X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://m.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/olej-kokosowy-zastosowanie-w-kuchni-kosmetyce-wlasciwosci-oleju-kokoso_35755.html

Blair, weronika86 lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:11

Ewelina.Irl, Blair lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    http://m.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/olej-kokosowy-zastosowanie-w-kuchni-kosmetyce-wlasciwosci-oleju-kokoso_35755.html
    Tak o oleju kokosowym tez slyszalam same zalety :)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ranyy jutro wizyta. Mam o 8.30 ale potem mam duzo pracy i wroce poznym popoludniem pewnie i dopiero wtedy dam rade sie odezwac do was

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie nie nastawiam sie jeszcze na te blizniaki ale jakas nadzieja jest ;) Bede sje bardzi cieszyc ale jak sie okaze ze bedzie tylko jeden to tez sie bede bardzo cieszyc. Ważne zeby bylo zdrowe

Angela89, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak sobie dziewczyny radzicie w pracy z tymi wszystkimi objawami? szczerzę zazdroszczę wszystkim, które mogą pracować zdalnie, ja raz tak pracowałam, ale raczej firma nie poszłaby mi na rękę... w sumie najgorzej z sennością i z tym całym rozkojarzeniem...

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    hihi ja w ciąży analizowałam i dlatego dla młodej używam głównie hipp i BBdream w ostateczności :)
    To tak jak i ona :) moja bratowa ms 7-miesięczna córeczkę :)

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Ranyy jutro wizyta. Mam o 8.30 ale potem mam duzo pracy i wroce poznym popoludniem pewnie i dopiero wtedy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To tak jak i ona :) moja bratowa ms 7-miesięczna córeczkę :)
    Dobry wybór :D :)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    jak sobie dziewczyny radzicie w pracy z tymi wszystkimi objawami? szczerzę zazdroszczę wszystkim, które mogą pracować zdalnie, ja raz tak pracowałam, ale raczej firma nie poszłaby mi na rękę... w sumie najgorzej z sennością i z tym całym rozkojarzeniem...
    Ja się źle czuję rano. W pracy się jakoś ogarniam.
    A tak szczerze to się nieco martwię tym zbyt dobrym samopoczuciem :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, spokojnie dopiero zaczynasz, ja się zaraz na początku też czułam rewelacyjnie, choć podejrzana była dla mnie nadmierna senność i chcica na kapustę z grzybami (były akurat święta), którą zawsze omijałam spośród wigilijnych potraw :D

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaraz kończę szykować obiad na jutro, zmywanie naczyń chyba małżonkowi pozostawię, a ja się zrelaksuję, obejrzę film i przydałoby się zjeść jakąś lekką kolację, żeby na głodnego nie iść do łóżka :)

Sabina lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja od siebie mogę polecić Palmers cocoa butter - na brzuchu nie mam ani jednego rozstępu bo go sumienie smarowałam, za to zapomniałam o udach no i tam sie pojawiły. Teraz też go kupie i będę od głowy do stop się smarowała :D
    Angela najczesciej rozstepy lapie sie po 36tc..mi pojawily sie dopiero jak brzuch opadl...do konca prawie nic nie bylo..najwiecej wyszlo juz po ciazy. coccoa butter uzywam w studiu bo super natluszcza...sprobuje..i kupie dla siebie i malej ten olej kokosowy!!!
    sabinko powiem szczerze,ze jak jestem w domu to jestem nie do zycia..w pracy sie rozkrecam bo musze...najlepiej jak mamy wizyty poranne..wtedy nawet jesli jestem zmeczona, tak rozkrecam sie w pracy ze wszystko ogarniam..jak idziemy na wieczor..to nic mi sie nie chce :/
    Dzisiaj czuje sie o niebo lepiej...musialam wziac paracetamol bo czulam ze objawy raczej nie ciazowe..i sie nie mylilam..po paracetamolu poczulam sie lepiej, nie lamia kosci...chyba sie jeszcze nie wyleczylam z przeziebienia w czasie swiat :/ musze sie pilnowac.

Sabina lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytalam artykul o tym oleju..dziekuje bardzo..zaczne go uzywac tym bardziej ze obawiam sie cukrzycy ciazowej...napewno zostane przy nim po ciazy...mega bogactwo...

Ewelina.Irl, Sabina lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Żartujesz? Najpierw relacja z wizyty, a potem reszta świata ;) ta kolejność na być zachowana. I to przez wszystkie, ok?
    No będziemy się martwić
    Niestety pakiet internetu mi sie skonczyyl i nie wiem czy znajde chwile zeby kupic. Bo jutro mam dzien zaplanowany co do minuty. :/ strasznie jutro mam duzo rzeczy do ogarniecia

Sabina lubi tę wiadomość

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Macie tu analize kremów :

http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html

Ogólnie stronkę bardzo polecam na przyszłość bo dziewczyna analizuje nie tylko kremy dla mam ale również chusteczki, kremy itp dla dzieci

Dzięki!

Skąd podejrzenia co do bliźniaków? Bo mi umknęło :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazlam organicze wszystko z oleju kokosowego..lece jutro zakupic :D

mozesz przejrzec ktory najlepeij kupic czy obojetnie???

http://www.hollandandbarrett.com/shop/natural-beauty/beauty-from-within/coconut-oil/#so=sort_low-high&totalNumRecs=27&t=sort_low-high

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Dzięki!

Skąd podejrzenia co do bliźniaków? Bo mi umknęło :)
    Nie wiem czy to do mnie pytanie?;)
    Tydzien temu byly dwa pecherzyki. I bete mam kosmicznie wysoka ;)

Ewelina.Irl, weronika86 lubią tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, Blair ja tez jestem wiernym czytelnikiem analiz Sroki :-) i tez serie z rossmanna używam, tylko nie oliwke a ten balsam. Bardzo sympatyczny i nie pachnie, bo ostatnio wszystkie balsamy albo żele pod prysznic mi śmierdzą za bardzo.

Sabina, Blair lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Nie wiem czy to do mnie pytanie?;)
    Tydzien temu byly dwa pecherzyki. I bete mam kosmicznie wysoka ;)
    Ah sorry, do Ciebie :)

Myślałam, ze to Ty poleciłaś stronę sroki :)
    A jak ta Beta i w jakich dniach?
    Pytam z ciekawości. Ty na pewno pamiętasz, a mi wertowanie wątków zajęłoby lata :)

Blair lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
‹‹ 74 75 76 77 78 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ