Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zastanawiałam się co to ten gbs a to paciorkowiec melduje ze i u mnie wynik poprawny dziś odebrałam
Co myślicie o pójściu do kina na horror ? Najwyżej usiądę z mężem w najniższym rzędzie i jak się zestresuje wyjdę
Jak znam życie, jak mąż wróci z pracy ja zaproponuje kino on powie ze jak chcesz ja powiem No spoko a i tak zostaniemy w domu jak zawszeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 17:32
Milenka~11 lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Princesska wrote:Zastanawiałam się co to ten gbs a to paciorkowiec melduje ze i u mnie wynik poprawny dziś odebrałam
Co myślicie o pójściu do kina na horror ? Najwyżej usiądę z mężem w najniższym rzędzie i jak się zestresuje wyjdę
Jak znam życie, jak mąż wróci z pracy ja zaproponuje kino on powie ze jak chcesz ja powiem No spoko a i tak zostaniemy w domu jak zawszePrincesska lubi tę wiadomość
-
Karooolcia :) wrote:Oglądałam Pamiętam, ze z moim D. oglądaliśmy u niego jak sami w domu byliśmy i nagle w takiej ostrej scenie światło nam zgasło
Oj to chyba malo Wam serce nie stanelo☺1408 tez jest super.Bardzo lubie tez film Sierociniec a z klasyki Adwokat diabla i Dziecko Rosmary Polanskiego ale to bardziej triller niz typowy horror.Jak bylam dzieciakiem to przerazala mnie Laleczka Chucky☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 18:49
zubii lubi tę wiadomość