Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
To z wypadków ciazowych i ja się pochwalę jak wczoraj przywalilam sobie w brzuch aż się siniak zrobił... skladalam parasol i rączka mi odbiła i prosto w miejsce gdzie młody ma dupke... spanikowalam w pierwszej chwili Ale młody normalnie się ruszal, żadnych oznak niepokojących oprócz mojego siniaka nie było więc nie jechałam na ip.
Ja jutro mam usg, oby młody zwolnił z wagą... Ja niestety, nie wiem jak i skąd, przez tydzień mam kilo na plus -
Jutro dużo z nas wizytuje. Także życzę każdej pozytywnych wiadomości ! I od razu zdajcie relacje po ja idę na 15:30 ale później jeszcze podjedziemy do szpitala ustalić termin CC.
Karooolcia :), poppy, Princesska, ⚘Kwiatuszek, Lisa85, Gosia1989 lubią tę wiadomość
-
Ja tez jutro mam wizytę rzeczywiście dużo nas
Właśnie rozbolała mnie jedna pachwina z udem, i strasz je mnie boli. Mam ochotę płakać. Ale jeśli to były by skurcze to chyba bolały by dwie pachwiny nie ? I jest to ciągły ból
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Chyba wiem co to jest. Od jakiegoś czasu boli mnie nerw w pośladku, wczoraj mnie Ścięgno w pięcie bolało ale
To tak ze chodzić nie mogłam a dziś to udo i wszystko w lewej nodze. Pewnie on mi jakoś uciska na nerw i przez to te bóle w lewej nodze.
Tak w ogóle mam już załamanie i jestem wściekła.. jest mi już tak ciężko! Czasem jak zacznę kombinować jak by się tu podnieść z łóżka to aż mnie pusty śmiech ogarnia a zaraz złość. UuuhhWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2017, 22:37
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Buka powodzenia jutro . Czekamy jutro na raport. Dziewczyny jutro wizytujace samych dobrych poglądów bobasów, miłych wizyt i dobrych wieści
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2017, 22:58
Princesska, justa., Karooolcia :), zubii lubią tę wiadomość
-
Ufff ogarnęłam! Fcb na przemian z belly nie jest łatwo:D ale nie lubie miec zaległości, zwłaszcza teraz, kiedy tyle sie dzieje! co do piwa, pije bavarie, lecha free. Warke 0procent, okocim 0 procent. Jednym slowem alkoholik ciazowy!;P mojego narzeczonego kuzynka tez wrześniowa pije warki 2 pro, ja juz bym nie tkneła! W moje urodziny pilam wino bezalkoholowe z Piotra i Pawła, ale mi nie smakowało. czuć różnice i to dużą moim zdaniem. Natomiast jak ktos teskni mocno za winem to w piotrze i pawle wybór bezalkoholowych jest; ) ja tez mam jutro wizyte jak co tydzień ostatnio, ale prwnie tylko szyjke sprawdzi szybko, o usg mowil ze 29.08 na wizycie zrobimy, o ile jeszcze wytrwam;)
-
Rusałka współczuję nerwów! Kurcze, musisz to wytłumaczyć sobie, że to dla Waszego dobra. Ginekolog mógł pomyśleć troche, bo sporo masz różnych obciążeń. Kurcze nie wiem czemu myślałam, że planowane CC to tylko rano robią.
Dziś termin CC miała też Brave, ciekawe co u niej. Buka trzymam kciuki za jutro.
Jeśli chodzi o poród to tak jak część z Was napisała, najlepiej marzę o tym by rodzic w terminie chociaż tego się nie przewidzi. wiem z czym może się wiązać przenoszenie więc czuje ogromny strach przed powtórka. Chociaż nie mniejszy o to, że urodzę zbyt wcześnie. Od wczoraj mi się coraz mocniej i częściej brzuch stawia. Robi się to naprawdę nieprzyjemne... Dziewczyny powiedzcie Was też tak bolą ruchy? Ja to czuje jakby mi no nie wiem tłuczkiem do kartofli od środka trzaskala. Bolą mnie wszystkie wnętrzności czuje boleśnie prawie każdy jej ruch -
mnk wrote:To ja chyba jestem jedna z nielicznych ktora przenosila 3 tygodnie i na dzien dzisiejszy wolalabym przenosic niz urodzic przed conajmniej 39+1tc na dzien dziesiejszy i tak wiem ze beda mniebtrzymac maks do 40+6 bo maly moj byl klocek
-
Mam pytanie Mordki w pierwszej ciąży nie miałam pobieranego gbs wczoraj na wizycie gin mówi ze musimy pobrać pogmeral mi tam i powiedział ze gotowe
Ale moje pytanie brzmi tak z czego pobierany z odbytu z pochwy czy z jednego i drugiego ???
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Mnie tez pobrali tylko z pochwy. Zapytalam czy nie musi byc z odbytu steierdzila ze wystarczy.Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
U mnie z pochwy i odbytu.
Kurcze coraz częściej wizytujecie, a ja dostałam termin za 3 tygodnie od ostatniej wizyty... Czyli na 6 września i jeszcze z komentarzem - jesli dotrwam.
Nie wiem czy się nie wybiorę prywatnie w przyszłym tygodniu - tak dla spokojnosci. -
Mi też wymaz na gbs pobierał z 2 miejsc.
Witam z rana wszystkie mamusie. Ja po raz pierwszy od dawna się wyspałam
Dzisiaj mam ostatnią wizytę u gina, a potem jak sam powiedział przechodzę pod opiekę szpitala.
Muszę go wypytać co ze zwolnieniem jeśli nie urodzę do dnia terminu ( obecne zwolnienie mam tylko do tego dnia), jak wygląda kwestia ktg w wybranym przeze mnie szpitalu i do kiedy mam brać euthyrox.
Miłego dnia!MrsKiss, zubii lubią tę wiadomość
-
Tez sie zastanawiam co ze zwolnieniem. Mam fo 17.09 ale pewnie wczesniej bede miala cc. Jak to wtedy wyglada? Clexane mam brac do skonczonego 37 tygStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤