Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Blair, to dobry sygnał dla nas żeby zaraz po porodzie brać się za kolejne:)
Mam nadzieje ze porod nie bedzie jakis traumatyczny i nie zmienje zdania po porodzie. Na dzien dzisiejszy marzy sie nam gromadka dzieciKourtney lubi tę wiadomość
-
tak zamierzam zrobic, telefonu do niego nie mam, bo nie daje, jest ordynatorem porodówki nieopodal, wiec jak co to szpital..., a na to sie nie nastawiam narazie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 15:11
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
nick nieaktualnyBardzo chciałabym mieć trójkę. Też obawiam się że poród może to zmienić, a najbardziej przeraża mnie to jak sobie radzi z taką małą dwojeczka np. w sklepie hehe
Albo że przy kolejnej ciąży mogę sobie nie poradzić z małym szkrabem.
No nic... To są zmartwienie na nieco dalszą przyszłość
Gama, głowa do góry, naprawdę będzie dobrze. Nie możemy się nakręcać bo wszystkie zwariujemy:)martta lubi tę wiadomość
-
Balerina wrote:Adora mi lekarz powiedzial ze usg dopiero miedzy 10 a 12tym tyg a tez mieszkam w anglii. Jak ty mialas tak wczesnie bo tez bym chciala?
Weronika szef wymagajacy i upierdliwy z syndromem malego faceta. -
Blair wrote:Tez czytalam ze jak sa brazowe plamienia to to moze byc oznaka za nieskiego progesteronu. Ale chyba nie ma sie tez co zamartwiac jak nie ma żywej krwi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gama wrote:luteine biore od początku jak sie dowiedzialam, bo przepisal mi ja z zaleceniem jak tylko bedzie +, to brac. na wizycie utrzymal, wiec dziennie biore rano i wieczorem dopochwowo...
bóli nie mam
Musisz obserwować czy te plamienia dalej będą się z.większać i najlepiej skontrolować na usg.
Ja bym przez parę dni troszkę poleniuchowała w łóżeczku:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Tatusie mieli urlop Tylko teraz można go rozbić na tydzien i drugi tydzien. Zmian jakiś nie ma wielkich nie ma. Urlop trwa tyle samo.
Ja chciałam małą różnice i mam Mimo że sytuacje miałam traumatyczną to i tak się niezniechęciłam tylko czekałam na to jak Tysia będzie sie rozwijała. Wszystko jest dobrze i to był sygnał że działamyKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair ja tez jestem maniaczka, zawsze musze miec pomalowane paznokcie. Naczytalam sie, najlepiej wybrać lakiery które, nie maja kamfory, formaldehydu i innych toksycznych rzeczy. A zmywacze bez acetonu. Najlepiej wietrzyc w trakcie malowania. Hybryd to tez się tyczy. Często nie, ale od czasu do czasu na pewno nie zaszkodzi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySwoj wlasny profesjonalny salon kosmetyczny stylizacja paznokci to mi sie tez marzy. Robilam kilka kursow. Ale jeszcze bym sie musiala podszkolic. A dwoch biznesow to nie dam rady robic. :p a z samego malowanja paznokci to nie wiem czy bym sie utrzymala
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny