Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolka12345 wrote:Tak wygląda pęcherzyk dziś:
https://zapodaj.net/13f8dc71233f0.jpg.html
W pierwszej ciąży brzuszek miałam jakoś przełom 3/4 miesiąca.
Ale to różnie o róznych kobitek wychodzi
Ojjj ale słodko :* ciekawe co tam mamy w brzuszkach..... najważniejsze zeby zdrowe !!Mika -
Karolka12345 wrote:Hejka Stay
Dziewczyny jak wstawić ten czas ciąży na dole ? To tak ładnie wyglądaNadusia
-
stay wrote:Kliknij sobie na suwaczek który Ci się najbardziej podoba to przekieruje cię do stronki gdzie można takie zrobić potem musisz ten link bbcode skopiować i w podpis wkleic
Ale ciągle w podpis muszę wklejać ? Czy jest jakiś sposób na ustawienie ciągłości ? Sorka, ze tak pytam, ale nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem -
Znów nadrabiania miałam ze 3 strony ) zostawić Was na chwile...
Witam wszytskie nowe mamuśki, i dziewczyny pamiętajmy ! Każda z nas szczęsliwie donosi ciąże !
Karolka12345 u nas bedzie 6 lat róznicy byle zdrowe, reszta nieważna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 19:50
stay, Kati86, Azorczynka, Izabell2016 lubią tę wiadomość
-
Karolka12345 wrote:Ale ciągle w podpis muszę wklejać ? Czy jest jakiś sposób na ustawienie ciągłości ? Sorka, ze tak pytam, ale nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem
Jak coś to pytaj Kto pyta nie błądziWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 19:53
Nadusia
-
Molyx wrote:Znów nadrabiania miałam ze 3 strony ) zostawić Was na chwile...
Witam wszytskie nowe mamuśki, i dziewczyny pamiętajmy ! Każda z nas szczęsliwie donosi ciąże !
Karolka12345 u nas bedzie 6 lat róznicy byle zdrowe, reszta nieważna. -
Dziewczyny macie jakieś tajne apki na telefon?
Ja sciagnelam sobie "gravid & baby" ale jakoś czegoś mi tam brakujeIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Ale żeście naskrobały dziewczyny, no Izabelle dołączyła, czyli beta dobrze wyszła super gratulacje
Karolka ale fajny pęcherzyk
a jak Wasze objawy? jak samopoczucie? ja powiem wam ze czuje się tak sobie, czasem pobolewa mnie lekko brzuch, mam mdłości i ogólnie taka zmęczona jestem
fajnie że piszecie o tych witaminach bo też nie wiem czy coś brać poza tym kwasem.
Izabell2016, Dreamy lubią tę wiadomość
-
Azorczynka wrote:Dziewczyny a jak jutro gin mi zrobi usg to da mi potem zdjęcie czy mam się dopominać?
Mój sam się zawsze pytał czy drukować i kombinowal żeby małego ładnie było widać.
Jak cos juz będzie widać to zwyczajnie powiedz ze chcialabys sweet focie, odmówi tylko gburAzorczynka, Molyx, stay lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
ew101 wrote:Ale żeście naskrobały dziewczyny, no Izabelle dołączyła, czyli beta dobrze wyszła super gratulacje
a jak Wasze objawy? jak samopoczucie? ja powiem wam ze czuje się tak sobie, czasem pobolewa mnie lekko brzuch, mam mdłości i ogólnie taka zmęczona jestem
fajnie że piszecie o tych witaminach bo też nie wiem czy coś brać poza tym kwasem. -
ew101 wrote:Ale żeście naskrobały dziewczyny, no Izabelle dołączyła, czyli beta dobrze wyszła super gratulacje
fajnie że piszecie o tych witaminach bo też nie wiem czy coś brać poza tym kwasem.Azorczynka lubi tę wiadomość
-
Azorczynka wrote:Ej Mamusie! Powiedziałyście już komuś o ciąży? Kiedy powiecie? Ja chyba kwiecień/maj
u nas wiedzą najbliżsi plus moja przyjaciółka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 20:03