Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
natty85 proponuję odstawić aplikator i aplikować luteinę najdalej jak się da palcem. Aplikator u większości kobiet podrażnia szyjkę i powoduje plamienia.
Trzymam kciuki za Was wszystkienatty85 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
natty85 wrote:Różowe plamienie plus taka żyłka na aplikatorze. Lekarz kazał czekać i leżeć. A ja już wariuje zwłaszcza że jestem już po cb.
natty855 doskonale Cie rozumiem. Ale rób to co kazał lekarz, bo nic więcej nie jesteś w stanie zrobic. Duphaston i luteinę pewnie już bierzesz...
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.natty85 lubi tę wiadomość
-
rzepakowepole wrote:Czy są wśród Was takie dziewczyny, które cierpią na mdłości i pracują? Jak sobie radzicie? Zdarzyło się Wam wymiotować w pracy? Ja mam bardzo małe biuro i bardzo się tego boję, a dziś moje mdłości są już potężne. Nie chcę na razie informować o ciąży...
-
buka03 wrote:Mamusia2 tak jak byla bym jeszcze skłonna uwierzyć że 1 test wyszedl faszywie pozytywny tak w 4 to ju na pewno nie hehe
-
Dreamy wrote:U mnie niestety przez wymioty wszystko się wydało
-
mkl wrote:Dziewczyny w niedziele zrobiłam test ciążowy tak na pamiątkę ( PINK test) i wyszła kreska jednak daleko jej było do kontrolnej, dziś znów zrobiłam i wyszła jeszcze bladsza...zaczynam się martwić że beta mi spada;( Oba testy były PINK TEST. Jak to u was z tymi kreskami?
Mkl pamietaj że test ciążowy NIE JEST testem na wzrost stężenia bety. Wystarczy że piłaś i sikałaś wczoraj częściej i już stężenie z moczu mogło być inne pomimo zrobienia tych samych testów. Tak więc ja tym akurat bym się nie sugerowała.
Kiedy planujesz pierwszą wizytę?Annie1981, hibiskus, kiciakocia, zubii lubią tę wiadomość
-
MoNaKo wrote:Mkl pamietaj że test ciążowy NIE JEST testem na wzrost stężenia bety. Wystarczy że piłaś i sikałaś wczoraj częściej i już stężenie z moczu mogło być inne pomimo zrobienia tych samych testów. Tak więc ja tym akurat bym się nie sugerowała.
Kiedy planujesz pierwszą wizytę?
za tydzień w piątek....ech chyba jednak pojadę na tą betę...sama nie wiembuka03 lubi tę wiadomość
-
Tyska2 wrote:Jednak poszłam do lekarza i dobrze zrobiłam okazalo się ze serduszko pięknie bije ale pojawił się jakiś krwiak mam leżeć i dostałam luteine zastanawiam się czy mam jeszcze jakieś szanse by było ok
-
MoNaKo wrote:Mkl pamietaj że test ciążowy NIE JEST testem na wzrost stężenia bety. Wystarczy że piłaś i sikałaś wczoraj częściej i już stężenie z moczu mogło być inne pomimo zrobienia tych samych testów. Tak więc ja tym akurat bym się nie sugerowała.
Kiedy planujesz pierwszą wizytę?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Mi zawsze lekarz powtarzał że jedna beta wystarczy bo i tak się czeka na pęcherzyk. Nic po przyroście bety kiedy i tak pęcherzyk musi być w jamie macicy. Zawsze powtarzał szkoda żył, jeszcze w ciąży się nakłujemy
hibiskus, zubii, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
ja z racji mieszkania w UK nie mam jak bety zrobić, ale właśnie żeby nie porównywać pasków na testach kupiłam w poprzedniej ciąży te elektroniczne Clearblue. tam pokazuje 'pregnant 1-2', 'pregnant 2-3' i 'pregnant 3+' (to tygodnie po owulacji) i tak sprawdzałam 2 razy co 10 dni czy 'coś tam rośnie', bo te paski to właśnie różnie wychodza, a tak chociaż miałam jak sprawdzić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 15:03
mamusia2, Annie1981 lubią tę wiadomość
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
hibiskus wrote:dziewczyny obejrzyjcie sobie https://www.youtube.com/watch?v=3r5_50_trRk
mamusia2 lubi tę wiadomość
-
Ja bety nie robiłam nigdy poszłam standardowo na wizytę.. i spokojniejsza jestem ale też 100% pewności nie mam ze wszystko ok.
Wiem ze ciąża wewnątrzmaciczna pęcherzyk 14 mm wiec wszystko na ten etap gra... a z serduszkiem zobaczymy za 2 tyg.Suri_, Plastelina lubią tę wiadomość