Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Cieżko mi... Pęcherzyk ładny dobrze siedzi ale zarodek nie ma jeszcze akcji serca... Pęcherzyk wg ostatniej miesiączki ma prawidłowa wielkość (5 tydzień) a zarodek wg mojej lekarki ma 4 tyg. Nic z tego nie rozumiem. Siedzę i rycze. W czwartek idę jeszcze raz.
Kiedy u was biły serduszka? -
Anulka01 wrote:Cieżko mi... Pęcherzyk ładny dobrze siedzi ale zarodek nie ma jeszcze akcji serca... Pęcherzyk wg ostatniej miesiączki ma prawidłowa wielkość (5 tydzień) a zarodek wg mojej lekarki ma 4 tyg. Nic z tego nie rozumiem. Siedzę i rycze. W czwartek idę jeszcze raz.
Kiedy u was biły serduszka?Anulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anulka01 wrote:Ewelinko nawet nie wiesz jak ucieszył mnie twój post:)))) dziekuje!
Z Nicola bylam 6tydz 3dzien to bilo pieknie . Na potwierdzeniu bylam 5tydz 5dzien to jeszcze nie bilo a gin chcial poczekac z wizyta do 6 tyg wlasnie zeby serduszko . Ale przeciez ja sie uparlam i musialam leciec Dlatego tym razem poczekam na spokojnieAnulka01, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale mnie dziewczyny nastraszylyscie! Dziś jakos przestały mnie boleć piersi. Mdłości z rana miałam okropne a teraz też słabsze. Poki co żadnych plamien ani niepokojących objawów. Czekam do wtorku żeby lekarz potwierdził ze wszystko ok.
Gamma bardzo mi przykro. Ja bym się pewnie zalamala. Ale wierzę że będziesz silna i wkrótce odezwiesz się do nas z dobrymi wiesciami :* -
Little Red Fox wrote:ja byłam w 6t1d i jeszcze serduszka nie było, kazała przyjść za 1,5-2 tygodnie, a ja już czuję że będzie ciężko mi usiedzieć, niby wstępnie umówiłam się na 25.01, bo pracuję tak, że ciężko będzie mi się wyrwaćMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Część dziewczyny..mogę dołączyć? Termin mam na 18 wrzesnia.. I bardzo wcześnie jeszcze jest a beta w 26 dc 70 mam nadzieje że urośnie..
Niestety poprzednią ciążę straciłam w 12tc mam nadzieję ze teraz będzie dobrze..
Pozdrawiam:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 18:52
Sabina, Ewelina.Irl, adora, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie wytrzymalam i powiedzialam dzis rodzicom tak pieknie wyszlo znalezli w piwnicy moje niemowlece ubranka czapeczki etc i mama lamentowala ze szkoda ze jak mala sie urodzila to tego nie bylo no i powiedzialam. Zle ocenilam i glupio mi cieszyli sie bardzo czekam tylko na serduszko. Dziewczyny zaraz dzien Babci i Dziadka planujecoe cos? Mysle ze duzo z nas nie wytrzyma. Ja planuję rączke odcisk w gipsie starsEj a w ttn male serduszko.drugi. dziadkom powiemy ze to od wnusiów.Ciekawe czy skumaja?
Ewelina.Irl, weronika86, Blair lubią tę wiadomość
-
Witaj Tik tik gratuluje .
Kochane stres wam w niczym nie pomoze .
To dopiero poczatek a gdzie do 9 msc zoataniecie siwe
W pierwszej ciazy nie mialam ani mdlosci nic kompletnie zero objiaw .
Teraz czuje jak mi niedobrze ale moze to od bolu glowy ?
weronika86 lubi tę wiadomość
-
pewniaczka wrote:Ja nie wytrzymalam i powiedzialam dzis rodzicom tak pieknie wyszlo znalezli w piwnicy moje niemowlece ubranka czapeczki etc i mama lamentowala ze szkoda ze jak mala sie urodzila to tego nie bylo no i powiedzialam. Zle ocenilam i glupio mi cieszyli sie bardzo czekam tylko na serduszko. Dziewczyny zaraz dzien Babci i Dziadka planujecoe cos? Mysle ze duzo z nas nie wytrzyma. Ja planuję rączke odcisk w gipsie starsEj a w ttn male serduszko.drugi. dziadkom powiemy ze to od wnusiów.Ciekawe czy skumaja?
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edytowałam bo nie dodało mi całej wiadomości. Jestem pielęgniarką pracuje na bloku ginekologiczno położniczym...
Na nasz Cud czekaliśmy długo i zastanawiałam się czy tak wcześnie dołączyć ale wierze że z Wami będzie mi łatwiej.
adora, Sabina, Angela89, Ewelina.Irl, Blair, weronika86 lubią tę wiadomość