Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki powiedzcie mi taką rzecz a mianowice chodzi mi o przyrost hcg moje wyniki
02.01.2017-32
03.01.2017-50
25.01.2017-726
27.01.2017-901
30.01.2017-817
01.02.2017-942
od tygodnia mam skape krwawienie ponoć nic na usg nie widac czy to coś groźnego że beta tak skacze co zrobić z luteina odstawić bo doktor mi nic nie powiedział pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 17:56
-
Kobietki gratki udanych wizyt i serduszek
Cameline a może po prostu ciąża jest młodszą i to dla tego tak?? Jakie masz zalecenia ??
Buka patent na spodnie mega
Co do przypuszczeń do maluszka to ja mam przeczucie na chłopca (maz by się ucieszył ) , mamy juz corcie w domku ale z drugiej strony właśnie patrząc na ekonomię lepsza by była dziewczynka na kobitke mamy wszystko po coreczce
Z corcia w ciąży ciaglo mnie do słodkiego a teraz słodkie?? Ochyda nawet owoców nie mogę jeść ciągle bym jadła mieso,ser,jajka itp
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Cameline wrote:Ja dziś też miałam wizytę, ale nie mam dobrych wieści. Oprócz pęcherzyka lekarz nic nie stwierdził, a pęcherzyk i tak za duży. Dziewczyny czy przy pustym jaju pęcherzyk rośnie jak szalony?
niestety tak..rośnie jak szalony, mam za sobą puste jajo i mój pęcherzyk był naprawdę duży;( -
Dziewczyny ja po wizycie. Lekarz w szpitalu źle zmierzyl dziecko. Moje maleństwo ma już 2.44cm czyli rośnie prawidłowo... i nawet się już rusza. Cudowny widok. 8t3d wg USG- 9t0d.
Co do choroby- 2 tyg. Czosnek, imbir, maliny, cytryny, syrop z cebuli. Pomogło ale 2 tyg. W łóżku. Z dzieckiem wszystko ok- bakterii w gardle nie ma.
Za to pojawiły się w moczu- mój gin. Włączył antybiotyk duomox. Ufam mu - mówi że to nie zaszkodzi malenstwu. Gorsze są bakterie.
Gratulacje wszystkim dobrych wizyt.
A chrowitkom dużo zdrówka.Gosia1989, 0202oliwcia, Annie1981, nowamamusia, lucytom, Saori, Dreamy, Rusałka*, justa., joaska1985, Cameline lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki powiedzcie mi taką rzecz a mianowice chodzi mi o przyrost hcg moje wyniki
02.01.2017-32
03.01.2017-50
25.01.2017-726
27.01.2017-901
30.01.2017-817
01.02.2017-942
od tygodnia mam skape krwawienie ponoć nic na usg nie widac czy to coś groźnego że beta tak skacze co zrobić z luteina odstawić bo doktor mi nic nie powiedział pozdrawiam -
nick nieaktualnymonia8729 wrote:Dziewczynki powiedzcie mi taką rzecz a mianowice chodzi mi o przyrost hcg moje wyniki
02.01.2017-32
03.01.2017-50
25.01.2017-726
27.01.2017-901
30.01.2017-817
01.02.2017-942
od tygodnia mam skape krwawienie ponoć nic na usg nie widac czy to coś groźnego że beta tak skacze co zrobić z luteina odstawić bo doktor mi nic nie powiedział pozdrawiamnie jestem lekarzem ale myślę że luteinę możesz odstawić i czekać aż się oczyścisz. Po miesiączce kontrolne usg czy wszystko się oczyściło. Nie wiem jak przyrasta beta przy ciąży poza macicznej, ale jeżeli nic cię nie boli, to można ją wykluczyć.
Przykro mi że Cię to spotkałożyczę dużo siły i lepszych lekarzy. Trzymaj się kochana :-*
-
Gosia1989 wrote:Jak to doktor nic Ci nie powiedział? Jakiś niepoważny chyba
nie jestem lekarzem ale myślę że luteinę możesz odstawić i czekać aż się oczyścisz. Po miesiączce kontrolne usg czy wszystko się oczyściło. Nie wiem jak przyrasta beta przy ciąży poza macicznej, ale jeżeli nic cię nie boli, to można ją wykluczyć.
Przykro mi że Cię to spotkałożyczę dużo siły i lepszych lekarzy. Trzymaj się kochana :-*
Ja nawet nie wiem kiedy dostanę miesiączkę nic mnie nie boli właśnie od wczoraj nie biorę luteiny nic kompletnie nic mi nie powiedział a to już 3 lekarz do którego poszłam -
Czesc dziewczyny chyba czss sie przywitac choc wizyta dopiero w poniedziałek. U mnie w sobote i w niedziele na testach 2 krechy przyznaje ze nie planowane. Tp wyliczone na 29.09. Ja 5 ciąża a w domu dwie córeczki jedna 11 a druga w marcu konczy 2 lata( obydwie z 32 tc). Ja z niedoczynnoscią tarczycy i Hashimoto oraz nieprawidłowy kariotyp translokacja zrównoważona 16 i 17 pary chromosomów.
PRZYJMIECIE???
Leonore, buka03, 0202oliwcia, zubii, Orlanka, mkl, Bąbelek1980, nowamamusia, Saori, Dreamy, Rusałka*, justa., joaska1985, Bacardi90 lubią tę wiadomość
-
nadulek wrote:Czesc dziewczyny chyba czss sie przywitac choc wizyta dopiero w poniedziałek. U mnie w sobote i w niedziele na testach 2 krechy przyznaje ze nie planowane. Tp wyliczone na 29.09. Ja 5 ciąża a w domu dwie córeczki jedna 11 a druga w marcu konczy 2 lata( obydwie z 32 tc). Ja z niedoczynnoscią tarczycy i Hashimoto oraz nieprawidłowy kariotyp translokacja zrównoważona 16 i 17 pary chromosomów.
PRZYJMIECIE???nadulek lubi tę wiadomość
Aniołek Jaś 16tc *12.09.2015
Aniołek Zosia 24tc *5.07.2016 -
Monia co za nie powarzni lekarze nie poinformować cie co i jak niestety kochana teraz juz musisz tylko czekać na oczyszczenie trzymaj się tule (*) i poszukaj jakiegoś odpowiedniego lekarza a nie buca który ma wszystko w nosie .
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Cameline nie wiem co ci lekarz powiedział o tym pęcherzyku? Powiedział, że jest jeszcze szansa, że może się pojawić zarodek? Ja usłyszałam od mojego, że do 2cm pęcherzyka zarodek się może pojawić...
Aniołek Jaś 16tc *12.09.2015
Aniołek Zosia 24tc *5.07.2016 -
Shelby, współczuję takiego potraktowania - kompletnie niepoważna kobieta, rozumiem, że każdemu może zdarzyć się gorszy dzień, ale w takiej sytuacji ciagnąć Cię na darmo to po prostu głupota
Trzymaj się.
Buka, dzięki za patent z gumką! Ja przez ciągłe wymioty i mdłości co prawda nie przybieram na wadze (jeśli już to raczej chudnę, chociaż ostatnio staram się więcej jeść, bo schudłam już i tak za bardzo), ale w brzuszek też już mnie spodnie powoli zaczynają cisnąć - no i dodatkowo obcisłe w pasie spodnie przy mdłościach to masakra -
0202oliwcia wrote:Monia co za nie powarzni lekarze nie poinformować cie co i jak niestety kochana teraz juz musisz tylko czekać na oczyszczenie trzymaj się tule (*) i poszukaj jakiegoś odpowiedniego lekarza a nie buca który ma wszystko w nosie .
A czy te skape krwawienie które trwa od zeszłego wtorku to już oznacza że macica się oczyszcza jest tego już o wiele mniej.A co do lekarzy to już byłam u trzeciego nigdzie nie chcą przyjmować nawet prywatnie dopiero na marca -
Leonore wrote:Monia dziwny jest ten ostatni przyrost.
Lekarz nic nie powiedział na te wyniki bety?
Nie byłam u niego bo przyjmuje tylko we wtorki ale jeszcze w piątek pójdę na jeszcze jedną betę i zobaczę czy urosnie czy spadnie.Powiedział mi wczoraj tylko tyle że jak beta zacznie rosnąć mam przyjść na usg a jeśli będzie spadać to mam już nie przychodzić Ci lekarze to nie ludzie