Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolka a ty chcesz suwaczek w podpisie czy ten kalendarz ciąży? Bo widzę że dałaś link do kalendarza ale masz nie udostępniony i nie widać
Ew101 u mnie największy objaw na razie to bol piersi. Mam je takie ciężkie, że jak ściągam stanik to jakby dwa kamienie mi ciążyly w brzuchu coś mi czasami zapika albo takie chwilowe uczucie ciągnięcia mam. Ale sobie tłumacze, że to fasolka robi sobie miejsceNadusia
-
stay wrote:Azorczynka ja dopiero jutro będę informowała tatusia o tym, że spodziewamy się dziecka. A z informowaniem reszty nie chce się aż tak spieszyć
U mnie na razie wie tatuś naszej dzidzi Ja dopiero powiem innym (przyjaciółką, rodzicom/teściom) w ok 12/13 tygodniu Nie spieszę się -
nowamamusia wrote:Dziewczyny. Mam prośbę do tych które nie mają avatarka. Moglybyscie sobie dodać jakikolwiek avatarek? Może być pierwsze przypadkowe zdjęcia z neta. Bo mi się mylicie
nowamamusia, Molyx lubią tę wiadomość
-
Ale się dziewczyny rozpisałyście
Mi ginekolog polecił jako witaminy Pregna Plus.
Brzuszek w pierwszej ciąży było u mnie widać pod koniec 4 miesiąca, ale to sprawa bardzo indywidualna. Niektóre dziewczyny już w 3 wyglądają jak w 5, a u niektórych dopiero na początku 5 zaczyna coś być widać.
Mi z objawów ciążowych nasilił się ból piersi i chyba pojawiły się pierwsze mdłości, a to dopiero początek 5 tygodnia.nowamamusia lubi tę wiadomość
-
nowamamusia wrote:Dziewczyny. Mam prośbę do tych które nie mają avatarka. Moglybyscie sobie dodać jakikolwiek avatarek? Może być pierwsze przypadkowe zdjęcia z neta. Bo mi się mylicie
A proszę Specjalnie dla Ciebie awatarek :*nowamamusia, Azorczynka, Molyx lubią tę wiadomość
-
Azorczynka wrote:Ej Mamusie! Powiedziałyście już komuś o ciąży? Kiedy powiecie? Ja chyba kwiecień/maj
Azorczynka lubi tę wiadomość
Stella
-
A my z mężem powiedzieliśmy rodzicom i rodzeństwu. Rodzice pochwalili się reszcie rodziny ze znajomych jeszcze nikt nie wie...
Co do objawów to raczej ich brak, czuję się super. Czasam delikatnie ukłucie w jajnikach. Ale to wspaniałe uczucie być w ciąży i mieć świadomość ze ktoś do nas będzie môwił MAMA Do mnie to jeszcze nie docieraDreamy lubi tę wiadomość
Mika -
Ja powiedziałam oczywiście mężowi
Przyjaciółce i tym co wiedzieli o transferze
Ponieważ w poprzedniej ciąży mój ojciec i męża rodzice chcwalili się za nas to teraz trochę ich przetrzymamy w niewiedzyIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019