Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWeronika corka jak marzenie
Ja.chciałam.żeby.między dziećmi była mala różnica wieku, ale jak juz wiadomo, nic.mi z tego nie wyszlo. Zeby tylko teraz sie nam udaloWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 09:21
weronika86 lubi tę wiadomość
-
martta wrote:Weronika ale taka suszoną w.sklepie czy preparat z apteki na infekcje? Zobacze w.ciaglu dnia jak będzie, ale sfilmowalam sie strasznie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 09:18
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Weronika corka jak marzenie
Ja.chciałam.żeby.między dziećmi była.mama różnica wieku, ale jak juz wiadomo, nic.mi z tego nie wyszlo. Zeby tylko teraz sie nam udalo
to jest moje wielkie marzenie staralismy sie o nia 4 lata. Lakarze w klinice nieplodnosci stwierdzili,ze dzieci miec juz nie bedziemy....wysle im we wrzesniu zdjecia sarah i brdzaca nastepnego tez chcialam mala roznice choc nie wierzylam ze tak szybko sie uda..bylam pewna,ze znow bedziemy wlaczyc kilka lat..mam mocne pcos i inneSabina lubi tę wiadomość
-
Jakbyś opisywała mnie i moje objawy.
Ból piersi, ból jak na małpę, rozdrażnienie,
Plus częste sikanie.
A jeśli chodzi o 'nie wiem o co mi chodzi, ale chodzi bardzo mocno' to nawet wcOraj moj facet sie zirytował i stwierdził, ze on tez ma swoją cierpliwość.
Miałam takie akcje(choć nie az tak nasilone) jak ponad dwa lata temu zanikł mi okres, tak mi hormony szalały.
Wtedy wytrzymał nieraz tez musi
Często używasz słowa 'filmować'. w jakim znaczeniu?martta, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Super bedziesz miec 2 piekne dzieciory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 09:24
martta, Sabina, Judy lubią tę wiadomość
-
Ulfenstein "sfilmowac sie" znaczy cos tam sobie ubzdurac w głowie, uwierzyc w jakaś sytuację. Nie do końca umiem wytłumaczyć, zlapalam to od mojej siostry i tak czasami używam. Teraz chodziło mi o to ze już sobie wmówiłam od razu ze mam infekcje i spać nie mogłam przez to
Moj mąż póki co wyrozumiały jeśli o humory chodzi, przyzwyczajony przez moj PMS. Ale nie ma co przeginac, wiec muszę trochę panować nad sobą. Ehhh tylko yo ciężkie jak wszystko buzuje w środku...Sabina lubi tę wiadomość
-
Dzięki za wyjaśnienie
Tak z kontekstu wynikało, ale zabawnie
Zmieniajac troche temat, pytanie głownie do juz matek, co z seksem?
W tak wczesnej ciąży spoko?
Mam wciąż mokro i mam chęć
Miałam straszna ochotę na pasztet, ale kupny to chemia, syf i watróbka.
Upiekłam sama, z drobiu.
O jaki pyszny!
Oja!weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:3 sabinko bys zobaczyla mojego syna jaki kawaler kruczoczarne wlsoy, czarne oczy i piekna albastrowa skora bede odganiac baby miotla po ojcu uroda
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Witam sie w niedzielny poranek .
Blari my jedziemy na wośp .
Dziekuje dziewczyny lejecie mi mod na serce . Jak sliczna tak niedobra.
Weronika towja coreczka tez sliczna :* No to 17 msc bedzie fajna . Jeszcze chodzenie przed toba
Czy juz drepta?
Lece robic sniadanko ,ogarnac sie i o 12 jedziemy .
Milego dnia ❤Sabina, Blair lubią tę wiadomość
-
Hey ja tez wstałam koło 7 ale mówię kobiety pewnie śpią jeszcze a tu tyle. Ja właśnie też jestem przeziębiona kataru nie mam ale kaszel zostal i troche się boje bo kurde ten brzuch się napina.. A na katar to grzałam sól na patelni i nakładałam na czoło w ściereczce zeby rozgrzać...
Miałam do kościoła iść ale nie pójdę bo bardziej mnie rozłoży.
A dzieciaczki piękne macie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 10:09
Sabina, weronika86 lubią tę wiadomość
-
martta wrote:Tiktik mi tez właśnie kaszel został i ten napinajacy sie brzuch mnie martwi. Ale damy radę, nie ? musi byc dobrze, bo inaczej zwariuje.
Pewnie że Damy!!! Bo jak nie my to kto ! A dla dziecka zrobi się wszystko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 10:25
Sabina lubi tę wiadomość
-
Tiktik wrote:Hey ja tez wstałam koło 7 ale mówię kobiety pewnie śpią jeszcze a tu tyle. Ja właśnie też jestem przeziębiona kataru nie mam ale kaszel zostal i troche się boje bo kurde ten brzuch się napina.. A na katar to grzałam sól na patelni i nakładałam na czoło w ściereczce zeby rozgrzać...
Miałam do kościoła iść ale nie pójdę bo bardziej mnie rozłoży.
A dzieciaczki piękne macie!
Naturalny bez chemii nie zaszkodzi
Tiktik, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja przeziębiona bylam od 2 dnia świąt ale tknęło mnie cos i bralam tylko wit c syrop z cebuli prawoślazowy i tamtun Verde.. Ale ja rzadko choruje a jak juz to ciężko bez antybiotyku dlatego się boje.. A mam wadę serca sama wiec jest to tragedia..