Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nieśmiało dołączam i ja!
Właśnie dziś rano zobaczyłam 2 kreski na teście jutro wybieram się na betę i mam nadzieję, że ciąża się potwierdzi.
Termin (teoretycznie) to 21 wrzesieńLittle Red Fox, Sabina, Judy, Angela89, Ulfenstein, Blair, Justyna_89, weronika86, Tiktik, bbeczka91, martta, adora lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny!! Ja dopiero teraz doszlam do zycia... mowilam, ze boje sie nocy takie wymioty i to co zjem to znowu do wc. Mowicie o wadze... ja mam w normie ,bo przy wzroscie 167cm waze 57kg. Ale widze po tym tyg.ze waga idzie w dol...zgubilam kilo w 4dni. Eh... mam tyle bety w sobie, wszyscy mowili na blizniaki a tu jeden osesek i tak daje popalic
Dziewczyny sliczne macie dzieciaczki
Kaszka witamy witamy. To czekamy na twoja bete. -
nick nieaktualny
-
witaj Kaszka
Mi nic nie jest poza bólem piersi, uczuciem gorąca no i takim bólem brzucha, ale związanym z pracą jelit No i... co może śmieszne na tym etapie- ale zgaga...A tak to nawet mi się niedobrze nie robi...
Judy współczuję takich ekstremalnych kibelkowych doświadczeń- mam nadzieję, że mnie to nie spotka. A Tobie szybko minie...
A ci powiem, że moja koleżanka miała tak, że męczyły ją mdłości,ale okazało się, że to przez witaminę D....Odstawiła i wszystko jak ręką odjął..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 15:24
Judy, Sabina lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Hmmm...luliczek moze i ja odstawie ta wit.i zobaczymy czy to cos pomoze. Ale niestety mdlosci w ciazy sa uzaleznione od hcg...a ja od poczatku mam bardzo wysoki poziom i to mnie chyba tak meczy.
Ale wszystkiego mozna sprobowac i dzisiaj juz nie biore D na chwilke nie zaszkodzi jak odstawie.
Bol piersi tez mi towarzyszy... ale z tego sie ciesze hihi niech rooosnaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 15:30
-
nick nieaktualnyKaszka wrote:nieśmiało dołączam i ja!
Właśnie dziś rano zobaczyłam 2 kreski na teście jutro wybieram się na betę i mam nadzieję, że ciąża się potwierdzi.
Termin (teoretycznie) to 21 wrzesieńSabina lubi tę wiadomość
-
Mnie mdli od czasu do czasu. Nagle sie łapie na tym ze cos sie dzieje i czy mam juz zmierzać do kibla.
Ale po chwili mija
A ważę normalnie 60kg przy 172.
Przez cały rok dużo biegałam. Przestałam sie mocno spinać, jak zaczęliśmy sie starać.
Ale wcześniej to mogłam jeść co tylko chciałam, i ile chciałam, bo wiedziałam ze wszystko wybiegamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 16:26
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ech objawów to ja mam całą moc i to od 3 dni a mam dzisiaj dopiero 24 dzien cyklu (z tym, że ja zawsze miałam bardzo wcześnie owulację)
Ciągnie mnie w brzuchu, mam meeega wzdęcia, powiększone sutki i ciągle jestem głodna. Poza tym po paru krokach mam zadyszkę i ciągle jeste zmęczona. No i zapachy. Dramat wiecznie mi coś śmierdzi.
Trochę mnie martwią te bóle brzucha ale jutro po becie zadzwonie do mojej lekarki mam nadzieję, że niepotrzebnie się martwięSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaszka wrote:Ech objawów to ja mam całą moc i to od 3 dni a mam dzisiaj dopiero 24 dzien cyklu (z tym, że ja zawsze miałam bardzo wcześnie owulację)
Ciągnie mnie w brzuchu, mam meeega wzdęcia, powiększone sutki i ciągle jestem głodna. Poza tym po paru krokach mam zadyszkę i ciągle jeste zmęczona. No i zapachy. Dramat wiecznie mi coś śmierdzi.
Trochę mnie martwią te bóle brzucha ale jutro po becie zadzwonie do mojej lekarki mam nadzieję, że niepotrzebnie się martwię -
nick nieaktualny