Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
shelby* wrote:Witajcie, jestem po wizycie, jest serduszko ! I jest te bardzo duży krwiak i okleja się kosmowka. Kontrola za 2 tygodnie i leżenie plackiem.
leż wypoczywaj i będzie dobrze bo musi być gratulacje serduszka

Synek Piotruś 2019
Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017 
Aniołki

Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Są dwa serduszka
! Zarodki 6 i 8 mm.
Później was nadrobię bo mam dużo do zrobienia w pracy
Cameline, Karolka12345, Maja83, Lunka, bizona, Justaw, nick nieaktualny, zubii, Kasia02, nick nieaktualny, mkl, Leonore, Ja86, joaska1985, 0202oliwcia, Bąbelek1980, Annie1981, Aguuuś, Kimmy, Dreamy, Långstrump, buka03, nowamamusia, Kesjaa, nick nieaktualny, justa., nick nieaktualny, Suri_ lubią tę wiadomość
Ciąża bliźniacza dwujajowa. 30.01 -
serduszka

-
Karolka12345 wrote:Hej Dziewczyny.
Uff nadrobiłam cały weekend
Sobota i niedziela w biegu - a tu sprzątanie, a tu z synkiem na testy alergiczne (które cholera jasna nic nie wykazały
), niedziela u brata na obiedzie, a wieczorem padam jak kawka 
Dziś nadrabiam Was w pracy
Witam nowe Mamusie
U mnie z mdłościami już lepiej
Choć zmęczenie daje się we znaki.
Dziewczyny gdzie kupujecie ten olejek migdałowy? W rossmanie nie widziałam. Jest na allegro ale trochę boję się zanim nie przeczytam składku...
Miłego dnia
w Hebe kupuje olejek 100%
Karolka12345 lubi tę wiadomość
-
Witam nowe mamusie

Zołzimagic bardzo mi przykro
Trzymaj się
A ja dziś czuję się fatalnie, jeszcze te mdłości da się wytrzymać to ten okropny ból głowy,masakra, już sama nie wiem czy mnie mdli z ciąży czy bólu głowy, oby jutro było lepiej. Miłego dnia
-
Ja też mam dwulatkę w domu. Przychodzi do nas opiekunka i przejmuje małą od męża jak ten jest w pracy i na zakupach. Mąż gotuje wieczorem obiady jak córka śpi. Jedzenie mi przynosi rano 1 i 2 śniadanie, obiad jak wróci. Mi lekarka powiedziała, że może mnie wysłać do szpitala ale to byłoby jeszcze gorsze - rozłąka z dzieckiem.
-
Cameline też nie mamy nikogo. Rodzina setki km od nas. Musimy wynajmować opiekunki z klubu malucha bo nie mamy nikogo na stałe. Sytuacja nas zaskoczyła. Nieźle wali po kieszeni ale nie ma innego wyjścia. Lekarz powiedział jasno - leżenie to jedyna szansa na utrzymanie ciąży przy tak odrywającej się kosmówce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 14:23
-
Mnie tez piersi bola najbardziej w nocy. Jak ide siku to az musze je trzymac. Czytalam, ze mozna jakis sportowy stanik sobie kupic na noc. Zastanowie sie.
Zolzimagic. Ojej, tak mi przykro
Gosia. A Ty juz lepiej sie czujesz?
Saori. Strasznie gratuluje dwoch serduszek
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔

mdłości zelzaly więc korzystam po tym jak mi narobilyscie smaka !