Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Poppy a miał spadki cukru synek? tez się zastanawiam kiedy rozkreca się laktacje jak dziecko zabierają i przez kilka godzin nie ma go z mama...Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Justa87 wrote:Poppy a miał spadki cukru synek? tez się zastanawiam kiedy rozkreca się laktacje jak dziecko zabierają i przez kilka godzin nie ma go z mama...
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Gratulacje dzirwczyny. Ze mna nie wiedza co robic. Boja sie ze jestem za mala na porod.sn. Maja zaraz zrobic probe oxy i zobaczymy co dalej. A na cc brak wskazan
justa., ⚘Kwiatuszek lubią tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Poppy gratulacje! Nie ten szpital co chciałaś, pojechałaś tylko na ktg a skończyło się bardzo dobrze! Super
Emma również gratulacje! Dużo zdrówka dla Was. Maluszek (duży ale byliśmy nastawieni) świetnie sobie poradzi. Dobrze że poobserwują, będzie dobrze.
Poppy a dadzą Ci dziś dziecko? Bo jeśli tak to od razu przystawiaj i te kropelko powypija. Laktatorem to zostaną w butelce bo to kilka tłustych kropel. -
Szczerze mówiąc to nie wiem czy badali mu cukier.
Tak, udało się bez nacięcia chociaż szedł większym obwodem.
Samo parcie to chyba jakieś 20 do 30 minut max. Już nie zwracałam uwagi, bo bóle były silneeee! Ja pierwszy raz rodziłam na żywca. Poprzednie dwa porody - znieczulenie i luz, blues, Majorka! Można rodzic rok po roku!
Dostałam informację, że jak kroplowka syneczkowi zejdzie to mi go przywiozą!!!
Czekam całym sercem na niego! ☺aswalda, KasiaHaBe, justa., Lunka, Lisa85 lubią tę wiadomość
-
Pytanie do mam już z dzieciaczkami, głównie po cc czy inkubatorkach.
Jak ze szczepieniami? Zaszczepili Wam? Pytali o zgodę? Czekali na dobę po zrobieniu badań najpierw?
Kiedyś dużo pisaliśmy o szczepieniach i nie analizujmy już czy warto czy nie, tylko jak to w praktyce teraz wygląda.
Zwłaszcza jak zabierają dziecko czy na obserwację czy po cc. -
Cameline czekam na razie. Lekarze od rana mieli mieć jakieś zebranie na szczycie... ale coś czuje ze jednak jutro. Jutro mamy z Mężem 7 rocznicę ślubu wiec może tak ma być
Cameline ja dam na porodówce oświadczenie o braku zgody na szczepienie i braku zgody na jakiekolwiek zabiegi bez mojej obecności lub męża. Ne qyrazilismy tez zgody na zabieg ctedego kąpiel w szpitalu a wit k tylko doustnieCameline lubi tę wiadomość
-
Tak minely 24h ale ponoc troszke wod jeszcze jest. Leze pod kroplowka z oxy.Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
natty85 wrote:Gratulacje dzirwczyny. Ze mna nie wiedza co robic. Boja sie ze jestem za mala na porod.sn. Maja zaraz zrobic probe oxy i zobaczymy co dalej. A na cc brak wskazan
Natty a sprawdzali na usg jak duże jest dziecko oraz Twoją szerokość miednicy?
Ja też jestem drobna, a udało mi się urodzić SN dziecko 3890 i 58 cm. Co prawda było ciężko.
Dostałaś antybiotyk? Niech lekarze zaczną działać bo już sporo czasu minęło od odejścia wód.