Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
monia8729 wrote:A czy te skape krwawienie które trwa od zeszłego wtorku to już oznacza że macica się oczyszcza jest tego już o wiele mniej.A co do lekarzy to już byłam u trzeciego nigdzie nie chcą przyjmować nawet prywatnie dopiero na marca
Aniołek Jaś 16tc *12.09.2015
Aniołek Zosia 24tc *5.07.2016 -
Monia powiem ci ze to takie trochę dziwne sama jestem po 4 poronieniach i zawsze zaczynało się od skompego plemienia ale to godzina dwie i lalo się ze mnie dosłownie i schodziły ze mnie skrzepy (przepraszam za doslownosc ale chce żebyś wiedziała jak to u Mnie wyglądało ).
No i dodatkowo u ciebie ostatnia beta wzrosła trochę u mnie tylko spadała wiec może jest jeszcze nadziejaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 18:37
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
monia8729 wrote:Nie byłam u niego bo przyjmuje tylko we wtorki ale jeszcze w piątek pójdę na jeszcze jedną betę i zobaczę czy urosnie czy spadnie.Powiedział mi wczoraj tylko tyle że jak beta zacznie rosnąć mam przyjść na usg a jeśli będzie spadać to mam już nie przychodzić Ci lekarze to nie ludzie
aż brak słów
Leonore wrote:To ja pojechalabym na IP. Skoro taka służba zdrowia że nie da się w krótszym czasie niczego dowiedzieć. Na IP chyba powinni zbadać. Jakbyś powiedziała że ciąża i krwawisz? Mogłabyś się chociaż upewnić w diagnozie
mój gin który prowadził moją pierwszą ciąże od razu po wizycie dał mi skierowanie na łyżeczkowanie oczywiście nie poszłam bo nie dam się znowu ciąć jestem po cesarce poczekam może do piatku jak zrobię te badania hcg w pierwszej ciązy nawet nie wiedziałam co to jest beta hcg -
Cameline wrote:Leonore lekarz stwierdził, że mamy tydzien zaczekać, że wg norm do 3 cm może się pojawić.
Z drugiej strony na tym etapie ciąży wiem że może nie być widoczny zarodek, ale nie oszukujmy się, pęcherzyk jest duży i odpowiada 8 tc
Ciężko powiedzieć bo może się jeszcze dobrze skończyć i nadzieja jeszcze jest
nick nieaktualnymonia8729 wrote:Ja nawet nie wiem kiedy dostanę miesiączkę nic mnie nie boli właśnie od wczoraj nie biorę luteiny nic kompletnie nic mi nie powiedział a to już 3 lekarz do którego poszłam
Może poczekaj jeszcze tydzień, wtedy jak sama się nie oczyścisz to powinni dać ci skierowanie na zabieg lyzeczkowania. Jeszcze zawsze możesz pójść do szpitala i tam może od razu wezmą Cię na oddział na zabieg? Zależy co preferujesz. -
0202oliwcia wrote:Monia powiem ci ze to takie trochę dziwne sama jestem po 4 poronieniach i zawsze zaczynało się od skompego plemienia ale to godzina dwie i lalo się ze mnie dosłownie i schodziły ze mnie skrzepy (przepraszam za doslownosc ale chce żebyś wiedziała jak to u Mnie wyglądało ).
No i dodatkowo u ciebie ostatnia beta wzrosła trochę u mnie tylko spadała wiec może jest jeszcze nadzieja
ja właśnie od wtorku tamtego tygodnia mam skąpe krwawienia ale myślę że jak zarodek się nie zagnieździł to może nie bęzie az tak sie źle oczyszczać miesiączki zawsze miałam bezbolesne krótkie i skape -
Rusalka. Ja bon prix nie polecam. Kiedys kupowalam, ale rozmiary nie te przychodzily. Niby mozna bylo wymienic, ale na wlasny koszt, wiec nie oplacalo sie i przestalam kupowac. Trzeba czytac komentarze ubran, jak ktos pisze, ze jakos dobra to czesto faktycznie tak jest.
Gratuluje serduszek
Cameline. To sie stresu najadlas. Ja sie na tym nie znam i nie pomoge, ale skoro gin powiedzial, ze zarodek moze sie pojawic to trzymam kciuki, zeby tak bylo.
Nadulek. WitajCameline, nadulek lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
AAnnie raczej to było marne pocieszenie gina. Nic nie mówił o ciałku żółtym, w pęcherzyku było coś małego ale bardxo to rozmyte było, lekarz nic nie mógł odczytać wiarygodnego.
Tylko Wam powiedziałam, nawet mąż jeszcze nie wie, wróciłam z płaczem i nie mogę przestać, nie potrafię nic powiedzieć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mkl wrote:heh u Ciebie suwaczek pokazuje do przodu wiek ciąży u mnie do tyłu...zgłupieć można;p
-
Azorczynka moim skromnym zdaniem w tych czasach niema nic zdrowego
a wiec nie odmawiaj sobie i zjedz na spokojnie
smacznego
My w domku często lubimy wciągać frytki ale robione samemu w domu w piekarniku (to znaczy kupione zamrożone i w domu w piekarnik)
Monia nie wiem co mam Ci poradzić a może po prostu mialas później owulację i ciąża jest młodszą dlatego na USG za dużo nie widać a beta się troszkę podniosła wiec może jednak jeszcze jest nadzieja trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 19:06
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Monia faktycznie dziwnie ta beta skacze, ale daj sobie i fasolce jeszcze czas
Cameline - trzymam kciuki za Fasolkę :*
Rusałka też patrzyłam właśnie na bonprix bo mają przystępne cenyCzekam na trochę ciuchów od kuzynki mojej Bratowej, jutro jadę do Lidla bo są koszulki i spodnie dresowe ciążowe
A tak to potem tak jak pisała Monako sukienki - będzie upaaaaaał.....
Nadulek witajRozgość się
nadulek, Cameline lubią tę wiadomość
-
Cameline wrote:Leonore lekarz stwierdził, że mamy tydzien zaczekać, że wg norm do 3 cm może się pojawić.
Z drugiej strony na tym etapie ciąży wiem że może nie być widoczny zarodek, ale nie oszukujmy się, pęcherzyk jest duży i odpowiada 8 tc
Będę się modlić aby zarodek się pojawił :* u mnie w pierwszej ciąży było podobnie byłam kilka dni wcześniej niż ty i też był pusty pęcherzyk więc moim zdaniem musiało się później zagniezdzic. Będzie dobrze ! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 19:32
Cameline lubi tę wiadomość