Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair, ale hybyrydy bez problemu można frezarką ściągać Wiadomo, trzeba uważać, ale już wprawiona ręka sobie poradzi z tym bez problemu I nie trzeba acetonu i się z tym męczyć. A wiecie co słyszałam, że hybrydy są "zdrowsze" jak zwykłe lakiery. Nie wiem ile w tym racji...
-
nick nieaktualnyJudy wrote:Blair, ale hybyrydy bez problemu można frezarką ściągać Wiadomo, trzeba uważać, ale już wprawiona ręka sobie poradzi z tym bez problemu I nie trzeba acetonu i się z tym męczyć. A wiecie co słyszałam, że hybrydy są "zdrowsze" jak zwykłe lakiery. Nie wiem ile w tym racji...
Ale ogolnie uwazam ze hybrydy sa lepsze. Tylko trzeba uzywac sprawdzonych dobrych lakierow . fajnie jak ci lakier trzyma 3tygodnie i zadnego odprysku. Jedynje potem trzeba zmyc ze wzgledu na odrost
I wedlug mnie sa mniej szkodliwe bo rzadziej sie uzywa tego acetonu ktory jest tak szkodliwyKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Matko dziewczyny nadrabiam Was pół dnia! Ja wybłagałam jutro wolne w pracy, bo miałam na 2 w nocy więc nie wiem jakby wstała. Już dziś ledwo dałam radę wstać na 4... cały czas bym spała.
Słuchajcie mam pomysł- może zrobimy sobie własne forum, takie prawdziwe na którym będziemy zagładać osobne wątki itp. Moim zdaniem będzie pbardziej przejrzyście i czytelnie, bo teraz to jak przeczytam coś 4 strony wcześniej to zanim dojdę do końca to zapomnę a już Wy poruszyłyście 5 innych tematów i kończy się na tym że zapominam cokolwiek chciałam napisać. Co wy na to? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa powiem szczerze ze nie jestem za osobnym forum ani za fb. Fb nie mam. Usunelam. Ale jak chcecie to mozecie robic.
Ja sie juz tu przywiazalam i nigdzie sie nie rusze haha przyzwyczailam sie juz tutaj. A potem jak bedzie i tu forum i fb albo inne forum jsszcze to zglupieje chyba i dwa razy dluzej wszystko mi zajmie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 19:40
trt, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartunQa wrote:No Wy widzę jesteście praktycznie cały czas online to jesteście na bieżąco nie to co ja heh.. Ok to była tylko propozycja.
Ja mam pakiet netu w telefonie i to dlatego.
Ale tez bede wylaczac na czas pracy bo to uzaleznia. Musze sie oduzaleznic
A jak tam twoj szef w pracy? Bedziesz miala od przyszlego tyg na 6?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 19:44
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny