Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
gama wrote:o nie! o zadnych konsekwencjach nikt nie gadal..... musze doczytac i zaraz zaczac akcje ratunkową,
Daj sobie czas na przeżycie tego co się stało, ściskam mocno.
-
Witam wszystkie nowe dziewczyny, gratulacje dla Was!
Ja dziś cały dzień walczę z katarem, ból gardła przeszedł na sam widok syropu z cebuli. Potem trochę sprzątania i odpoczywania, bo o 17 przychodzili znajomi. Jakoś tak się zasiedzieli, że niedawno wyszli dopiero, a mi przez ten potworny katar w ogóle nie chce się spać. Na dodatek zaczyna mnie mdlić,nie wiem czy to przez ilości pochłoniętego murzynka, czy początek dolegliwości ciążowych.Sabina, Tiktik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:Witam wszystkie nowe dziewczyny, gratulacje dla Was!
Ja dziś cały dzień walczę z katarem, ból gardła przeszedł na sam widok syropu z cebuli. Potem trochę sprzątania i odpoczywania, bo o 17 przychodzili znajomi. Jakoś tak się zasiedzieli, że niedawno wyszli dopiero, a mi przez ten potworny katar w ogóle nie chce się spać. Na dodatek zaczyna mnie mdlić,nie wiem czy to przez ilości pochłoniętego murzynka, czy początek dolegliwości ciążowych.Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Jak się budzę jest dobrze. Zaczyna mnie mdlic tak po 20min . Ciekawe czy tak mi zostanie czy to dopiero dobrego poczatki
Mi lagodzi mleko wiec pije duzo mleka ale znowu po mleku dokuczaja mi gazySabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie! dzis juz lepiej..obawiam sie ,ze u mnie to nie objawy czysto ciazowe tylko bardziej jakies chorobsko sie kluje..mam dziwny posmak w buzi i lamanie w kosciach
widzialam,ze sie ktos chwiali corcia? sliczna dziewczynka pokaze mojego 12kg babsztyla :Dzwalek na zwalku utuczona na cycku
martta, Sabina, Anulka01, Ewelina.Irl, Judy, Blair, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Tiktik wrote:Mnie niepokoi tylko ten lekki ból kolo pępka.. Wiem ze tam się rozciąga itp ale jakos tak..
Ewelina.Irl wrote:Dziekuje .
Nicola bedzie miala prawie 2 latka bo z belly wynika na 11 wrzesnia a nicola z 30 wrzesnia .
Luliczek mam nadzieje,ze szybko dostaniesz sie do lekarza i zbija to tsh!
aaaaaaaaaaaa i witam nowe mamusie! przybywa nas w zastraszajacym tempie
u mnie noc ciezka przez dziecie...no ale co zrobic, ida zabki, trzeb wytrzymac...lepiej teraz niz w poniejszej ciazy.Sabina, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Rety dzień dobry! Jeden dzien mnie tu nie ma i trzeba nadrabiać, że hoho
Witam nowe dziewczyny, fajnie, że jest nas tu coraz więcej ja tez mam problem z tsh które skoczylo na poziom 3,3. Luliczek na pewno dostaniesz leki na zbicie i bedzie ok. Ja ide w tygodniu do endokrynologa, ale jak odebrałam wyniki w czwartek to się przestraszyłam i zwiekszylam sama dawce letroxu z 50 na 75. Mam nadzieję, ze nie będzie z tego powodu afery. U mnie poza strasznym bolem.wielkich piersi i bólem jak na @ innych dolegliwości brak. Tlumacze sobie ze to dobrze, ale czasmi tez filmuje czy to ok. I w ogole jakas jestem nerwowa strasznie, PMS ze zdwojona siłą pt. Nie wiem.o co mi chodzi, ale chodzi mi o to bardzo mocno.
Spać teze średnio mogę, sporo sie budzee w nocy. Dzisiaj w nocy po sikaniu cos zaczęło tak trochę piec i kluc i juz sie sfilmowalam, ze pewnie jakas infekcja i zasnąć nie mogłam. Wykoncze sie głupia w taki sposób.
Blair ja tez dzisiaj idę na WOSP
Babeczka ja dopiero co skończyłam katar , dobry jjest spray do nosa dla.ciężarnych z serii prenalen. Polecam pomaga oddychać i w ogolew.
Weronika ależ słodka córeczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 09:10
-
martta wrote:Rety dzień dobry! Jeden dzien mnie tu nie ma i trzeba nadrabiać, że hoho
Witam nowe dziewczyny, fajnie, że jest nas tu coraz więcej ja tez mam problem z tsh które skoczylo na poziom 3,3. Luliczek na pewno dostaniesz leki na zbicie i bedzie ok. Ja ide w tygodniu do endokrynologa, ale jak odebrałam wyniki w czwartek to się przestraszyłam i zwiekszylam sama dawce letroxu z 50 na 75. Mam nadzieję, ze nie będzie z tego powodu afery. U mnie poza strasznym bolem.wielkich piersi i bólem jak na @ innych dolegliwości brak. Tlumacze sobie ze to dobrze, ale czasmi tez filmuje czy to ok. I w ogole jakas jestem nerwowa strasznie, PMS ze zdwojona siłą pt. Nie wiem.o co mi chodzi, ale chodzi mi o to bardzo mocno.
Spać teze średnio mogę, sporo sie budzee w nocy. Dzisiaj w nocy po sikaniu cos zaczęło tak trochę piec i kluc i juz sie sfilmowalam, ze pewnie jakas infekcja i zasnąć nie mogłam. Wykoncze sie głupia w taki sposób.
Blair ja tez dzisiaj idę na WOSP
Babeczka ja dopiero co skończyłam katar , dobry jjest spray do nosa dla.ciężarnych z serii prenalen. Polecam pomaga oddychać i w ogolew.
Weronika ależ słodka córeczka
kup sobie zurawine, pomaga na infekcje przewodu moczowego i ma duzo witamin..w ciazy infekcje i grzybki sa bardzo czeste nawet jesli nigdy sie nie mialo.martta lubi tę wiadomość