Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolcia polecam jak najbardziej olej migdałowy z hebe. Jest genialny a mam go dopiero od piątku.
Falka z tymi bólami jak na miesiączke to najgorsze jest to że ona mogą świadczyć o tym że wszystko jest dobrze ale moga być jednocześnie niepokojącym objawem. A czy ciągnie Cię podbrzusze czy boli w krzyżu? -
falka, Ja w zasadzie cały czas czuję lekko napięty brzuch, coś jak przed okresem, ale w moim odczuciu, to po prostu powiększająca się macica.
MoNaKo, dokładnie. Chodziło mi tylko o to, żeby na tak wczesnym etapie jak 5 tydzień cieszyć się bardzo ostrożnie.
Karolka12345, ja tak samo, powiemy synkowi dopiero po prenatalnych, bo nie chcę żeby przypadkiem wygadał się moim rodzicom, przed którymi chcę trzymać tajemnicę jak najdłużej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 19:11
MoNaKo lubi tę wiadomość
-
Zołzi bardzo mi przykro.
gratuluje serduszek.
u mnie dzis nadal wymioty.. i to w pracy a pracuje w kuchni,nie wyglada to zbyt dobrze,ale wszyscy wiedza ze to ciaa a nie zatrucie pokarmowe czy jakis wirus,
pozdrawiam -
U mnie wizyta za 2 tygodnie 13.02. Gin powiedział, że teraz będą wizyty właśnie co 2 tyg. Na następnej umówimy się już na prenatalne.
Nadal jestem w szoku...Tatuś dzieci też chociaż on był pewny że dzisiaj będą już te dwa serduszka. To ze mnie taki niedowiarek
Ja86, buka03, shelby* lubią tę wiadomość
Ciąża bliźniacza dwujajowa. 30.01 -serduszka
-
Karolka12345, Tak, też o to chodzi. Chociaż ja akurat wolałabym się podzielić z nim nawet najgorszą wiadomością, niż z moją matką, histeryczką.
anet90, A tak z ciekawości: Jakie to dla Ciebie ma znaczenie z którego jajnika?
I widzę, że też masz chłopca, czterolatka.
Cameline, Taa... poczucie czasu dzieci jest super. Przez ostatni miesiąc musiałam kilkanaście razy dziennie tłumaczyć ile jeszcze zostało czasu do urodzin i ile to minut a ile to dni a czy dwanaścnie to dużo czy mało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 20:29
Karolka12345 lubi tę wiadomość
-
Matka Rocku poczucie czasu jako takie u mojej nie jest złe (dopiero od niedawna), rano przylatuje i pyta np.czy dzis 30styczeń, i tak co dzień. Zawsze wie, może to sobie całą noc powtarza by nie zapomnieć
Ale czekać 8 czy 7 m-cy dla dziecka to długo, no chyba że na Mikołaja -
nick nieaktualnyKesjaa ja też mam wzdęcia jak nigdy. A jem to co zwykle. Dziwne.
Karolka12345 wrote:Swoją drogą jak u Was z wagą? U mnie 2 na plusieNiby nie jem więcej a jednak.. Ja to chyba mam w genach magazynowanie cielska
(w pierwszej ciąży coś koło 22 kg)
Kochana ja w poprzednich dwóch przywaliłam 23 i 21 kg. Teraz chciałam ograniczyć tycie do max 12kg, ale jak będzie to zobaczymy. Teraz jeszcze się trzymam, ale jestem dopiero w 6. tygodniu
-
Nie od kilku dni męczą jakieś koszmary i potem mam schizy, jeszcze na siusiu wstawalam co godzine, masakra, wstalam bardziej zmeczona niz pszlam spac
i jeszcze wyjątkowo mnie mdli od rana, bleeh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 06:53
-
Dziewczyny.. pomocy.
Nie mam dużych mdłości więc radzę sobie z nimi dość dobrze, ale mam inny problem- rozwolnienie. Może nie chodzę bardzo często do toalety, ale siedzę tam długoI tak już od wczoraj, dzisiaj nawet w nocy wstawałam. Macie na to jakieś rady?