Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosiaczek wrote:Nowamamusia Gratuluje zaręczyn !! Kati86 ja jestem rocznik 84 Dinozaur na forum ?! Póki co nie czuje zupełnie tej ciązy...test zrobiłam tak dlas pewności czy moge się napić...Trzymajcie kciuki za jutrzejszy pozytyw....A jak nic nie będzie?! (strach będzie mi pewnie towarzyszył cały czas)Stella
-
Hejka Jula
Cieszę się, że przeszłaś na fioletową stronę mocy z grudniowych staraczek
Wiesz co właśnie nie wiem z tym lekarzem...
Na pierwszą wizytę idę do Kliniki Promienistej do Zofii Mikołajewskiej Fischer. Ona była kiedyś ordynatorem w św. Rodzinie. Nie wiem w jakim teraz szpitalu pracuje.
Rodzić chcę właśnie w śr. Rodzinie - ale oprócz ordynatora nie dotarłam do żadnej listy pracowników. Ordynator przyjmuje tylko w jednej klinice "LEkarze" czy jakoś tak i pewnie wizyta z 300 zł...
Ja mam pakiet medyczny od męża z pracy i w sumie chciałabym w ramach niego znaleźć lekarza. W Enelmedzie w Kupcu jest jedna fajna babka Agnieszka MAlec Marczyńska - ma dobre opinie i pracuje w św Rodzinie. Ale enelmed jest jakiś nienormalny - wizyta u ginekologa z badaniem i usg to dwie osobne wizyty Nie wyobrażam sobie w 9 miesiącu z tym wielkim brzuchem na 10 jechać na wizytę, a na 16 na usg CHore
A Ty jakiego masz lekarza? i gdzie chcesz rodzić? -
nick nieaktualnyJa chyba wybiore Blazeja Kierzkowskiego, przyjmuje w Alteridzie na Antoninku i bede miala najblizej On pracuje w szpitalu na Raszei. Myslalam zeby rodzic na Polnej,ale slysze caly czas opinie ze tam ida na masowke. Sama w sumie nie wiem gdzie rodzic...
Jesli chodzi o pierwsze objawy... moje piersi sa tak wielkie, obolale i zylaste ze chyba przestane sie z nimi lubic poza tym czuje sie bardzo dobrze. Wczesniej w innym watku pisalam ze w 28. i 29.dniu cyklu pojawily mi sie lekkie brazowe plamienia. Lekarz przepisal mi luteine, biore ja juz 3 dzien i plamien juz nie ma
Boje sie niestety mojego lotu samolotem, 10 stycznia wybieramy sie z mezem na Kanary, tam sie w sumie leci 5h, ale czytalam ze lot w niczym nie przeszkadza... co myslicie? -
Jula91 wrote:Ja chyba wybiore Blazeja Kierzkowskiego, przyjmuje w Alteridzie na Antoninku i bede miala najblizej On pracuje w szpitalu na Raszei. Myslalam zeby rodzic na Polnej,ale slysze caly czas opinie ze tam ida na masowke. Sama w sumie nie wiem gdzie rodzic...
Jesli chodzi o pierwsze objawy... moje piersi sa tak wielkie, obolale i zylaste ze chyba przestane sie z nimi lubic poza tym czuje sie bardzo dobrze. Wczesniej w innym watku pisalam ze w 28. i 29.dniu cyklu pojawily mi sie lekkie brazowe plamienia. Lekarz przepisal mi luteine, biore ja juz 3 dzien i plamien juz nie ma
Boje sie niestety mojego lotu samolotem, 10 stycznia wybieramy sie z mezem na Kanary, tam sie w sumie leci 5h, ale czytalam ze lot w niczym nie przeszkadza... co myslicie?
Dla mnie Polna tylko wtedy gdyby pfu pfu coś się działo nie dobrego. Mają tam najlepszy sprzęt. Faktycznie jest tam straszna masówka. Może się pozmieniało, ale moja bratowa tam rodziła i to co tam przeżyła po porodzie to horror. W tym sensie, że nie miała żadnej pomocy ze strony położnych gdzie miała olbrzymi problem z karmieniem i córeczka darła się niebogłosy.
Co do lotu to musisz się poradzić lekarza - wiem, że w II trymestrze nie ma przeciwwskazań. w III już tak bo zmiana ciśnienia może wywołać poród. Ale nie wiem jak w I. Także najlepiej zapytaj kogoś mądrzejszego
-
Napisałam długo post i znów mi nie dodało ja też rocznik 84 u tez mam wrażenie juz trochę dinozaur jestem. Na chwile obecna tez biorę kwas foliowy i witd. Os świat również choruje i juz chyba wychodzę GS prosta. Mam nadzieje ze nie zaszkodzi to dzidziusiowi w dzień zrobienia testu gorączka 39 stopni i od razu antybiotyk ech aje wzięłam trzy dawki tylko. Musze wierzyć w mojego silnego okruszka
-
Jula91 wrote:Czesc Dolaczam do Was- termin 08.09, rocznik 91 i jestem z Poznania
Witaj Ja również rocznik 91
nowamamusia - Gratulacje :* piękne zaręczyny :* Przeczytałam Twój post i się popłakałam ze wzruszenia ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 19:55
nowamamusia lubi tę wiadomość
-
Witam nowe ciężarówki ja mam mega lenia, najchetniej bym aby spala,
Dziewczyny ostatnio moj mąż oglądał program na temat płci, najnowsze badania, i okazuje się że dopiero po dotarciu plemnika do jajeczka i polączeniu nastepuje losowanie płci, tez zawsze myslalam że plemniki są takie i takie a tu klops wiec wszystkie teorie biorą w łep -
nick nieaktualny