Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
⚘Kwiatuszek wrote:Wg mnie to cenne info skąd jesteśmy bo pisząc o lekarzach łatwiej się połapać czy dotyczy mojego miasta. Mam prośbę o dopisanie mnie do tabelekzubii wrote:Jak dla mnie to jest zbędne moim zdaniem jesteśmy już na etapie gdzie już coś tam o sobie wiemy. Kto pisze na bieżąco albo podczytuje wie kto i co.
No i właśnie niestety wszystkim nie dogodze
Stella
-
nick nieaktualny
-
witam Was ja już po pierwsszej wizycie było widać pęcherzyk i malutki przecinek gdzie ginekolog mówiła ,że to będzie fasol 5+1 . wizyta za 3 tygodnie i pewnie usłysze upragnione serducho .
Dreamy, Bacardi90, ⚘Kwiatuszek, nowamamusia, MoNaKo, zubii, Bąbelek1980, farmaceutka77, stay, Kesjaa, Saori, Wpinka, 0202oliwcia, justa., Gosiaczek, Leonore, Kimmy, zakocona, Brave lubią tę wiadomość
-
Anet ile mm ma Twój pęcherzyk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 15:35
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
nowamamusia wrote:Dziewczyny mam pytanie jeszcze co do listy z tymi miejscowościami gdzie mieszkamy.. Bo cześć osób chciała, dużo osób napisało gdzie mieszka więc zrobiłam. Jest na końcu 1 postu jak ktoś nie widział.
Ale się zastanawiam czy powinnam dopisywać osoby, które dopiero dochodzą do wątku i piszą skąd pochodzą? Czy co? Bo ja nie wiem czy wszyscy sobie życzą, żeby pisać gdzie mieszkają. Wiem że tu każdy jest anonimowy ale no jednak nie wiem co zrobić
Czy w ogóle usunąć ta listę? I zostawić tylko ta z terminami?
Gdyby ktoś nie chciał zdradzać swego pochodzenia, nie pisałby o tym. Jeśli podaje informację o miejscu zamieszkania, warto to zapisać. Później ewentualnie można by urządzać jakieś lokalne spotkankanowamamusia, ⚘Kwiatuszek, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
anet90 wrote:oznaczenie GS? 1.05 cmStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
natty85 wrote:Mój miał 12mm i nic gin w środku nie widział a ten przecinek duży?
Jak dobrze pamiętam to chyba bizona miala tu też pęcherzyk 14mm i nie było jeszcze też zarodka widocznego a teraz ma bliźniakiNadusia
-
Aha no i ja chodzę prywatnie a gin kazał mi przyjść za 4 tygodnie... Więc serduszko był zobaczyła dopiero 31.01. Może to zależy od lekarza, jak ma dużo osób do siebie, nie wiem
Ale w międzyczasie byłam w szpitalu z powodu krwawienia i tam miałam usgNadusia
-
Wpinka wrote:Cześć dziewczyny! Kilka dni temu dowiedziałam się, że zostanę mamą Jestem jeszcze przed pierwszą wizytą, ale Belly wskazuje na termin pod koniec września 2017 . To druga ciąża po pierwszym poronieniu (pierwsza była prawdopodobnie biochemiczna), więc mocno ściskamy kciuki! Na szczęscie wszytko wygląda w porządku, wczoraj beta 1418 w 19 dpo, progesteron 31,5 ale TSH 5,16, więc zbijamy dawką superturbo euthyroxu. Pozdrawiam wszystkie "świeże" mamy z Warszawy, może uda się kiedyś spotkać w realu
Ja też biorę na zbicie tsh. U mnie na samym początku było 4,18 ale już jest znacznie lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 16:02
Wpinka lubi tę wiadomość
Nadusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze jestem z terminem w burakach
Wiem, tyle, że om była 16.12. Zapłodnienie 28.,29.12 lub 1.01. Więc będzie wrzesień
Ciąża z zaskoczenia Moim noworocznym postanowieniem było przestać być waleniem i schudnąć Więc jak mi się spóźniał okres, to myślałam, że to przez dietę, a tu na zrobionym z głupa teście wyszły od razu dwie krechy i tyle z odchudzania... Zrobiłam też betę w piątek i wyszła 850.
Mam dwie córy w wieku 3 i 5 lat, a sama jestem stara rura lat 33
Dziś dopiero dzwoniłam do lekarza się umówić, a ten na dziś już mi wyskoczył z terminem, więc biegnę zobaczyć choć pęcherzyk, bo więcej pewnie nie ujrzę, ale już nie wytrzymie
Poza tym jestem z Małopolski i uczę w szkoleEmila92, Saori, Dreamy, Bacardi90, 0202oliwcia, nowamamusia, Gosiaczek, Leonore, Kimmy, zakocona, Kesjaa lubią tę wiadomość
-
Kjeah witamy w gronie. Jaka tam stara rura, ja we czwartek miałam 31 urodziny, mój mąż rocznikowo ma 37 i czekamy na pierwsze dziecko . Poza tym też jestem z Małopolski. Tak z ciekawości bliżej Krakowa? Jeśli nie chcesz się zdradzać to spoko. Ja jestem z okolic Krakowa
KJEAH lubi tę wiadomość