Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6863802f7a39.png
Lezal pod reka i kusil . Wiec zrobilam na tamtym bylo 1-2 na tym 2-3ale na to nie ma co patrzec bo zanizaja .
Lece spac .
Kolorowych mamuskiSabina, Blair, weronika86, Angela89, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBabka zmienila sie godzinami i wchodzilam szybciej.
Daje znac ze wszystko ok. Są dwa piekne bijace serduszka.
Moje kruszynki maja po 5mm i 6mm:)
Strasznie sie cieszymy !
weronika86, Sabina, Ksosia, martta, Angela89, Ulfenstein, Ewelina.Irl, bbeczka91, Judy, Cordy, adora, Kaszka, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
Ja juz na nogach od godziny ( u nas 2hr wcezsniej) noc spalam..jednak jestem przeziebiona..w nocy obudzil mnie maz zebym wziela paracetmaol bo cala bylam mokra czuje sie lepiej..bez paracetamolu kicha jak nie wiem..wszystkie kosci bola....dzisiaj do pracy buuuu od 1.30 do 19.00
Musze kupic starszakowi nowy budzik bo 3 dzien pod rzad mi zaspal!
jeszcze mam tyle do roboty..zakupy na caly tydzien, skoczyc do kilku sklepikow i na poczte...wszedzie z mala...jeszcze dobrze nie wstalam a mi sie juz nie chce -
Balerina wrote:Blair gratuluje!!
Sama nie moge sie doczekac az uslysze serduszko.
kaszka bedzie dobrez, nie martw sie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCudowna wiadomosc Blair!!!:*
Ja dzis pierwszy dzien w pracy... Katastrofa mam ochote zadzwonic do gin po zwolnienie, ale musze dokonczyc jedna sprawe w pracy:(
Jeszcze sie dowiedzialam ze jedna dziewczyna od dzis na zwolnieniu bo jest w ciazy!!!
Wiec są nas juz 3 w pracy. Tylko ja taka pipa pracuje! -
Sabina wrote:A ja się zarejestrowalam na wizytę u lekarza na NFZ. Uwaga. Werble: najbliższy termin 16.02!
Ja pierdziele
ksosia jak masz mozliwosc isc na zwolnienie to idz jak inne babki poszly..nie badz pipa ja nie mam takiego komfortu,ale na pewno bym skorzystalaSabina lubi tę wiadomość
-
Blair gratulacje! Super wiadomości z rana
Ja jeszcze całe 8 dni muszę czekać na wizytę, a jeszcze nie wiadomo czy coś podczas niej będzie widać. No niestety pozostaje czekać...
Ja w nocy średnio spałam, często się budziłam na siku!
Weronika nie daj się choróbsku! Kaszka będzie wszystko dobrze z Twoją betą na pewno, ale to czekanie na wynik jest strasznie upierdliwe.
Ja dzisiaj popołudniu odbieram kolejne wyniki tarczycowe, zobaczymy co tam się dzieje....
A w pracy też za nic nie chce mi się dzisiaj siedzieć, a jeszcze roboty jest sporo i ooo... Mimo wszystko miłego dnia i wszystkim wizytującym powodzenia!Sabina, weronika86 lubią tę wiadomość