Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To prawda sama w pierwszej ciąży w 6 tc i 4 dc serduszko na jednym aparacie nie było widoczne do konca w końcu gin poprosił żebym przeszła na lepszy Simensa i było wyraźnie widać. A czasem jest tak jak u mojej siostry że dopiero w 7 tc biło...i juz chłopak ma 8 miesięcy
Anulka01, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anulka01 wrote:Aaa teraz doczytałam Tiktik ze masz juz jedno. A ile ma lat?
Nie mam niestety mój Syn umarł w 12 tc badanie nic nie wykazało poza tym ze płeć męska... Macie racje najważniejsze że się udało bo chodź miałabym stanąć na rzęsach to zrobię wszystko żeby było dobrze jeśli tylko będę mogła..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 19:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tiktik wrote:Nie mam niestety mój Syn umarł w 12 tc badanie nic nie wykazało poza tym ze płeć męska... Macie racje najważniejsze że się udało bo chodź miałabym stanąć na rzęsach to zrobię wszystko żeby było dobrze jeśli tylko będę mogła..Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Sabina, Tiktik- lekarze już potwierdzili wasze ciąże?
Ja byłam u lekarza, ale potraktował mnie jakbym sobie z fusów wywróżyła Maleństwo albo wróżka na ulicy mi z ręki wywróżyła. A testy pokazały i beta rośnie... U mnie nic jeszcze nie widać oprócz pogrubionego endometrium. Przynajmniej tyle zrozumiałam z bełkotu "lekarza".
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Nie znam dokladnie bo z patomorfologii przyszło ze przyczyny niezidentyfikowano.. podejrzenie wirusa ospy...bo wywaliło mi opryszczkę na ustach gorączkę.
Od poczatku miałam problemy ale to innym razem napisze... Bo nie chce roztrząsać...
Teraz zamierzam myśleć pozytywnie...Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja pracuje z gin i powiedział tak z krwi ewidentnie ciąża jest ale co bedzie usg bedzie za ponad tydzień. Ale karty ciazy jeszcze nie założył.. A niestety widzę jak patrza czasem jak na wariatki twierdząc o ciąży moge mówić jak beta 1000 a nie 50 ale dla mnie to juz jest dziecko..
Sabina, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny