc. tez stawia na chlopa
ja chce znac plec
stawiam na chlopaka bo od rana mecze sie z biegunka...mialam tak przy pierworodnym. Chyba wole wymioty..tym bardziej ze jestem w pracyadora lubi tę wiadomość
-
Judy dziekuje..pod koniec dnia bede pewnie z 3kg lzejsza jak nic z synem tak mialam..bardzo wczesnie mdlosci, okrutne wymioty i biegunki tragiczne..ale takie,ze nie latwo zakret do kibelka wyrobic..takie nagle chyba wole wymioty. Z synem przez to wyladowalam w szpitalu w 7 tyg bo prawie sie odwodnilam..ale teraz jestem starsza i wiec co robic w razie wu..zaopatrzylam sie w elektrolity i duzo pije. No jestem pewna,ze bedzie chlopak..z Sarcia bylo calkiem inaczej..choc to tez nie zasada.. to chyba zalezne jest od wysokosci bety te onjawy i od czulosci na nia?
-
Oj to Cie Weronika ladnie wymeczylo. Kazde doswiadczenie nas czegos uczy Teraz dbaj o siebie. Bo taki pakiet to faktycznie moze szybko wyniszczyc organizm.
Tak niby czytalam , ze hcg duzo miesza i jest tez odpowiedzialne za nasze samopoczucie (mdlosci i nne atrakcje). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBalerina wrote:Sabina dlatego ja cwicze bo wiadomo diety nie wolno. Raczej nie schudne ale chcialabym troche cialo ujedrnic zeby chociaz po ciazy nie bylo masakry
-
nick nieaktualny
-
brązowe plamienie zmieniło sie wieczorem w czerwone i lekkie kłucie, wiec popedzilismy do szpitala. a na usg pecherzyka juz nie bylo, a cała kosmówka "zmierzała do ujścia"
poronienie samoistneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 12:56
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
nick nieaktualnyBalerina wrote:SAbina mi lekarz powiedzial ze mozna jak najbardziej ale wiadomo sie nie przeciazam, zadnego skakania, pajacykow itp.
Gama co sie stalo?
Taka sytuacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 12:57
weronika86 lubi tę wiadomość
-
dostałam tabulke coś n a..... zeby wywołac czyszczenie, a w nocy mialam łyzeczkowanie
teraz mam antybiotyk, jestem w domu
zbieram psyche
i najgorsze ze teraz przerwa......Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 12:59
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)