Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bylismy na wośp i nic specialnego . Zrobili w jakims barze a na gorze hotel . Ludzi nasa nicola szalala .
Kupilismu kalendarz, zjedlismy ,Piotrek napil sie piwa a ja soku . Wlasnie wracamy do domu .
Ja uzywalam bio oil nie dziala super bynajmiej na mnie smarowalam sie w ciazy z nicola po ciazy tez bo wiadomo cialo wraca . No i porobily mi sie rozstempy po ciazy . Dowiedzialam sie o kolagenie dlamnie kolagen z colway jest numerem jeden jak mialam rozstempy nie mam po nich sladu
Jeszcze olej kokosowy jest dobry tez po nim znikaja i cudnie pachnieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 17:37
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWlasnie wrocilam z wosp. Super czas. I o dziwo calkiem dobrze sie dzisiaj czulam
Ja mam z babydream oliwke na rozstepy do smarowania i juz sobie smaruje. Bo mam niestety sklonnosci do rozstepow. Jak bylam nastolatka to wyskoczyli mi po zewnetrznej stronie ud,na posladkach i cyckach i przez to mialam straszne kompleksy. Wyobrazcie sobie nastolatke ktora nie moze ubrac spodenek w lato bo widac jej cholernie rozstepy...na szczescie po 2-3latach wybielaly i znowu moglam normalnie sie ubierac. Ale mam juz traume i nie chce miec takiego brzucha.
O baby dream sa swietne opinie wiec sie skusilam w rossmaniemartta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Mnie mdli od czasu do czasu. Nagle sie łapie na tym ze cos sie dzieje i czy mam juz zmierzać do kibla.
Ale po chwili mija
A ważę normalnie 60kg przy 172.
Przez cały rok dużo biegałam. Przestałam sie mocno spinać, jak zaczęliśmy sie starać.
Ale wcześniej to mogłam jeść co tylko chciałam, i ile chciałam, bo wiedziałam ze wszystko wybiegam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnalazlam wypowiedz dziewczyny ktora zajmuje sie kosmetykami. Projektuje i bada ich sklad wiec zna sie na rzeczy
Dla kobiet w ciąży: babydream fur mama z rossmana i hip ewentualnie. Są najlepsze.
Droższe - mama mio- na większe brzuszki.
A poza tym zwykły olejek inca inchi, olwa z oliwek, masło kakowe też będą gites.
Ziaja nie zaszkodzi, ale też nie pomoże , raczej to efekt placebo.
Dla dzieci babydream, hip bądż bubchen.
Wystrzegać się musteli - droga i szkodliwa !
adora lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaszka wrote:Podobno mustela jest bardzo dobra i można ją stosować od pierwszego trymestru, za to o babydream słyszałam, że można stosować dopiero od 4 miesiąca
Ja juz bede uzywac bo tak jak pisalam mam sklonnosci do rozstepow -
Blair wrote:Oj mi tez bedzie brakowac biegania. W zeszlym roku zaczelam biegac i to pokochalam. Jedyna aktywnosc sportowa ktora sprawiala mi tyle radosci. Dawala znacznie wieksze efekty niz wszelkie inne cwiczenia ktorymi sie mordowalam...
Blair wrote:A smarujecie już czyms brzuszki?
pierwsza ciaza, samrowanie codziennie bardzo drogimi mascmi...caly brzuch w okropnych rozstepach..wygladam jak tygrysica....
druga ciaza nie smarowalam..moze czasami jak brzuch swedzial zwyklym balsamem...ani jednego rozstepa wiecej
Moim zdaniem zalezy od skory i predyspozycji...jesli skora slabo sie rozciaga, twoja mam miala rozstepy ty tez mozesz ich nie ominac nawet stajac na glowie..z biegiem czasu robia sie jasne, prawie niewidoczne, choc ja mam ogromne dlatego zdjecia ciazowe zamiast pokazywac brzuszek mialam w bluzkach, nie wyglada to ostetycznie...bardzo mnie denerwowalo na poczatku az do czasu,az maz dal mi do zrozumienia,ze wogole mu to nie przeszkadza...dalam mu piekne dzieci i to najwazniejsze.
#
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacie tu analize kremów :
http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html
Ogólnie stronkę bardzo polecam na przyszłość bo dziewczyna analizuje nie tylko kremy dla mam ale również chusteczki, kremy itp dla dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 19:44
Sabina, Blair, weronika86, Ulfenstein lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Macie tu analize kremów :
http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html
Ogólnie stronkę bardzo polecam na przyszłość bo dziewczyna analizuje nie tylko kremy dla mam ale również chusteczki, kremy itp dla dzieci -
nick nieaktualny
-
Ja w ciazy przytylam 23kg
No i nedtety roztep na rozstepie dzieki kolagenowi nie mam nic
Teraz az sie boje i zamierzam stosowac kolagen i olej kokosowy na przemian bo kolagen do tanich nie nalezy no ale ma skladniki naturalne tak samo jak i olej kokosowy no i tez dziala . Bo na poczatku zaczelam od oleju .
Zastosowania sa jego rozne . Na wlosy , skore , zeby itp .
Nawet nicole nim smaruje po kapieli albo daje do kapieli wiec pozniej smarowac jej nie musze
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Blair wrote:Baby dream fur mama przeciw rozstepom ma bezpieczny sklad wiec nie wiem dlaczego mialoby sie stosowac dopiero od 4msc.
Ja juz bede uzywac bo tak jak pisalam mam sklonnosci do rozstepow
właśnie oglądam skład i faktycznie wygląda dobrze, informację o 4 miesiacu widziałam gdzieś w internecieSabina lubi tę wiadomość