Wrześniowe mamusie 2017
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Karolka12345 wrote:Tak wygląda pęcherzyk dziś:

https://zapodaj.net/13f8dc71233f0.jpg.html

W pierwszej ciąży brzuszek miałam jakoś przełom 3/4 miesiąca.

Ale to różnie o róznych kobitek wychodzi 
 Ojjj ale słodko :* ciekawe co tam mamy w brzuszkach..... najważniejsze zeby zdrowe !!Mika
- 

Kliknij sobie na suwaczek który Ci się najbardziej podoba to przekieruje cię do stronki gdzie można takie zrobićKarolka12345 wrote:Hejka Stay 

Dziewczyny jak wstawić ten czas ciąży na dole ? To tak ładnie wygląda ? To tak ładnie wygląda  potem musisz ten link bbcode skopiować i w podpis wkleic potem musisz ten link bbcode skopiować i w podpis wkleic   Nadusia Nadusia 

- 

stay wrote:Kliknij sobie na suwaczek który Ci się najbardziej podoba to przekieruje cię do stronki gdzie można takie zrobić potem musisz ten link bbcode skopiować i w podpis wkleic potem musisz ten link bbcode skopiować i w podpis wkleic 

Ale ciągle w podpis muszę wklejać ? Czy jest jakiś sposób na ustawienie ciągłości ? Czy jest jakiś sposób na ustawienie ciągłości ? Sorka, ze tak pytam, ale nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem ? Sorka, ze tak pytam, ale nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem  
- 

Znów nadrabiania miałam ze 3 strony ) zostawić Was na chwile... ) zostawić Was na chwile... 

Witam wszytskie nowe mamuśki, i dziewczyny pamiętajmy ! Każda z nas szczęsliwie donosi ciąże ! 

Karolka12345 u nas bedzie 6 lat róznicy byle zdrowe, reszta nieważna. byle zdrowe, reszta nieważna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 19:50  stay, Kati86, Azorczynka, Izabell2016 lubią tę wiadomość stay, Kati86, Azorczynka, Izabell2016 lubią tę wiadomość
- 

W ustawieniach daj społeczność - > i tam w podpisie trzeba wkleić ten link. Tylko raz wystarczy i potem będzie już cały czas.Karolka12345 wrote:Ale ciągle w podpis muszę wklejać ? Czy jest jakiś sposób na ustawienie ciągłości ? Czy jest jakiś sposób na ustawienie ciągłości ? Sorka, ze tak pytam, ale nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem ? Sorka, ze tak pytam, ale nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem 
 Jak coś to pytaj Kto pyta nie błądzi Kto pyta nie błądzi  Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 19:53  Nadusia Nadusia 

- 

Tak jest!!Molyx wrote:Znów nadrabiania miałam ze 3 strony ) zostawić Was na chwile... ) zostawić Was na chwile... 

Witam wszytskie nowe mamuśki, i dziewczyny pamiętajmy ! Każda z nas szczęsliwie donosi ciąże ! 

Karolka12345 u nas bedzie 6 lat róznicy byle zdrowe, reszta nieważna. byle zdrowe, reszta nieważna.  
- 

Dziewczyny macie jakieś tajne apki na telefon?
 Ja sciagnelam sobie "gravid & baby" ale jakoś czegoś mi tam brakuje IVF MAJ 2016 IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka 
 14.08.2016 ;( żegnaj synku
 krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01 
 Bruno 18.07.2017
 krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn 
 Aleks 5.04.2019
- 

Ale żeście naskrobały dziewczyny, no Izabelle dołączyła, czyli beta dobrze wyszła    super gratulacje super gratulacje

Karolka ale fajny pęcherzyk 

a jak Wasze objawy? jak samopoczucie? ja powiem wam ze czuje się tak sobie, czasem pobolewa mnie lekko brzuch, mam mdłości i ogólnie taka zmęczona jestem

fajnie że piszecie o tych witaminach bo też nie wiem czy coś brać poza tym kwasem.

Izabell2016, Dreamy lubią tę wiadomość Izabell2016, Dreamy lubią tę wiadomość
- 

Azorczynka wrote:Dziewczyny a jak jutro gin mi zrobi usg to da mi potem zdjęcie czy mam się dopominać?
 Mój sam się zawsze pytał czy drukować i kombinowal żeby małego ładnie było widać.
 Jak cos juz będzie widać to zwyczajnie powiedz ze chcialabys sweet focie, odmówi tylko gbur   Azorczynka, Molyx, stay lubią tę wiadomość
                                IVF MAJ 2016 Azorczynka, Molyx, stay lubią tę wiadomość
                                IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka 
 14.08.2016 ;( żegnaj synku
 krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01 
 Bruno 18.07.2017
 krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn 
 Aleks 5.04.2019
- 

Ja nie mam żadnych poważniejszych dolegliwości...czasem mnie brzuch zaboli, czasem jajnik, jestem senna...ale to wszystkoew101 wrote:Ale żeście naskrobały dziewczyny, no Izabelle dołączyła, czyli beta dobrze wyszła    super gratulacje super gratulacje

a jak Wasze objawy? jak samopoczucie? ja powiem wam ze czuje się tak sobie, czasem pobolewa mnie lekko brzuch, mam mdłości i ogólnie taka zmęczona jestem

fajnie że piszecie o tych witaminach bo też nie wiem czy coś brać poza tym kwasem. I głodna jestem cały czas, chyba mój organizm szykuje sobie mase dla Dzidziusia I głodna jestem cały czas, chyba mój organizm szykuje sobie mase dla Dzidziusia  
- 

Ja jestem bardziej senna i humorzastaew101 wrote:Ale żeście naskrobały dziewczyny, no Izabelle dołączyła, czyli beta dobrze wyszła    super gratulacje super gratulacje

fajnie że piszecie o tych witaminach bo też nie wiem czy coś brać poza tym kwasem. pobolewają mnie piersi, ale delikatnie. Tyle na chwile obecną. pobolewają mnie piersi, ale delikatnie. Tyle na chwile obecną. Azorczynka lubi tę wiadomość Azorczynka lubi tę wiadomość
- 

Azorczynka wrote:Ej Mamusie! Powiedziałyście już komuś o ciąży? Kiedy powiecie? Ja chyba kwiecień/maj Kiedy powiecie? Ja chyba kwiecień/maj
 u nas wiedzą najbliżsi plus moja przyjaciółka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 20:03 

a dopiero zaokrąglił się widocznie kolo 18-20 tc
 a dopiero zaokrąglił się widocznie kolo 18-20 tc