Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Babka zmienila sie godzinami i wchodzilam szybciej.
Daje znac ze wszystko ok. Są dwa piekne bijace serduszka.
Moje kruszynki maja po 5mm i 6mm:)
Strasznie sie cieszymy !Sabina, JustyśkaG, Blair lubią tę wiadomość
-
Balerina wrote:No i sie zaczelo, super k...a poniedzialek. Doatalam zjebke w pracy za cos co nie bylo moim bledem a nawet moja robota do zalatwienia. Az sie cala trzeslam jak sie klucilam z szefem!
No nie fajnie sie poniedzialek zaczol .
Oby reszte dnia byl lepszy .
-
Blair gratulacje!!!
Weronika, powodzenia w walce z przeziębieniem, przy tylu sprawach do załatwienia, uważaj żeby Cię nie przewiało dodatkowo.
Balerina, wdech-wydech, nie denerwuj się. Pomyśl sobie, że już niedługo będziesz miała od nich święty spokój
Miłego dzionka wszystkim!Blair lubi tę wiadomość
-
Blair! Cudowne wieści! Gratuluję
Ja się nie moge doczekać jutra.
Przypomniało mi się jak po ślubie byłam na sesji z mężem w parku i podeszła do nas cyganka z zapytaniem czy nam powrozyc. Odpowiedzielismy że nie, a ona ze moze jednak. Jak już któryś raz odmowilismy poszła sobie a na odchodne rzuciła "będziecie mieli bliźniaki" i poszła. Haha. Nie wierzę w takie przepowiednie ale byłby numer gdyby się sprawdziło
Milego dnia mamuśki!
A balerina Ty się nie przejmuj. W pracy tak bywa, ale świat się nie wali. Twój dzidziuś jest ważniejszy niz urojenia szefa! Bądź dzielna :*weronika86, Blair lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny, zla jestem bo ta ktorej to byl blad nawet jednego slowa nie uslyszala. Staram sie nie stresowac wiadomo malenstwo najwazniejsze i juz sie nie moge doczekac kiedy in powiem. Dopiero mu szczeka opadnie bo bedzie musial sie gryzc w jezyk nastepnym razem!
bbeczka91, weronika86 lubią tę wiadomość
-
To prawda trzeba się starać nie denerwować, ale i zapanować nad stresem tak na zawołanie się nie da. Spokojności nam wszystkim życzę u mnie dzisiaj dyrektora brak, po tym co wywinęłam w piątek to może i dobrze. Ciekawi mnie czy jednak coś podejrzewa czy nie. Ale pewnie z czasem wyjdzie, jak nie bedzie się inaczej do mnie zachowywał to znaczy że nie widział nic albo nie skumał Od jutra się przekonam. Ale mi się w głowie zaczęło kręcić dzisiaj, rety....
-
Blair super! Wspaniała wiadomość... nawet sobie nie wyobrażam, jak bardzo się cieszcie dwa małe Cuda .
Ja na szczęście sama pisze grafik do pracy na tydzień do przodu i nie mam jakiegoś minimum do wypracowania. Chce to pracuje -nie che to nie. Czasem jest tylko jakiś wielki kryzys i wtedy proszą mimo że napisałam ze nie jestem dyspozycyjna.
Ale jak już wszystko będzie jasne u mnie. Dostane odpowiednie leki i zalecenia, żeby z Maleństwem wszystko było ok to pójdę do pracy .
Chociaż w robocie w zależności od dnia -albo nudzisz się jak mogę i czekasz aż ktokolwiek przyjdzie albo jest taki kociol ze nie masz czasu się poddawać i wtedy też dużo nerwów
Za to na uczelni kocioł. Koniec semestru i zaliczenia. Dobrze chociaż ze caaaly luty mam wolne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 11:06
Blair lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Blair gratulacje!!!! Nie moglo byc inaczej Ale cudownie... 2malutkie cuda. Wspaniale
Teraz i ja sie nie moge doczekac piatku
Balerina nie stresuj sie...to nie wplywa dobrze na malenstwo. Relax...juz niedlugo beda mogli pocalowac cie...w ten piekny brzuszek hihiSabina, weronika86, Blair lubią tę wiadomość
-
Martta Ty tez na spokojnie podejdz do tematu. Mowilam Ci, moze juz jakis czas minal i on tez zapomnial i nie bedzie nic mowic
Wczoraj nie wzielam tej wit.D i dzisiaj troszke mniej sie meczylam. Nie wiem czy D ma jakis wplyw na wymioty, ale troche pomoglo. -
Judy już ze śmiechem do tego podchodzę Żaden to koniec świata, a może jak widział i się oswoi z tematem to potem nasza rozmowa będzie szybsza.
Ja w ogóle czytałam że preparaty witaminowe mogą pogłębiać nudności. Ale ile w tym prawdy nie wiem jednak pewne warto spróbować jak już męczą człowieka.Judy lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny...ja ledwo żyje. Od 3 dni dosłownie nie mogę się zmusić do zrobienia czegokolwiek ehhh jestem tak strasznie zmęczona 19 mam wizytę u lekarza i wtedy ma podejrzeć cz\y będzie widać serduszko.
Blair lubi tę wiadomość
-
Blair gratulacje ogromne
A ja trafiłam na świetną Panią ginekolog na NFZ. Starsza kobietka, ale taka dokładna, że spędziłam u niej godzinę Zrobiła mi wymaz i niestety od tych głupich tabletek dp z progesteronem(których notabene niekoniecznie powinnam brać), mam przerost drożdży Dała mi skierowania na USG, ale to pójdę już 25 stycznia. Powiedziała, że jak zobaczy USG to wycofa powoli Luteinę, a wprowadzi leczenie 10 dniowe Nystatyną. Mam badania, ale (ku memu naprawdę dużemu zaskoczeniu) okazuje się, że NFZ refunduje tylko podstawowe badania. Np. już toxoplazmozy, cytomegali, hiv czy różyczki czy hcv już nie Nieźle.Blair lubi tę wiadomość
Już razem
-
Kurde a ja wszystkie badania robię na NFZ...tzn. robiłam...coś się zmieniło od tego roku?
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:to i tak szybciej niz ja i belarina...
ksosia jak masz mozliwosc isc na zwolnienie to idz jak inne babki poszly..nie badz pipa ja nie mam takiego komfortu,ale na pewno bym skorzystala
Wiesz... I chyba tak zrobię!weronika86 lubi tę wiadomość