Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny śluz brązowy to czop ? Od rana tak mnie krzyż boli i biodra, być może to po nocnym spaniu ale zawsze przechodziło jak wstałam. Dodatkowo tak mi się chce do kibelka a siadam i nic, brzuch trochę jak na rozwolnienie boli. Oszaleje zaraz. Niedobrze mi z tego wszystkiego.
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Gratuluje Dziewczyny.
Oliwcia ja tez mam ten bol okresowy i ostatnie 3 noce to tragedia wstaje na siku, wszystko boli. Chcialabym zeby jeszcze z 2 tygodnie wytrzymala w brzuszku ta gwiazda. Ze strachu swoja aktywnosc przystopowalam i wiecej leze i odpoczywam zeby jednak za szybko sie nie zaczęło. Mala tak mi naciska glowka na cos, czuje jakby szyjke... jej wiercenie do tej pory bylo przyjemne, teraz az boli. Chyba tak ma byc?? W poniedziałek ide na ktg. Juz czekam z niecierpliwoscia. -
Princesska wrote:Dziewczyny śluz brązowy to czop ? Od rana tak mnie krzyż boli i biodra, być może to po nocnym spaniu ale zawsze przechodziło jak wstałam. Dodatkowo tak mi się chce do kibelka a siadam i nic, brzuch trochę jak na rozwolnienie boli. Oszaleje zaraz. Niedobrze mi z tego wszystkiego.[/QUOTE
Dotrwałaś.To najważniejsze.Mi jutro stuknie donoszona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2017, 11:13
-
Poppy, Emma - gratulacje !!! Wracajcie do sił kobitki :*
Natty - trzymam kciuki żeby ruszyło po tej oxsie :*
Ja dziś pospałam sobie Pozostały 4 dni do TP i czuję, że wcześniej nie mam co liczyć na poród...
Mój D. jedzie dziś zawieźć swoją siostrę na wesele i kategorycznie stwierdził, ze musze jechać do rodziców bo jakby coś się zaczęło dziać to nie mogę być sama -
Gratuluję wszystkim nowym mamusiom:), dużo zdrówka dla dzidziusiow .
Powodzenia dla kolejnych mamuś. Natty kciuki za szybki ciag dalszy:)!
Dziewczyny staram się was czytać na bieżąco, ale średnio z czasem, bo przy 2 małych dzieci to jest hardcore
-
Lunka ja tez staram się ograniczac no bo jestem sama w domu z 4 latką maz w delegacji ma niby zjechać w piątek ale juz do niego dzwoniłam że nie dam rady i wraca jutro wieczorem pierdziele wole nie ryzykować ... Obecnie leże na łóżku i zdycham wziełam się za przesortowanie zabawek młodej troche i tak mnie brzuch napie... Bardzo nisko ze makabra bol kręgosłupa nie minął Wcale po nocy makabra ...
A cay rozpychanie maluszka ma przestać być przyjemne to szczerze pomimo ze mam corke to nie wiem wtedy zero dolegliwości teraz tragedia
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Dziewczyny w zeszłym roku jak po porodzie nie chciałam zaszczepić syna to okazało się że szczepionkę podaję się w warunkach szpitalnych i nie podadzą jej w przychodni. Nie mogłam też za jakiś czas wrócić na szczepienie do szpitala. Miałam tylko prawo wyboru jaka. Sprawdźcie sobie jak jest u was przed podjęciem decyzji.
-
julitk4 wrote:Princesska wrote:Dziewczyny śluz brązowy to czop ? Od rana tak mnie krzyż boli i biodra, być może to po nocnym spaniu ale zawsze przechodziło jak wstałam. Dodatkowo tak mi się chce do kibelka a siadam i nic, brzuch trochę jak na rozwolnienie boli. Oszaleje zaraz. Niedobrze mi z tego wszystkiego.[/QUOTE
Dotrwałaś.To najważniejsze.Mi jutro stuknie donoszona.
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
julitk4 wrote:No ja bym chciała jeszcze ze dwa tygodnie wytrzymać żeby córcia trochę podrosła.Jakąś mam taka schizę że jest za malutka:/
Są na forum dziewczyny który urodziły w 35,36 tygodniu i dzieci są w pełni zdrowe i sprawne. Niektóre potrzebowały małej pomocy ale tylko przez chwileWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2017, 12:15
Annie1981, espoir lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Princesska wrote:Myśle ze takie nastawienie odbierze Ci całą przyjemność z tego ze Twoje dziecko przyjdzie na świat:) jesteś w momencie w którym można odpuścić bo na pewne rzeczy nie mamy wpływu, najgorsze masz za sobą najpiękniejsze przed, a wmawianie sobie ze dziecko jest za małe odbierze Ci całą radość.
Są na forum dziewczyny który urodziły w 35,36 tygodniu i dzieci są w pełni zdrowe i sprawne. Niektóre potrzebowały małej pomocy ale tylko przez chwile
Wiem..Wg gina waga idealna na ten tydzień.W ciągu miesiąca przybrała 700g.Tylko jak każdemu mówię ile waży to odrazu tekst o jaka maleńka będzie.No tak Ty masz mały brzuch to ona wielka nie bedzie..Tak jakbym ja miała na to wpływ ile waży..I to mnie tak zdołowało... -
Ale to się słucha lekarzy a nie ludzi obok !! Moj w 35 tyg miał 2970 zreszta to jest szacunkowa waga. A to ze będzie drobna to może takie geny, i nie martw się tym, zaufaj lekarzowi . Ja nigdy z lekarzem w jakieś szczegóły nie wchodziłam.. jak na końcu wizyty powiedział ze wszystko jest w porządku to mi to wystarczyło. A ludzie często zdrowie itp dziecka oceniają po tym jaki kto ma brzuch. Przykładem jest moja teściowa która uważa ze ucisk na nerw pośladku jest spowodowany tym ze mam mały brzuch czyli dziecko ma mniej miejsca niż w brzuchu 3x większym. BZDURA..
MrsKiss, Annie1981 lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy