Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gama strasznie mi przykro:( ja dzisiaj mam wizytę po południu i straaasznie sie boje... Z takimi nerwami to przez 9 miesięcy wykończę nie tylko siebie ale tez wszystkich dookoła!
Mi marzy sie księżniczka... ksieciunia juz mam:) Czuje sie inaczej niż w poprzednich dwóch ciążach (drugi tez chłopczyk).
Tak nas tu dużo ze nie nadążam czytać...
Cholera ledwo co jem a prawie 2 kilo mi przybyło!Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnygama wrote:brązowe plamienie zmieniło sie wieczorem w czerwone i lekkie kłucie, wiec popedzilismy do szpitala. a na usg pecherzyka juz nie bylo, a cała kosmówka "zmierzała do ujścia"
poronienie samoistne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:prawda ciąża niby nie choroba ale warto też trochę dac sobie w Tym okresie na luz. Ja zamieszam tym razem odpoczywać choć przy takim małym rozbojniku trudno
Ale ćwiczyć teraz nie będę. Nie chce ryzykowaćAngela89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygama wrote:dzisiaj se walne winko , i przeskakuje na inne forum. do Was moze czasem zajrze
Gama... Fuck!!! Jakie to niesprawiedliwe!!!
Dlaczego w patologiach maja po kilkoro dzieci??? Dlaczego my sie staramy i takie rzeczy sie dzieja??? To jest kuźwa nie fair!!!
Tak mi przykro Kochana...
Zbieraj siły i czekamy na dobre wieści od Ciebie...
Ściskam mocno! -
Ksosia wrote:Gama... Fuck!!! Jakie to niesprawiedliwe!!!
Dlaczego w patologiach maja po kilkoro dzieci??? Dlaczego my sie staramy i takie rzeczy sie dzieja??? To jest kuźwa nie fair!!!
Tak mi przykro Kochana...
Zbieraj siły i czekamy na dobre wieści od Ciebie...
Ściskam mocno!08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
nick nieaktualnygama wrote:brązowe plamienie zmieniło sie wieczorem w czerwone i lekkie kłucie, wiec popedzilismy do szpitala. a na usg pecherzyka juz nie bylo, a cała kosmówka "zmierzała do ujścia"
poronienie samoistne
Mam nadzieje ze szybko bedziecie mogli wrocic do staran -
nick nieaktualnyMartunQa wrote:Btw. Dziewczyny czy ktoras z Was rowniez nie bedzie chciala znać płci dziecka do porodu? My z mężem chyba tak zrobiny, jeśli na USG na ktorym juz bedzie mozna zobaczyc płeć będę wystarczająco asertywna
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilona29 wrote:witam
u mnie kolejny dzionek swietnie sie zapowiada
zero objawow ,nie liczac bolu piersi i lekkich mdlosci,ktore po jedzeniu przechodza(mdlosci to moje nowe doswiadczenie)
mam nadzieje ze ta ciaze bede miala podobnom do wczesniejszych
tzn do 7 miesiaca zero objawow (a potem zgaga)
Chyba wysle meza do apteki zeby kupil jakies elektrolity. Boje sie ze sie odwodnie. Co myslicie?