Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja mam mało zdjęć w ciąży. Nie podobaalam .się sobie. Wielkie kobiety (a jestem wielka), nie wyglądają fajnie w ciąży
Za to mam piękną sesję ciążowa, z 33tc.
Tam się sobie podobam
ja jestem duza....
z synem zaczynalam na 63kg skonczylam na 99 = schodzlo malo i ztrudem- nie karmilam piersia
Z corcia zaczelam z 83 skonczylam na ok 100 ..spadlo od razu po porodzie ale przez cholerne pcos zaczelam znow przybierac....znow 100
teraz startowalam ze 102..dzisiaj na wadze 99! wiec jestem bardzo duza, choc mowia ze po mnie nie widac...
a to ja po scieciu wlosow..jeszcze kilka tyg temu mialam po pas
Sabina, bbeczka91, Tiktik, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWeronika fajnie Ci w tych włosach
I widzę że mąż Tobie też robi tatuaże dużo masz? Ja jak byłam nastolatką strasznie chciałam, Ale wtedy nie było takich miejsc. Teraz łatwiej; ) nawet w naszej.miescinie jest gabinet tatuażuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 13:40
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Weronika fajnie Ci w tych włosach
I widzę że mąż Tobie też robi tatuaże dużo masz? Ja jak byłam nastolatką strasznie chciałam, Ale wtedy nie było takich miejsc. Teraz łatwiej; ) nawet w naszej.miescinie jest gabinet tatuażuSabina lubi tę wiadomość
-
A ja za to mm niedowage. Przy wzroście 158 ważę 45 kg. Trochę się boje o Maleństwo i wciskam w siebie. A poza tym jakoś tak łatwiej teraz wchodzi mi jedzenie bo ciągle mi w brzuchu burzy a jelita pracują jakby tam jakieś potwory glebinowe prowadziły ukryte życie.
Mam nadzieje ze nie przytyć jakoś bardzo dużo.
Ale piersi urosna. Tylko nie wiem w czym je będę nosić. Teraz mam duże D Gocław jestem bardzo drobna... chyba jakieś namioty będę kupować[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny