Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiaczek wrote:Kochane dziękuje za kciukasy i melduje ze mam dwa !!! Ciąża jest 2,5 tyg młodsza jak wynikałoby to z miesiączki także napewno będziemy zminiać date porodu ale z tym poczekajmy do prenatalnych Kolejna wizyta dopiero 14 lutego !!! uff...
Gratuluję Spokojnej i nudnej ciąży życzę. Chyba nas trochę bedzie w "dwupaku"
A ciąża jedno czy dwujajowa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 18:45
-
Szkoda tylko, że aż 2 tyg kazała Ci czekać. Mnie lekarka przygotowywała na najgorsze, bo dodatkowo krwawiłam. Te 5 dni były koszmarem, bo myślałam, że już po wszystkim. Nie wytrzymałabym 2 tygodni. No ale u mnie była trochę inna sytuacja. Trzymam mocno kciuki
-
Gosiaczek wrote:Kochane dziękuje za kciukasy i melduje ze mam dwa !!! Ciąża jest 2,5 tyg młodsza jak wynikałoby to z miesiączki także napewno będziemy zminiać date porodu ale z tym poczekajmy do prenatalnych Kolejna wizyta dopiero 14 lutego !!! uff...
Gosiaczek lubi tę wiadomość
Stella
-
MoNaKo wrote:Gratuluję Spokojnej i nudnej ciąży życzę. Chyba nas trochę bedzie w "dwupaku"
A ciąża jedno czy dwujajowa?⚘Kwiatuszek lubi tę wiadomość
Stella
-
anet90 wrote:a napiszcie , pijecie kawe w ciazy ?
Ja pije ale tylko kawę typu 3w1 albo jakieś cappuccino takiej prawdziwej kawy nie lubię ,mam stosunkowo niskie ciśnienie wiec nie widzę przeciwwskazańWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 19:10
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Dzidzuś jeden...drugie serce moje...2 w jednym ciele 3 biega po domu
0202oliwcia, Leonore, ⚘Kwiatuszek, Lunka, Dreamy, Kimmy, mika1987 lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Cześć dziewczyny Trochę Was już podczytuję i pomyślałam... Chciałabym się nieśmiało przywitać i zapytać czy mogę dołączyć? W zeszłym tygodniu zobaczyłam drugą kreskę na teście - dwa razy, dla pewności pojutrze wizyta u lekarza, byłam spokojna, specjalnie nie umawiałam się na już, tylko odczekując z tydzień, ale teraz już zaczynam się trochę denerwować... Leczę się na niedoczynność tarczycy, więc dzisiaj rano poleciałam też na zbadanie TSH - wyniki dopiero jutro. Przed zajściem w ciążę wyniki wg mojego endo były bardzo dobre, mam nadzieję więc, że wszystko będzie ok, bo kilka lat temu prawdopodobnie przez to straciłam ciążę w 7 tyg (nie wiedziałam wtedy jeszcze o niedoczynności).
A kawę trochę ograniczyłam - z dwóch do jednej w ciągu dnia, ale pijęLeonore, Dreamy, Kimmy, Kesjaa, Suri_, nowamamusia, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
Szukam jakiegoś fajnego etui na wyniki badań. Tu znalazłam, ale pani wycofała się z zamówień. Widziałyście gdzieś co w tym stylu tylko w normalniej cenie? Bo znalazła na necie podobne ale po 75 zł
http://igusiowo.blogspot.com/2013/05/etui-na-recepty-i-wyniki-badan.html?m=1 -
Kiciakocia dokaladnie mam badanie za 10 dni, 3.02. Poprosilam jednak o wczesniejsze niznMusze za 2 tygodnie. Musze siesie uzbroic w cierpliwosc. A miala ktoras z Was kiedys brazowe plamienia po Usg? Mi dzis robila cytologie i widzialam ze troche krwi mi tez wzięła, pewnie uszkodzila przekrwiona od luteiny sluzowke. I teraz mam talie delikatny kremowy sluz...