Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Gratulacje a to twoja pierwsza ciąża?
Zaplanowa. Drugi cykl.
Cieszę sie bardzo, ale tez troche sie powstrzymuje od wielkiej radości, bo mam heterozygoty w MTHFR i w A i w C.
Wiec staram sie hamować
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Pierwsza.
Zaplanowa. Drugi cykl.
Cieszę sie bardzo, ale tez troche sie powstrzymuje od wielkiej radości, bo mam heterozygoty w MTHFR i w A i w C.
Wiec staram sie hamować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:O jej brzmi to strasznie. Co to jest dokladniej jesli mozna wiedziec? Bo nie mam zielonego pojecia
Ale uznaje sie ze heterozygoty ma nawet 40-60% społeczeństwa.
Wiec one chyba nie wiele znaczą.
Chyba sie słabo wchłania kwas foliowy. I cos z jomocysteina. I progesteronem.
Ale ja akurat progesteron mam bardzo wysoki.
Jestem dobrej myśli.
Miałam mieć tez przez tsh czy pcos problemy z zajściem. A tu drugi cykl.
-
nick nieaktualny
-
gama wrote:dziewczyny ja odpadłam, zegnam sie, Wam zycze powodzenia
Jeszcze wczoraj ci pisałam żebyś się oszczędzała,a sama dziś też wylądowałam na IP z jasno czerwonym krwawieniem...na szczęście serduszko biło ale bardzo się boję...mam nakaz leżenia i czarne myśli
Kurcze miałyśmy prawie ten sam tydzień,jakiś chyba najbardziej pechowy ten 6, masakra.jak dziś wchodziłam na forum miałam takie dziwne przeczucie..
Gama ja wiem coś o tych statystykach ale jakoś tak człowiek zawsze ma nadzieję że teraz będzie dobrze a tu masz!
Trzymaj się kochana i bądz silna -
Gama strasznie mi przykro .
Arleta wiem ze kazdy tak mowi ale trzeba myslec pozytywnie bo stres nie sprzyja .
Jak bylam w pierwszej ciazy to tez co chwila obawy a bo dziecko sie malo rusza i najlepiej odrazu jechala bym do szpitala . W Irlandii tez nie ma super opieki lekarskiej . Ale dodatkowo chodzilam prywatnie .
W pierwszej ciazy mielismy konflikt serologiczny . Plamilam czesto za kazdym razem szpital ,ktg ,usg a na koncu zastrzyk .
Mam nadzieje ze teraz nie bede tak panikowac i staram sie myslec pozytywnie .
Wy tez myslcie pozytywnie . Zleci szybko zaraz trzeba bedzie szykowac wyprawke i wszystkie potrzebne rzwczy . A uwierzcie ze zleci bardzo szybko .
Arleta, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Anulka01 jak po wizycie ?
Cieżko mi... Pęcherzyk ładny dobrze siedzi ale zarodek nie ma jeszcze akcji serca... Pęcherzyk wg ostatniej miesiączki ma prawidłowa wielkość (5 tydzień) a zarodek wg mojej lekarki ma 4 tyg. Nic z tego nie rozumiem. Siedzę i rycze. W czwartek idę jeszcze raz.
Kiedy u was biły serduszka?Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia