Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia02 wrote:U mnie tez byly 2 straty, teraz tez wszystko idzie dobrze:). Badasz sobie d-dimery?
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Zołzimagic wrote:Hej dziewczyny. U mnie niestety bez szczęśliwego zakończenia. Cala noc mialam straszne bole brzucha, okres to przy tym nic, a do tego krwotok. A od rana niestety macica sie oczyszcza. Moze juz nawet jest po, po tym co zobaczyłam, co ze mnie wyplynelo...
Smutno mi strasznie, ale coz, natura decyduje. Nie jade narazie do szpitala, wole spróbować poronic sama, niz miec zabieg, a wiem ze juz tu sie nic nie da zatrzymac, zreszta lekarz mi wczoraj powiedział, ze jesli dojda bole brzucha i skurcze to niestety bedzie to poronienie...
trzymaj się!
Wpinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,
a czy jest sens badać mutację i poziom homocysteiny w ciąży, czy też wyniki mogą być zafałszowane?
Badałyście prywatnie? Z kim konsultowałyście wyniki?
Mam dość niski poziom B12 (obecnie 270 przy normie 199-699), wcześniej miewałam spadki do dolnej granicy. Ciągle chodzi mi po głowie, żeby sprawdzić w związku z tym poziom homocysteiny i zbadać się w kierunku mutacji... -
nick nieaktualny
-
Justaw czuje sie dobrze, w ogole nie ciazowo. Chce mi sie tylko spać, ale dletego, ze kiepsko spie w nocy. A Ty jak sie czujesz?
Oliwcia ja mam homo, nie wiem jaka mam homocysteine obecnie, ostatni raz badalam w lato 2015 i byla w normie, przy gornej granicy, ale w normie. Poszlam do zajebistego ginekologa i ona to perfekcyjnie rozszyfrowala (a to bylo szukanie przyczyn poronien)
-
Rusałka* wrote:Dziewczyny,
a czy jest sens badać mutację i poziom homocysteiny w ciąży, czy też wyniki mogą być zafałszowane?
Badałyście prywatnie? Z kim konsultowałyście wyniki?
Mam dość niski poziom B12 (obecnie 270 przy normie 199-699), wcześniej miewałam spadki do dolnej granicy. Ciągle chodzi mi po głowie, żeby sprawdzić w związku z tym poziom homocysteiny i zbadać się w kierunku mutacji...
Ja robiłam badania na Mutacje po poronieniach przed zajściem w ciąże , Homocysteinę tez robiła przed zajściem w ciąże w listopadzie miałam ją na poziomie 14,50 w styczniu już 6,14 co do Mutacji to ja mam heterozygotę czyli ta słabsza wersję , co do tego czy w ciąży mogą wyjść zafałszowane wyniki to nie wiem trzeba by było zapytać się dobrego gina który się na tym zna ja mam wizytę dopiero 11 lutego więc jak coś to mogę sie swojego podpytac
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Witajcie, jestem po wizycie, jest serduszko ! I jest te bardzo duży krwiak i okleja się kosmowka. Kontrola za 2 tygodnie i leżenie plackiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 12:21
Kimmy, buka03, Saori, Cameline, zubii, Gosia1989, mkl, Leonore, Annie1981, Dreamy, Långstrump, nowamamusia, Brave, justa. lubią tę wiadomość
-
shelby* wrote:Witajcie, jestem po wizycie, jest serduszko ! I jest te bardzo duży krwiak i okleja się kosmowka. Kontrola za 2 tygodnie i leżenie plackiem.
-
Kasia02 wrote:Justaw czuje sie dobrze, w ogole nie ciazowo. Chce mi sie tylko spać, ale dletego, ze kiepsko spie w nocy. A Ty jak sie czujesz?
Oliwcia ja mam homo, nie wiem jaka mam homocysteine obecnie, ostatni raz badalam w lato 2015 i byla w normie, przy gornej granicy, ale w normie. Poszlam do zajebistego ginekologa i ona to perfekcyjnie rozszyfrowala (a to bylo szukanie przyczyn poronien)
Ja też ok, cały czas mnie trochę mdli, ale nie jest źle
W piątek lecimy do Polski, wracamy na 2 dni przed wizytą, wiec pewnie czas mi będzie błyskawicznie mijał
A Ty kiedy masz teraz wizytę? I jak tam rehabilitacja?
-
nick nieaktualny