Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stay wrote:Jaka masz dawkę euthyroxu?
Ja też biorę na zbicie tsh. U mnie na samym początku było 4,18 ale już jest znacznie lepiej
Miałam dawkę 5 x 50 i 2 x 75, przy tej dawce było 3,7 miesiąc temu, a wczoraj już 5,2 to pewnie przez zajście w ciążę. Zadzwoniłam wczoraj do lekarza i kazał mi zwiększyć dawkę do 5 x 100 i 2 x 75, więc sporo. Kolejne badanie TSH za 3 tygodnie mam zrobić.
Dziewczyny! Dzięki za miłe powitanie Pierwszą wizytę mam ustawioną na 2 lutego, w przyszłym tygodniu. Kalendarz Belly mówi, że powinno być już widoczne serduszko, byłoby super! Nic więcej narazie nie wiem -
nick nieaktualny
-
⚘Kwiatuszek wrote:Witaj Wpinka. Ja też z Wawy. Sporo nas się zrobiło więc kto wie może kiedyś zrobimy spotkanie jak się czujesz? Kiedy pierwsza wizyta?
Pierwsza wizyta 2 lutego, może będzie już widoczne serduszko. Generalnie czuję się bardzo dobrze, nic mi nie dolega poza jakimś takim ogólnym zmęczeniem, no i powiększeniem piersi czasami czuję, że coś tam się niby dzieje w podbrzuszu, ale nie jest to nic przeszkadzającego. Zobaczymy, czy nadejdą mdłości⚘Kwiatuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eh czy tylko ja mam tak późno wizytę z USG 11 luty jedna była w sobotę ale było wcześnie wiec Noe zagladalismy a jak teraz pomyśle ze mam tyle czekać to aż mnie skręca ..... Buuuuuu
Kjeah witaj jak będziesz juz po wizycie to daj znaćKJEAH lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
justa. wrote:Witam wszystkie nowe mamusie i gratuluję dzisiejszych serduszek.
U mnie mdłości ustały 2 dni temu i trochę się boję czy to nie wróży najgorszego. A jak to jest u Was z mdłościami są codziennie czy co jakiś czas?
Raz są raz nie ma. I czesciej jest mi niedobrze wieczorem a mówi się o porannych mdłościachStella
-
Dasz rade. ja nie żaluje ,że dzis pojechalam ,ale niedosyt jest pełnia szczescia bedzie jak uslysze serducho . ja do niecierpliwych i spodziewalam sie ze bedzie tylko pecherzyk bo z synkiem tez 5 lat temu bylam w tym samym terminie i tez tylko pecherzyk .
-
Kochane dziękuje za kciukasy i melduje ze mam dwa !!! Ciąża jest 2,5 tyg młodsza jak wynikałoby to z miesiączki także napewno będziemy zminiać date porodu ale z tym poczekajmy do prenatalnych Kolejna wizyta dopiero 14 lutego !!! uff...
Cameline, justa., shelby*, ⚘Kwiatuszek, nowamamusia, Gosia1989, zubii, Leonore, Lunka, Kimmy, zakocona, Kesjaa, Suri_, Brave, joaska1985 lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Izabell czekamy na wieści.
Dziewczyny, pamietam ze ktoras z Was też tak miała jak ja, że na początku serduszko wolne bylo, a potem się rozkręciło. Mam rację? To daje nadzieje Pani ginekolog tak brzydko mi powiedziala, że to albo początek pracy serca albo koniec pracy serduszka. Prosto z mostu