Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Tiktik Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny bo śpię na stojąco! :-)

Blair lubi tę wiadomość

w57v43r8lm5ztsxv.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luliczek wrote:
    Ja nie mam szczescia do lekarzy...
    Mam nadzieje ze Malenstwo wytrwa do wtorku/srody
    Nie denerwuj sie teraz, ciąża młoda wiec zdążysz nadrobić lekami od wtorku:*

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Balerina Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2016, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny :)

Blair lubi tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    W grudniu skończyłam 37. Jestem seniorka tego wątku ;)
    Jestem zaraz za tobą! W marcu skończę 36!

Dobranoc dziewczynki:*

Sabina, weronika86 lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc:*
    Ale tu dzisiaj aktywnie było. Jak jutro tak bedzie to o powrocie bede nadrabiac chyba z dwie godziny :D

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gama wrote:
    o nie! o zadnych konsekwencjach nikt nie gadal..... musze doczytac i zaraz zaczac akcje ratunkową,
    Nic się nie martw! Ja jestem po łyżeczkowaniu w maju, w ubiegłym miesiącu miałam histeroskopie diagnostyczną, w celu wykluczenia ewentualnych zrostów, obraz macicy był idealny :)
    Daj sobie czas na przeżycie tego co się stało, ściskam mocno.

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie nowe dziewczyny, gratulacje dla Was! :)

Ja dziś cały dzień walczę z katarem, ból gardła przeszedł na sam widok syropu z cebuli. Potem trochę sprzątania i odpoczywania, bo o 17 przychodzili znajomi. Jakoś tak się zasiedzieli, że niedawno wyszli dopiero, a mi przez ten potworny katar w ogóle nie chce się spać. Na dodatek zaczyna mnie mdlić,nie wiem czy to przez ilości pochłoniętego murzynka, czy początek dolegliwości ciążowych.

Sabina, Tiktik lubią tę wiadomość

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra. Ja wstaje
    Idę sprawdzić jaki będzie dzień ;)

Pozdrawiam i miłego dnia!

Kourtney, weronika86 lubią tę wiadomość

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie znow problem z porannym spaniem.
    I tak sobie leżę od godziny.

Sabina lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już też na nogach z mdlosciami.
    Miłego dnia ;)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbeczka91 wrote:
    Witam wszystkie nowe dziewczyny, gratulacje dla Was! :)

Ja dziś cały dzień walczę z katarem, ból gardła przeszedł na sam widok syropu z cebuli. Potem trochę sprzątania i odpoczywania, bo o 17 przychodzili znajomi. Jakoś tak się zasiedzieli, że niedawno wyszli dopiero, a mi przez ten potworny katar w ogóle nie chce się spać. Na dodatek zaczyna mnie mdlić,nie wiem czy to przez ilości pochłoniętego murzynka, czy początek dolegliwości ciążowych.
    Co to za znajomi co wychodza o 5nad ranem? :O chyba ze mieszkasz w innej strefie czasowej :P

Sabina lubi tę wiadomość

• ilona29 Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2016, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    od 6:30 i ja na nogach :)
    niemoge spac bo za wczesnie sie klade
    milego dnia

Sabina, Blair lubią tę wiadomość

74700tc7xapwpc4i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Ja już też na nogach z mdlosciami.
    Miłego dnia ;)
    Jak się budzę jest dobrze. Zaczyna mnie mdlic tak po 20min . Ciekawe czy tak mi zostanie czy to dopiero dobrego poczatki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jak się budzę jest dobrze. Zaczyna mnie mdlic tak po 20min . Ciekawe czy tak mi zostanie czy to dopiero dobrego poczatki ;)
    A mocne masz mdłości?

Mi lagodzi mleko wiec pije duzo mleka ale znowu po mleku dokuczaja mi gazy :/

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja bym się chciała w końcu wyspać, a nie można spać do południa, bo są też inne rzeczy do zrobienia :(

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie! dzis juz lepiej..obawiam sie ,ze u mnie to nie objawy czysto ciazowe tylko bardziej jakies chorobsko sie kluje..mam dziwny posmak w buzi i lamanie w kosciach :(
    widzialam,ze sie ktos chwiali corcia? sliczna dziewczynka :D pokaze mojego 12kg babsztyla :D :Dzwalek na zwalku :D :D utuczona na cycku :D

out.php?i=1058257_g.jpg

martta, Sabina, Anulka01, Ewelina.Irl, Judy, Blair, bbeczka91 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tiktik wrote:
    Mnie niepokoi tylko ten lekki ból kolo pępka.. Wiem ze tam się rozciąga itp ale jakos tak..
    ja mialam taki bol dziwny w poprzedniej ciazy, wszystko bylo dobrze! badz dobrej mysli!
    Ewelina.Irl wrote:
    Dziekuje .
    Nicola bedzie miala prawie 2 latka bo z belly wynika na 11 wrzesnia a nicola z 30 wrzesnia . :)
    sliczna dziewczynka :D Moja Sarah bedzie miec 17 miesiecy jak urodze.
    Luliczek mam nadzieje,ze szybko dostaniesz sie do lekarza i zbija to tsh!

aaaaaaaaaaaa i witam nowe mamusie! przybywa nas w zastraszajacym tempie :D

u mnie noc ciezka przez dziecie...no ale co zrobic, ida zabki, trzeb wytrzymac...lepiej teraz niz w poniejszej ciazy.

Sabina, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rety dzień dobry! Jeden dzien mnie tu nie ma i trzeba nadrabiać, że hoho ;-)
    Witam nowe dziewczyny, fajnie, że jest nas tu coraz więcej :-) ja tez mam problem z tsh które skoczylo na poziom 3,3. Luliczek na pewno dostaniesz leki na zbicie i bedzie ok. Ja ide w tygodniu do endokrynologa, ale jak odebrałam wyniki w czwartek to się przestraszyłam i zwiekszylam sama dawce letroxu z 50 na 75. Mam nadzieję, ze nie będzie z tego powodu afery. U mnie poza strasznym bolem.wielkich piersi i bólem jak na @ innych dolegliwości brak. Tlumacze sobie ze to dobrze, ale czasmi tez filmuje czy to ok. I w ogole jakas jestem nerwowa strasznie, PMS ze zdwojona siłą pt. Nie wiem.o co mi chodzi, ale chodzi mi o to bardzo mocno.
    Spać teze średnio mogę, sporo sie budzee w nocy. Dzisiaj w nocy po sikaniu cos zaczęło tak trochę piec i kluc i juz sie sfilmowalam, ze pewnie jakas infekcja i zasnąć nie mogłam. Wykoncze sie głupia w taki sposób.
    Blair ja tez dzisiaj idę na WOSP :-)
    Babeczka ja dopiero co skończyłam katar , dobry jjest spray do nosa dla.ciężarnych z serii prenalen. Polecam pomaga oddychać i w ogolew.
    Weronika ależ słodka córeczka :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 09:10

o148p07w5riqasy7.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    Rety dzień dobry! Jeden dzien mnie tu nie ma i trzeba nadrabiać, że hoho ;-)
    Witam nowe dziewczyny, fajnie, że jest nas tu coraz więcej :-) ja tez mam problem z tsh które skoczylo na poziom 3,3. Luliczek na pewno dostaniesz leki na zbicie i bedzie ok. Ja ide w tygodniu do endokrynologa, ale jak odebrałam wyniki w czwartek to się przestraszyłam i zwiekszylam sama dawce letroxu z 50 na 75. Mam nadzieję, ze nie będzie z tego powodu afery. U mnie poza strasznym bolem.wielkich piersi i bólem jak na @ innych dolegliwości brak. Tlumacze sobie ze to dobrze, ale czasmi tez filmuje czy to ok. I w ogole jakas jestem nerwowa strasznie, PMS ze zdwojona siłą pt. Nie wiem.o co mi chodzi, ale chodzi mi o to bardzo mocno.
    Spać teze średnio mogę, sporo sie budzee w nocy. Dzisiaj w nocy po sikaniu cos zaczęło tak trochę piec i kluc i juz sie sfilmowalam, ze pewnie jakas infekcja i zasnąć nie mogłam. Wykoncze sie głupia w taki sposób.
    Blair ja tez dzisiaj idę na WOSP :-)
    Babeczka ja dopiero co skończyłam katar , dobry jjest spray do nosa dla.ciężarnych z serii prenalen. Polecam pomaga oddychać i w ogolew.
    Weronika ależ słodka córeczka :-)
    wydaje mi sie ze zrobilas dobrzez zwiekszajac dawke na te kilka dni. Ja tez mam nerwy na wszystko, najpierw oaza spokoju a za godzine wybucham :D
    kup sobie zurawine, pomaga na infekcje przewodu moczowego i ma duzo witamin..w ciazy infekcje i grzybki sa bardzo czeste nawet jesli nigdy sie nie mialo.

martta lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika ale taka suszoną w.sklepie czy preparat z apteki na infekcje? Zobacze w.ciaglu dnia jak będzie, ale sfilmowalam sie strasznie....

o148p07w5riqasy7.png
‹‹ 68 69 70 71 72 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ