Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJudy wrote:Blair wzięłaś się ostro do pracy?? I dobrze, a dajesz radę z tymi nudnościami??
Nie wiem co lepsze, czy wymiotowanie, czy jak to jest akurat w moim przypadku - NUDNOŚĆI CALUTKI DZIEŃ!!! ześwirować idzie! Nie można zapaść jak niedźwiedź w sen zimowy na jeszcze 1,5miesiąca?? ehh...
Tak tak pracuje. Nie wiedzialam od czegi zaczac .
Martta kurcze glupia sytuacja. Miej nadzieje ze bie zczail i nie zdazyl przeczytac za duzoKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martta teraz to się nie stresuj. Zobaczysz co czas przyniesie, a ja on jest z tych co przemilczą sprawę to tym lepiej dla Ciebie. Powiesz w odpowiednim momencie i nie ma co się zamartwiać na zapas. Co się stało to się nieodstanie... jak widział to widział. Jak Ty nie będziesz nic mówić w tym temacie , to on może zapomni.
Jak u mnie w pracy mówią o dziecku to ja tak ładnie zmieniam temat Szczególnie jak kobiety rozmawiają to unikam, bo zaraz się zaczyna: A kiedy wy się będziecie starać?? A nie mają pojęcia, że już coś kiełkuje
Martta głowa do góry. Odpoczywaj sobie teraz ,bo to jest wskazane, a nie zamartwianie się Głupia sytuacja, ale nie tragicznamartta lubi tę wiadomość
-
gama wrote:ale dziś mam zmartwienie, zdarzyły mi sie 4 plamki brązowe na bieliźnie....
nic mnie nie boli, mdłosci nie mam
panikować?
troche sie wystraszyłam..... -
gama wrote:ale dziś mam zmartwienie, zdarzyły mi sie 4 plamki brązowe na bieliźnie....
nic mnie nie boli, mdłosci nie mam
panikować?
troche sie wystraszyłam.....
jak nie to szybciutko po receptęweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTermin mam na 13.09 narazie nie ide do lekatza poczekam do 26 zaraz po usg umowilam wizyte. Ostatnio myslalam ze tesknie za poczuciem humoru mojego lekarza a tu pach znowu się nasłucham na samolocie. Teraz oby do tego pikającego serduszka. W grudniu ze lzami w oczach zaprowadzilam córe do zlobka a tu figiel
Blair lubi tę wiadomość
-
Judy dzięki, też tak już na trochę chłodniej staram się sobie mówić i tłumaczyć, ale mojej głupoty dzisiaj nic nie pobije
Gama daj spokój - sprzątanie nie zając nie ucieknie. Odpoczywaj sobie dzisiaj i spokojnie, bo nerwy nie pomagają. Na pewno wszystko jest ok!
Blair strasznie współczuje, trzymaj się mocno, pewnie Twoje podwójne szczęście podwójnie daje o sobie znać po prostuBlair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny najlepiej nie słuchać tego co się tutaj wypisuje czy to dobrze czy źle tylko od razu skontaktować się z lekarzem jeśli się martwicie. Nawet prywatnie możecie zadzwonić do kogoś kogo nie znacie... U mnie taki telefon zakończył się szczęściem do pani doktor powiedziała że mogę przyjść następnego dnia, ale mój poprzedni lekarz niestety nie odbierał także przypadki są różne.
Z tym dyrektorem to też wtopa, ale nie przejmuj się prędzej czy później i tak będziesz musiała powiedzieć.
Blair, ostatnia pisałaś coś o parówkach. Niestety u Ciebie się zle skończyły, ale ja od tamtej pory mam takie zachcianki, że dzisiaj zjadłam cztery (4)!!! -
nick nieaktualnyJudy wrote:Gama dzisiaj to już lepiej tylko odpoczywaj... nic rób nic!
Blair i jak Ci ta herbatka wchodzi?? Też mam kupioną herbatkę imbirową plus mąż z pracy przyniósł świeży imbir, ale nie umiem jakoś tego pić!!Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Dziewczyny najlepiej nie słuchać tego co się tutaj wypisuje czy to dobrze czy źle tylko od razu skontaktować się z lekarzem jeśli się martwicie. Nawet prywatnie możecie zadzwonić do kogoś kogo nie znacie... U mnie taki telefon zakończył się szczęściem do pani doktor powiedziała że mogę przyjść następnego dnia, ale mój poprzedni lekarz niestety nie odbierał także przypadki są różne.
Z tym dyrektorem to też wtopa, ale nie przejmuj się prędzej czy później i tak będziesz musiała powiedzieć.
Blair, ostatnia pisałaś coś o parówkach. Niestety u Ciebie się zle skończyły, ale ja od tamtej pory mam takie zachcianki, że dzisiaj zjadłam cztery (4)!!!
Wlasnie chyba najlepiej zadzwonic do lekarza. Ja nie czytam w internecie nic o objawach kto jakie ma albo nie ma ,czy to dobrze czy nie. Czytam jedyniento forum i tu sie udzielam ale tylko na tym watku Kazda ciaza jest indywidualna i nie ma co tez porównywacAngela89, Judy, weronika86, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na samym poczatku ciąży miałam Progesteron 13 i też nie plamiłam także nie ma się co nakręcać.
Pojedyncze plamki mogą się zdarzać, ważne żeby ustąpiły.A jak nie ustąpią to od razu do lekarza. A póki co to uśmiech na twarzy, głowa do góry i ciesz się ze stanu błogosławionego:)Blair, Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypewniaczka wrote:Termin mam na 13.09 narazie nie ide do lekatza poczekam do 26 zaraz po usg umowilam wizyte. Ostatnio myslalam ze tesknie za poczuciem humoru mojego lekarza a tu pach znowu się nasłucham na samolocie. Teraz oby do tego pikającego serduszka. W grudniu ze lzami w oczach zaprowadzilam córe do zlobka a tu figiel
weronika86, Kourtney lubią tę wiadomość