Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Niespokojna super że wszystko poszło dobrze gratuluję !
Bacardi super szybko się uwinelas gratulacje
Ja dziś byłam na ostatniej wizycie i jestem już na ostatnich nogach mała ma wg usg nie całe 3kg a ja mam rozwarcie na ok 3 cm podczas badania wylazl czop i jutro mam iść do szpitalaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 17:19
Gosia1989, Cameline, Karooolcia :), Princesska, Lisa85, Zorganizowana:), poppy, zubii, aswalda, Milenka~11, falka, ⚘Kwiatuszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ew101 wrote:Niespokojna super że wszystko poszło dobrze gratuluję !
Bacardi super szybko się uwinelas gratulacje
Ja dziś byłam na ostatniej wizycie i jestem już na ostatnich nogach mała ma wg usg nie całe 3kg a ja mam rozwarcie na ok 3 cm podczas badania wylazl czop i jutro mam iść do szpitala
Kochana to trzymam za ciebie kciuki :* Może już jutro zobaczysz swoje maleństwo -
Na ktg była spora koleja więc wszystko zajęło mi ok 3.5 h. Generalnie lekarz powiedział, że zapis ktg jest bardzo dobry, piszą się już skurcze ale jeszcze są krótkie. Kolene ktg w piątek.
W szpitalu było dzisiaj pełne obłożenie bra miejsc na giekologii i położniczym tak więc byłam świadkiem jak dwie dziewczyny zostały odesłane do innego szpitala.
Mam teraz dodatkowy stres żeby w szpitalu były miejsca jak zacznie się poród, bo nie chciałabym ze skurczami jeździć po szpitalach
-
justa. wrote:Na ktg była spora koleja więc wszystko zajęło mi ok 3.5 h. Generalnie lekarz powiedział, że zapis ktg jest bardzo dobry, piszą się już skurcze ale jeszcze są krótkie. Kolene ktg w piątek.
W szpitalu było dzisiaj pełne obłożenie bra miejsc na giekologii i położniczym tak więc byłam świadkiem jak dwie dziewczyny zostały odesłane do innego szpitala.
Mam teraz dodatkowy stres żeby w szpitalu były miejsca jak zacznie się poród, bo nie chciałabym ze skurczami jeździć po szpitalach
Też zaczynam mieć takie myśli, co będzie kiedy nie będzie wolnej sali porodowej :o -
Natalka, byłam tam i ładnie, wszystko wyremontowane, trochę ciężko było się dodzwonić, żeby umówić anestezjologa, ale wiadomo-urlopy. Bardzo pozytywne wrażenia i ludzie rozluźnieni-pracownicy, więc raczej dobrze im się tam pracuje i raczej niczego nie brakuje. Mam nadzieję, że zdążę dojechać