Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolka a ty chcesz suwaczek w podpisie czy ten kalendarz ciąży? Bo widzę że dałaś link do kalendarza ale masz nie udostępniony i nie widać
Ew101 u mnie największy objaw na razie to bol piersi. Mam je takie ciężkie, że jak ściągam stanik to jakby dwa kamienie mi ciążylyw brzuchu coś mi czasami zapika albo takie chwilowe uczucie ciągnięcia mam. Ale sobie tłumacze, że to fasolka robi sobie miejsce
Nadusia
-
stay wrote:Azorczynka ja dopiero jutro będę informowała tatusia o tym, że spodziewamy się dziecka. A z informowaniem reszty nie chce się aż tak spieszyć
U mnie na razie wie tatuś naszej dzidziJa dopiero powiem innym (przyjaciółką, rodzicom/teściom) w ok 12/13 tygodniu
Nie spieszę się
-
nowamamusia wrote:Dziewczyny. Mam prośbę do tych które nie mają avatarka. Moglybyscie sobie dodać jakikolwiek avatarek? Może być pierwsze przypadkowe zdjęcia z neta. Bo mi się mylicie
nowamamusia, Molyx lubią tę wiadomość
-
Ale się dziewczyny rozpisałyście
Mi ginekolog polecił jako witaminy Pregna Plus.
Brzuszek w pierwszej ciąży było u mnie widać pod koniec 4 miesiąca, ale to sprawa bardzo indywidualna. Niektóre dziewczyny już w 3 wyglądają jak w 5, a u niektórych dopiero na początku 5 zaczyna coś być widać.
Mi z objawów ciążowych nasilił się ból piersi i chyba pojawiły się pierwsze mdłości, a to dopiero początek 5 tygodnia.nowamamusia lubi tę wiadomość
-
nowamamusia wrote:Dziewczyny. Mam prośbę do tych które nie mają avatarka. Moglybyscie sobie dodać jakikolwiek avatarek? Może być pierwsze przypadkowe zdjęcia z neta. Bo mi się mylicie
A proszęSpecjalnie dla Ciebie awatarek :*
nowamamusia, Azorczynka, Molyx lubią tę wiadomość
-
Azorczynka wrote:Ej Mamusie! Powiedziałyście już komuś o ciąży?
Kiedy powiecie? Ja chyba kwiecień/maj
Azorczynka lubi tę wiadomość
Stella
-
A my z mężem powiedzieliśmy rodzicom i rodzeństwu. Rodzice pochwalili się reszcie rodziny
ze znajomych jeszcze nikt nie wie...
Co do objawów to raczej ich brak, czuję się super. Czasam delikatnie ukłucie w jajnikach. Ale to wspaniałe uczucie być w ciąży i mieć świadomość ze ktoś do nas będzie môwił MAMA Do mnie to jeszcze nie docieraDreamy lubi tę wiadomość
Mika -
Ja powiedziałam oczywiście mężowi
Przyjaciółce i tym co wiedzieli o transferze
Ponieważ w poprzedniej ciąży mój ojciec i męża rodzice chcwalili się za nas to teraz trochę ich przetrzymamy w niewiedzyIVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019