Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
shelby* wrote:Witajcie, jestem po wizycie, jest serduszko ! I jest te bardzo duży krwiak i okleja się kosmowka. Kontrola za 2 tygodnie i leżenie plackiem.
leż wypoczywaj i będzie dobrze bo musi być gratulacje serduszka
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Są dwa serduszka
! Zarodki 6 i 8 mm.
Później was nadrobię bo mam dużo do zrobienia w pracyCameline, Karolka12345, Maja83, Lunka, bizona, Justaw, Bacardi90, zubii, Kasia02, Gosia1989, mkl, Leonore, Ja86, joaska1985, 0202oliwcia, Bąbelek1980, Annie1981, Aguuuś, Kimmy, Dreamy, Långstrump, buka03, nowamamusia, Kesjaa, Brave, justa., KJEAH, Suri_ lubią tę wiadomość
Ciąża bliźniacza dwujajowa. 30.01 -serduszka
-
Karolka12345 wrote:Hej Dziewczyny.
Uff nadrobiłam cały weekend
Sobota i niedziela w biegu - a tu sprzątanie, a tu z synkiem na testy alergiczne (które cholera jasna nic nie wykazały), niedziela u brata na obiedzie, a wieczorem padam jak kawka
Dziś nadrabiam Was w pracy
Witam nowe Mamusie
U mnie z mdłościami już lepiejChoć zmęczenie daje się we znaki.
Dziewczyny gdzie kupujecie ten olejek migdałowy? W rossmanie nie widziałam. Jest na allegro ale trochę boję się zanim nie przeczytam składku...
Miłego dnia
w Hebe kupuje olejek 100%Karolka12345 lubi tę wiadomość
-
Witam nowe mamusie
Zołzimagic bardzo mi przykroTrzymaj się
A ja dziś czuję się fatalnie, jeszcze te mdłości da się wytrzymać to ten okropny ból głowy,masakra, już sama nie wiem czy mnie mdli z ciąży czy bólu głowy, oby jutro było lepiej. Miłego dnia -
Ja też mam dwulatkę w domu. Przychodzi do nas opiekunka i przejmuje małą od męża jak ten jest w pracy i na zakupach. Mąż gotuje wieczorem obiady jak córka śpi. Jedzenie mi przynosi rano 1 i 2 śniadanie, obiad jak wróci. Mi lekarka powiedziała, że może mnie wysłać do szpitala ale to byłoby jeszcze gorsze - rozłąka z dzieckiem.
-
Cameline też nie mamy nikogo. Rodzina setki km od nas. Musimy wynajmować opiekunki z klubu malucha bo nie mamy nikogo na stałe. Sytuacja nas zaskoczyła. Nieźle wali po kieszeni ale nie ma innego wyjścia. Lekarz powiedział jasno - leżenie to jedyna szansa na utrzymanie ciąży przy tak odrywającej się kosmówce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 14:23
-
Mnie tez piersi bola najbardziej w nocy. Jak ide siku to az musze je trzymac. Czytalam, ze mozna jakis sportowy stanik sobie kupic na noc. Zastanowie sie.
Zolzimagic. Ojej, tak mi przykro
Gosia. A Ty juz lepiej sie czujesz?
Saori. Strasznie gratuluje dwoch serduszekGosia1989 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔