Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak sobie dziewczyny radzicie w pracy z tymi wszystkimi objawami? szczerzę zazdroszczę wszystkim, które mogą pracować zdalnie, ja raz tak pracowałam, ale raczej firma nie poszłaby mi na rękę... w sumie najgorzej z sennością i z tym całym rozkojarzeniem...
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:jak sobie dziewczyny radzicie w pracy z tymi wszystkimi objawami? szczerzę zazdroszczę wszystkim, które mogą pracować zdalnie, ja raz tak pracowałam, ale raczej firma nie poszłaby mi na rękę... w sumie najgorzej z sennością i z tym całym rozkojarzeniem...
A tak szczerze to się nieco martwię tym zbyt dobrym samopoczuciem -
nick nieaktualnySabina, spokojnie dopiero zaczynasz, ja się zaraz na początku też czułam rewelacyjnie, choć podejrzana była dla mnie nadmierna senność i chcica na kapustę z grzybami (były akurat święta), którą zawsze omijałam spośród wigilijnych potraw
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ja od siebie mogę polecić Palmers cocoa butter - na brzuchu nie mam ani jednego rozstępu bo go sumienie smarowałam, za to zapomniałam o udach no i tam sie pojawiły. Teraz też go kupie i będę od głowy do stop się smarowała
sabinko powiem szczerze,ze jak jestem w domu to jestem nie do zycia..w pracy sie rozkrecam bo musze...najlepiej jak mamy wizyty poranne..wtedy nawet jesli jestem zmeczona, tak rozkrecam sie w pracy ze wszystko ogarniam..jak idziemy na wieczor..to nic mi sie nie chce
Dzisiaj czuje sie o niebo lepiej...musialam wziac paracetamol bo czulam ze objawy raczej nie ciazowe..i sie nie mylilam..po paracetamolu poczulam sie lepiej, nie lamia kosci...chyba sie jeszcze nie wyleczylam z przeziebienia w czasie swiatmusze sie pilnowac.
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Żartujesz? Najpierw relacja z wizyty, a potem reszta świata
ta kolejność na być zachowana. I to przez wszystkie, ok?
No będziemy się martwićstrasznie jutro mam duzo rzeczy do ogarniecia
Sabina lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Macie tu analize kremów :
http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html
Ogólnie stronkę bardzo polecam na przyszłość bo dziewczyna analizuje nie tylko kremy dla mam ale również chusteczki, kremy itp dla dzieci
Dzięki!
Skąd podejrzenia co do bliźniaków? Bo mi umknęło -
znalazlam organicze wszystko z oleju kokosowego..lece jutro zakupic
mozesz przejrzec ktory najlepeij kupic czy obojetnie???
http://www.hollandandbarrett.com/shop/natural-beauty/beauty-from-within/coconut-oil/#so=sort_low-high&totalNumRecs=27&t=sort_low-high -
nick nieaktualny
-
Angela, Blair ja tez jestem wiernym czytelnikiem analiz Sroki
i tez serie z rossmanna używam, tylko nie oliwke a ten balsam. Bardzo sympatyczny i nie pachnie, bo ostatnio wszystkie balsamy albo żele pod prysznic mi śmierdzą za bardzo.
Sabina, Blair lubią tę wiadomość
-
Blair wrote:Nie wiem czy to do mnie pytanie?
Tydzien temu byly dwa pecherzyki. I bete mam kosmicznie wysoka
Myślałam, ze to Ty poleciłaś stronę sroki
A jak ta Beta i w jakich dniach?
Pytam z ciekawości. Ty na pewno pamiętasz, a mi wertowanie wątków zajęłoby lataBlair lubi tę wiadomość